Το iPhone 15 Pro θα διέθετε Solid-State Volume &Κουμπιά τροφοδοσίας

Η νέα λεπτομέρεια του iPhone 15 έφτασε σχετικά με τη σχεδίασή του και τα πλαϊνά κουμπιά στο σασί του. Σύμφωνα με αυτή τη λεπτομέρεια, τα κουμπιά έντασης ήχου και λειτουργίας του iPhone του επόμενου έτους θα κληρονομήσουν εκδόσεις στερεάς κατάστασης.

Κάνοντας αυτά τα κουμπιά σταθερά, είναι σαφές ότι η Apple θα κάνει έναν άλλο τρόπο να τα χρησιμοποιήσει, επομένως η εταιρεία μπορεί να σχεδιάζει να δώσει νοσταλγία επιλέγοντας την τεχνολογία από το παλιό μοντέλο iPhone.

Η Apple θα αντικαταστήσει τα κλικ των κουμπιών του iPhone 15 με κινητήρες Taptic

Πώς να επανεκκινήσετε το Fire TV Stick σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ως αξιόπιστος αναλυτής, ο Ming-Chi Kuo μοιράστηκε μια πλήρη σειρά tweets σχετικά με αυτήν την ανταλλαγή στερεών καταστάσεων για τα κουμπιά από την Apple.

Επιτρέψτε μου να το εξηγήσω σε απλή γλώσσα, η εταιρεία θα κάνει τα κουμπιά αύξησης, μείωσης της έντασης και λειτουργίας σε στερεά κατάσταση και ο σκοπός και η διάταξή τους θα παραμείνουν ίδια.

(1/6)
Η τελευταία μου έρευνα δείχνει ότι το κουμπί έντασης ήχου και το κουμπί λειτουργίας δύο νέων μοντέλων iPhone 15/2H23 προηγμένης τεχνολογίας ενδέχεται να υιοθετήσουν ένα σχέδιο κουμπιών στερεάς κατάστασης (παρόμοιο με το σχέδιο του κουμπιού αρχικής οθόνης του iPhone 7/8/SE2 & 3) για να αντικαταστήσετε τη φυσική/μηχανική σχεδίαση κουμπιού.

LOGITECH G300S ΟΠΤΙΚΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

— Ming-Chi Kuo (@mingchikuo) 28 Οκτωβρίου 2022

Και για να λειτουργήσουν αυτά τα κουμπιά, η Apple θα προσθέσει μια  μηχανή Taptic για κάθε κουμπί, ώστε μέσω αυτής της απτικής ανάδρασης, το κουμπί να μπορεί να κάνει τη δουλειά του απλά πατώντας, και επίσης θα κάνει δονήσεις κατά το χτύπημα.

Το τέλειο παράδειγμα είναι το κουμπί αρχικής σελίδας των iPhone 7 και 8 και περίπου, το οποίο σχεδόν όλοι γνωρίζουν ή μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιούνταν στο παρελθόν ότι το κουμπί αρχικής οθόνης αυτού του iPhone ήταν μοναδικό καθώς δεν μπορούσε να πατηθεί.

Επειδή ήταν σε σταθερή κατάσταση και για απόδοση, έτρεχε επίσης με απτική ανάδραση.

Πώς να ομαλοποιήσετε την ένταση ήχου στα Windows 11 (2 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αυτήν την τεχνολογία στα πλαϊνά κουμπιά του iPhone, και επίσης, δεν χρειάζεται καν να περιμένουμε τόσο πολύ για αυτήν, επειδή το iPhone 15 θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο .

Όπως το iPhone 14, το iPhone 15 θα κληρονομήσει επίσης πολλές νέες αλλαγές και βελτιώσεις, καθώς αναμένεται επίσης να αποκτήσει μια θύρα USB-C που θα το κάνει το πρώτο iPhone με USB-C αντί για θύρα Lightning.

Εξάλλου, ο Kuo ανέφερε επίσης ότι αυτή η αλλαγή αναμένεται να φαίνεται μόνο σε επαγγελματικά μοντέλα όπως έκανε η εταιρεία στη σειρά iPhone 14 με πολλές διαφορές, κάτι που πραγματικά λειτούργησε καλά για αυτούς.

 

Η Samsung ενδέχεται επίσης να σχεδιάζει τη δυνατότητα δορυφορικής συνδεσιμότητας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: