Το iPhone 15 θα διαθέτει ενίσχυση ταχύτητας μεταφοράς δεδομένων με USB-C

Τα μοντέλα του iPhone 15 αναμένεται να κληρονομήσουν μια νέα θύρα φόρτισης που θα είναι USB-C και η τελευταία έκθεση υποδηλώνει το μεγαλύτερο όφελος για τη σειρά iPhone του επόμενου έτους από αυτή τη νέα αλλαγή.

Η Apple δεν έχει κάνει τίποτα επίσημο σχετικά με τη λειτουργία του iPhone 15 ή αυτόν τον διακόπτη θύρας, αλλά αυτές οι πληροφορίες παρέχονται από τον αναλυτή της Apple, Ming-Chi Kuo, του οποίου οι πολλές λεπτομέρειες ήταν τόσο ακριβείς στο παρελθόν, οπότε μπορούμε να βασιστούμε σε αυτές.

Η Apple θα αλλάξει άλλα αξεσουάρ με USB-C μαζί με το iPhone 15(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το “iPhone με USB-C” θα έχει επίσης πλεονεκτήματα

 

Σύμφωνα με ένα tweet από το Ming-Chi Kuo , το iPhone 15 πρόκειται να διαθέτει USB-C, το οποίο θα ενισχύσει επίσης τις ταχύτητες ενσύρματης μεταφοράς .

(5/7)
Η τελευταία έρευνά μου δείχνει ότι όλα τα νέα iPhone 2H23 θα εγκαταλείψουν το Lightning και θα αλλάξουν σε USB-C, αλλά μόνο δύο μοντέλα προηγμένης τεχνολογίας (15 Pro & 15 Pro Max) θα υποστηρίζουν την ενσύρματη μεταφορά υψηλής ταχύτητας και τα δύο Τα τυπικά (15 & 15 15 Plus) εξακολουθούν να υποστηρίζουν USB 2.0 όπως και το Lightning.

— Ming-Chi Kuo (@mingchikuo) 17 Νοεμβρίου 2022

Αλλά αυτή η ενσύρματη μεταφορά υψηλής ταχύτητας θα είναι διαθέσιμη μόνο στο iPhone 15 Pro και στο 15 Pro Max, καθώς η Apple έχει ξεκινήσει μια νέα στρατηγική στην οποία κάνει τη διαφορά μεταξύ επαγγελματικών και μη μοντέλων με την κυκλοφορία της σειράς iPhone 14 .

Ένα φθηνότερο Apple TV Box μπορεί να κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Από τότε, έχουμε δει πολλές αναφορές ότι η Apple φέρνει μια θύρα USB-C στο επόμενο iPhone, και μάλιστα επιβεβαιώθηκε από τους υπεύθυνους σε μια εκδήλωση, οπότε επιβεβαιώνεται ότι θα δούμε όλα τα μοντέλα iPhone 15 με θύρα USB-C .

Ενώ ο Kuo σημείωσε επίσης ότι τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus θα έχουν το κανονικό USB 2.0 , του οποίου η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων περιορίζεται στα 480 Mbps .

Λεπτομέρειες που διέρρευσαν Nvidia GeForce RTX 4080 προτείνουν τεράστια ενίσχυση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επιπλέον, σύμφωνα με τον Ming-Chi Kuo, το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max αναμένεται να διαθέτουν USB-C 3.2 , το οποίο είναι ικανό να προσφέρει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων 20 Gbps

Επίσης, υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες, αλλά πιθανό το μοντέλο Pro να κληρονομήσει τη θύρα Thunderbolt 3 , η οποία μπορεί να μεταφέρει δεδομένα με ταχύτητα 40 Gbps , η οποία είναι πραγματικά υψηλή από μια κανονική θύρα Lightning.

Εξάλλου, υπάρχει ακόμη ένας χρόνος για την κυκλοφορία του iPhone 15, οπότε θα λάβουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό στο μέλλον και η κυκλοφορία της σειράς αναμένεται να γίνει το 4ο τρίμηνο του 2023 .

Το Xbox Series S λαμβάνει μικρή ενίσχυση απόδοσης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy