το iPhone δεν συνδέεται στο WiFi

Πώς να διορθώσετε το iPhone δεν συνδέεται στο WiFi

Ας το παραδεχτούμε, μπορεί να είναι απογοητευτικό όταν δεν μπορείτε να συνδέσετε το iPhone σας σε ένα συγκεκριμένο δίκτυο WiFi. Το iPhone σας θα μπορούσε να αποτύχει να συνδεθεί στο δίκτυο WiFi για διάφορους λόγους, αλλά συνήθως αυτό είναι αποτέλεσμα λανθασμένων ρυθμίσεων WiFi ή προβλημάτων με το δρομολογητή.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, εάν το iPhone σας δεν συνδεθεί σε δίκτυο WiFi, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές εύκολες μεθόδους για να διορθώσετε το πρόβλημα που το iPhone δεν μπορεί να συνδεθεί με το WiFi.

Πώς να διορθώσετε το iPhone δεν συνδέεται στο δίκτυο WiFi

Δεδομένου ότι δεν γνωρίζουμε τον πραγματικό λόγο για την αποτυχία σύνδεσης του iPhone σε ένα συγκεκριμένο δίκτυο WiFi, θα πρέπει να ακολουθήσουμε όλες τις μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων που επιλύουν ζητήματα που σχετίζονται με το δίκτυο ή το WiFi. Ακολουθήστε τις μεθόδους όπως περιγράφονται.

Σε βλέπουν…Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :Πώς να βρείτε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi σε iPhone/iPad

Πώς να κρύψετε εφαρμογές στο iPhone (Πλήρης οδηγός)

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Έχεις οποιαδήποτε απορία; Έλα στο forum και κάνε την ερώτησή σου.

1. Επανεκκινήστε το iPhone σας

Επανεκκίνηση

Το πρώτο βήμα κάθε διαδικασίας αντιμετώπισης προβλημάτων είναι μια απλή επανεκκίνηση. Ίσως ένα προσωρινό σφάλμα ή σφάλμα εμποδίζει το iPhone σας να συνδεθεί σε ένα συγκεκριμένο Wi-Fi.

Ο καλύτερος τρόπος για να εξαλείψετε τέτοια σφάλματα και δυσλειτουργίες είναι να επανεκκινήσετε το iPhone σας. Πατήστε το κουμπί έντασης ήχου και το πλευρικό κουμπί του iPhone σας για να ανοίξετε το μενού Power. Στο μενού Power, επιλέξτε την επιλογή Slide to Restart.

Μετά την επανεκκίνηση, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις > WiFi και δοκιμάστε να συνδεθείτε ξανά στο δίκτυο WiFi.

2. Ελέγξτε τον δρομολογητή σας και βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας βρίσκεται εντός εμβέλειας

Εάν το iPhone σας βρίσκεται εκτός της εμβέλειας του δικτύου WiFi με το οποίο προσπαθείτε να συνδεθείτε, η σύνδεση θα αποτύχει.

Πρέπει να ελέγξετε εάν ο δρομολογητής WiFi είναι ενεργοποιημένος ή αν δεν εμφανίζεται στην κοντινή σελίδα σάρωσης WiFi του iPhone σας.

Εάν ο δρομολογητής είναι ενεργοποιημένος, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν είστε πολύ μακριά από αυτόν. Για να το επιβεβαιώσετε, μπορείτε να ελέγξετε τις γραμμές σήματος WiFi στη γραμμή κατάστασης του iPhone σας.

3. Ενεργοποιήστε ξανά το WiFi στο iPhone σας

WiFi

Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε σε ένα συγκεκριμένο δίκτυο WiFi που βρίσκεται εντός εμβέλειας, συνιστάται να ενεργοποιήσετε ξανά τη λειτουργία WiFi στο iPhone σας.

Αυτό θα εξαλείψει τα σφάλματα ή τις δυσλειτουργίες που ενδέχεται να εμποδίζουν το iPhone σας να συνδεθεί σε ένα συγκεκριμένο δίκτυο WiFi.

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας και πατήστε το WiFi. Στη συνέχεια, απενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα στο WiFi και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα πριν την ενεργοποιήσετε ξανά.

4. Ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης

Ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης

Πολλοί χρήστες iPhone ισχυρίστηκαν ότι διορθώνουν προβλήματα WiFi ενεργοποιώντας και απενεργοποιώντας τη λειτουργία πτήσης.

Η λειτουργία πτήσης, όταν είναι ενεργοποιημένη, κλείνει όλη τη συνδεσιμότητα δικτύου, συμπεριλαμβανομένων των WiFi, Bluetooth κ.λπ.

Η ενεργοποίηση της λειτουργίας πτήσης απενεργοποιεί προσωρινά όλες τις συνδέσεις δικτύου και τους δίνει μια νέα αρχή. Αφού ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αεροπλάνου, περιμένετε περίπου ένα λεπτό και στη συνέχεια απενεργοποιήστε την.

Μόλις απενεργοποιηθεί η λειτουργία πτήσης, ελέγξτε εάν το iPhone σας μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο WiFi.

5. Ξεχάστε το δίκτυο WiFi στο iPhone

Εάν προσπαθείτε να συνδεθείτε σε ένα αποθηκευμένο WiFi, αλλά το iPhone σας αποτυγχάνει συνεχώς να συνδεθεί, μπορείτε να ξεχάσετε το συγκεκριμένο δίκτυο WiFi. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε WiFi.

WiFi

3. Τώρα, θα μπορείτε να βλέπετε όλα τα δίκτυα WiFi στα οποία έχετε συνδεθεί κάποτε. Πατήστε το (Εγώ) κουμπί δίπλα στο όνομα του δικτύου WiFi που θέλετε να ξεχάσετε.

(Εγώ)

4. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε Ξεχάστε αυτό το δίκτυο.

Ξεχάστε αυτό το δίκτυο

5. Στην προτροπή επιβεβαίωσης, πατήστε Ξεχνάμε.

Ξεχνάμε

Αυτό είναι! Τώρα συνδεθείτε ξανά στο δίκτυο WiFi και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης για αυτό.

6. Επαναφέρετε τις Ρυθμίσεις Δικτύου στο iPhone

Εάν αντιμετωπίζετε το πρόβλημα ότι το iPhone σας δεν θα συνδεθεί στο WiFi μετά την εγκατάσταση μιας ενημέρωσης iOS, ήρθε η ώρα να επαναφέρετε τις Ρυθμίσεις Δικτύου.

Οι λανθασμένες ή μη συμβατές ρυθμίσεις δικτύου είναι ένας σημαντικός λόγος που τα iPhone δεν μπορούν να συνδεθούν στο WiFi. Μπορείτε να δοκιμάσετε να επαναφέρετε τις Ρυθμίσεις Δικτύου για να δείτε αν βοηθάει.

1. Για να ξεκινήσετε, εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε στο Γενικός.

Γενικός

3. Στην οθόνη Γενικά, πατήστε Μεταφορά ή επαναφορά iPhone.

Μεταφορά ή επαναφορά iPhone

4. Στην οθόνη Μεταφορά ή Επαναφορά iPhone, επιλέξτε Επαναφορά.

Επαναφορά

5. Θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας δείχνει τύπους Επαναφοράς. Διαλέξτε το Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου επιλογή.

Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου

6. Τώρα, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το δικό σας τον κωδικό πρόσβασης του iPhone. Εισαγάγετε το για να συνεχίσετε.

εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης του iPhone σας

7. Στο μήνυμα επιβεβαίωσης επαναφοράς, πατήστε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου

Αυτό είναι! Αυτό θα επαναφέρει τις ρυθμίσεις δικτύου του iPhone σας. Μετά την επαναφορά του δικτύου, ελέγξτε εάν μπορείτε να συνδεθείτε ξανά στο δίκτυο WiFi.

Αυτά είναι μερικά απλά βήματα για να διορθώσετε το πρόβλημα που το iPhone δεν θα συνδεθεί στο WiFi. Είμαστε βέβαιοι ότι οι μέθοδοι που κοινοποιήθηκαν παραπάνω θα είχαν ήδη διορθώσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζατε. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια με αυτό το θέμα, συζητήστε το στα σχόλια παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :12 καλύτερες εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων iOS (Call Blockers iPhone)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *