link building

link building | Τα καλύτερα δωρεάν και επί πληρωμή λογισμικό δημιουργίας backlinks

Τι είναι το link building

Οι χρήστες χρειάζονται συνδέσμους για πλοήγηση μεταξύ διαδικτυακών πόρων και οι μηχανές αναζήτησης τους χρησιμοποιούν για να ανιχνεύσουν τον ιστό.

Η δημιουργία συνδέσμων είναι μια στρατηγική που στοχεύει στην τοποθέτηση συνδέσμων σε άλλους ιστότοπους για να αυξήσει την έκθεση του ιστολογίου σας, την επισκεψιμότητα και τη δημιουργία εσόδων.

Όσο περισσότερους συνδέσμους έχετε, τόσο υψηλότερη είναι η αξιολόγηση της αξίας του ιστολογίου σας από την Google. Επομένως, εάν θέλετε να ξεκινήσετε ένα ταξιδιωτικό ιστολόγιο , σκεφτείτε εκ των προτέρων τη στρατηγική δημιουργίας συνδέσμων.

Γιατί οι σύνδεσμοι είναι τόσο σημαντικοί για το SEO; Μπορείτε να δημιουργήσετε κορυφαίο περιεχόμενο σε μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα, αλλά μπορεί να είναι άχρηστο έως ότου ένας μεγάλος αριθμός συνδέσμων παραπέμπει σε αυτό από εξωτερικούς αξιόπιστους ιστότοπους.

Ποια είναι τα «τούβλα» του κτιρίου σύνδεσης; Βασικά, πρέπει να βρείτε σχετικούς έγκυρους ιστότοπους στη θέση σας και στη συνέχεια να τους προσεγγίσετε με μια προσφορά για να συνδεθείτε ξανά στο ιστολόγιό σας.

Ίσως σας ενδιαφέρει :10 αποτελεσματικοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι

Οι καλύτερες εταιρείες κατασκευής συνδέσμων

Όταν απευθυνθείτε χειροκίνητα σε παράγοντες επιρροής, χρειάζεται πολύς χρόνος και μερικές φορές η προσφορά σας μπορεί να απορριφθεί.

Για να εξοικονομήσετε προσπάθεια, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ποιοτικές υπηρεσίες δημιουργίας συνδέσμων. Τέτοιες εταιρείες διαθέτουν ήδη μια βάση δεδομένων με bloggers που θα συμφωνούσαν να τοποθετήσουν ένα backlink στον ιστότοπό σας και δεν θα θεωρηθούν ύποπτες από τις μηχανές αναζήτησης.

Παρακάτω, θα βρείτε τους καλύτερους τρόπους για να αποκτήσετε backlinks για ένα blog.

Επικοινωνία με Blogger

Οι υπηρεσίες προβολής του Blogger σάς επιτρέπουν να βρείτε bloggers που θα δημιουργούσαν δολοφονικό διαφημιστικό περιεχόμενο (αναρτήσεις, κριτικές, δώρα, μελέτες περιπτώσεων κ.λπ.) με αντάλλαγμα το προϊόν σας ή οποιοδήποτε άλλο κέρδος. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός και φθηνός τρόπος δημιουργίας συνδέσμων για το ιστολόγιό σας.

 • Το LinkMarket προσφέρει δημιουργία συνδέσμων χωρίς ανεπιθύμητα μηνύματα και σας παρέχει αιτήματα σύνδεσης (έως 10 αιτήματα ανά μήνα) και επεξεργασμένο κείμενο αγκύρωσης συνδέσμων, όλα δωρεάν. Για να επεκτείνετε τις ευκαιρίες σας, αγοράστε μια συνδρομή επί πληρωμή.
 • Το FatJoe διαθέτει δημιουργούς περιεχομένου και βοηθά στην εύρεση των σχετικών ιστότοπων για δημοσίευση άρθρων. Απλώς παρέχετε το κείμενο αγκύρωσης και τις τοποθετήσεις URL-στόχου. Η τιμολόγηση κυμαίνεται από 35 έως 360 £ ανά έργο. Η FatJoe παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα.
 • Το Outreach Monks είναι μια άλλη ευέλικτη πλατφόρμα. Μπορείτε να παραγγείλετε περιεχόμενο και κατάλληλες τοποθετήσεις backlink με απαιτήσεις για Αξιολόγηση Τομέα, Ροή Εμπιστοσύνης και ιστορικό συνδέσμων. Θα λάβετε αναφορές White Label για να δείτε τα αποτελέσματα ή/και να τα μοιραστείτε με τους πελάτες. Μια τέτοια επικοινωνία με blogger θα σας κοστίσει από 59 $ έως 319 $ ανά έργο.
 • Η From The Future είναι μια ψηφιακή εταιρεία που εφαρμόζει την προσέγγιση blogger για να αυξήσει την κατάταξη των οργανικών λέξεων-κλειδιών. Η υπηρεσία εστιάζει στους παράγοντες επιρροής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και στην οικοδόμηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας. Εγγραφείτε στην πλατφόρμα για να δείτε τις επιλογές τιμολόγησης.

Δημιουργία περιεχομένου

Πολλές ποιοτικές υπηρεσίες δημιουργίας συνδέσμων είναι σε θέση να δημιουργούν πολύτιμες, ακριβείς και ενημερωμένες αναρτήσεις που βασίζονται σε βαθιά έρευνα, απευθύνονται στο κοινό-στόχο σας και περιλαμβάνουν οπτικά στοιχεία (εικόνες, γραφήματα, βίντεο κ.λπ.).

 • Το Linkgraph δεν γράφει περιεχόμενο, αλλά επίσης βελτιστοποιεί το αντίγραφο του ιστότοπού σας και προσθέτει μακροχρόνιες αναγνώσεις σε πόρους ηλεκτρονικού εμπορίου με περιγραφές προϊόντων. Παρέχει τακτικές αναρτήσεις ιστολογίου για το κοινό-στόχο σας, προκειμένου να εξασφαλίσετε φρέσκο ​​περιεχόμενο. Η πλατφόρμα προσφέρει δωρεάν ανάλυση του προφίλ backlink σας, αλλά η πλήρης εξυπηρέτηση θα κοστίζει από 899 $ έως 10.000 $.
 • Το ContentHarmony δημιουργεί και προωθεί διαδραστικό περιεχόμενο μέσω PR, προβολής και πληρωμένων κοινωνικών καναλιών. Η πλατφόρμα διαθέτει το δικό της λογισμικό και προγράμματα μάρκετινγκ περιεχομένου. Αναπτύσσει και εφαρμόζει ολοκληρωμένες στρατηγικές και λειτουργεί με το κλειδί στο χέρι, πράγμα που σημαίνει ότι καμία υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη αυτόνομη. Θα σας κοστίσει 2.000 $ το μήνα. Μπορείτε να κατεβάσετε έναν δωρεάν οδηγό για το πώς να δημιουργήσετε μια στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου.
 • Η SiegeMedia είναι ένας προμηθευτής λογισμικού που γράφει άρθρα και δημιουργεί ένα προφίλ συνδέσμων μέσω προσωπικής προσέγγισης και επαγγελματικού PR. Η πλατφόρμα εστιάζει στην απόδοση επένδυσης (ROI) και αναφέρει τα έσοδα που αποκτήσατε από το μάρκετινγκ περιεχομένου σε σύγκριση με τις επενδύσεις. Εγγραφείτε στην πλατφόρμα για να δείτε τις επιλογές τιμολόγησης.
 • Η Linkology δημιουργεί κείμενα της τάξης των 500–5.000 λέξεων που είναι γραμμένα από φυσικούς ομιλητές της αγγλικής γλώσσας. Σας επιτρέπει είτε να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο είτε να αγοράσετε το αναπτυγμένο πακέτο δημιουργίας συνδέσμων .

Ανάλυση και αναφορά

Για να μεταφέρετε τη δημιουργία συνδέσμων στο επόμενο επίπεδο, είναι σημαντικό να μετρήσετε και να αναλύσετε την καμπάνια σας. Τέτοιες πληροφορίες βοηθούν να καταλάβουμε ποιοι σύνδεσμοι έχουν καλύτερη απόδοση και ποιοι είναι άχρηστοι για τη βελτιστοποίηση της στρατηγικής.

 • Το ScrapeBox είναι ένα λογισμικό ανίχνευσης ιστού για επιτραπέζιους υπολογιστές σχεδιασμένο τόσο για εταιρείες SEO όσο και για ιδιώτες. Κάνει έρευνα ανταγωνιστών, σαρώνει τόνους ιστοσελίδων για να αναλύσει τα υπάρχοντα backlinks και τα κείμενα αγκύρωσης. Μπορείτε επίσης να βρείτε μη ευρετηριασμένο και απαγορευμένο περιεχόμενο στον ιστότοπό σας. Θα πρέπει να πληρώσετε 67 $ για να αποκτήσετε αυτό το λογισμικό.
 • Το SEOBook εμφανίζει πολλά δωρεάν και επί πληρωμή εργαλεία SEO τόσο για επαγγελματίες όσο και για αρχάριους bloggers. Εκεί, μπορείτε να βρείτε τα μέσα για να λαμβάνετε δεδομένα συνδέσμων από πολλούς πόρους ιστού και να συγκρίνετε ιστότοπους με εύχρηστο τρόπο. Θα μπορείτε να βρείτε τους πιο πολύτιμους καταλόγους, να κάνετε έρευνα συνδέσμων σε βάθος και να αποκαλύψετε κατεστραμμένους συνδέσμους και σφάλματα ανίχνευσης. Η πλατφόρμα διαθέτει μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών που περιλαμβάνει συμβουλές για τη δημιουργία συνδέσμων.
 • Ο υπολογιστής κόστους SEO βοηθά στην αξιολόγηση των επενδύσεών σας στο SEO γενικά και στο link building, ειδικότερα, για να σας επιτρέψει να προγραμματίσετε τον προϋπολογισμό σας με σύνεση. Θα μάθετε πόσους συνδέσμους θα χρειαστείτε για να αναλάβετε τη θέση.

Σπασμένοι σύνδεσμοι

Ορισμένοι πόροι ιστού που έχουν συνδέσμους πίσω στον ιστότοπό σας ενδέχεται να σταματήσουν να λειτουργούν. Σε αυτήν την περίπτωση, οι σύνδεσμοί σας χαλάνε. Θα πρέπει να τα αφαιρέσετε από το διαδίκτυο για να αποφύγετε την πτώση της αξίας του περιεχομένου σας.

 • Το Xenu Link Sleuth είναι ένα δωρεάν λογισμικό με δυνατότητα λήψης που σας επιτρέπει να ελέγχετε συνδέσμους και να λαμβάνετε μια μόνιμα ενημερωμένη λίστα διευθύνσεων URL με την ευκαιρία να λαμβάνετε μια αναφορά για το πρόγραμμά σας. Μπορείτε να ελέγξετε είτε διευθύνσεις URL είτε αποθηκευμένες σελίδες HTML. Το πρόγραμμα παρέχει σαφείς αναφορές σχετικά με την κατάσταση κάθε backlink στο ιστολόγιό σας.
 • Το W3C Validator link checker είναι το καλύτερο δωρεάν εργαλείο για άμεση επικύρωση σελίδας μέσω δυναμικού σελιδοδείκτη. Είναι σε θέση να αποκαλύψει προβλήματα στους συνδέσμους, τις αγκυρώσεις, τις ιστοσελίδες και το CSS σας. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε το πρόγραμμα καθώς είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο.
 • Το Netpeak Spider είναι μια πληρωμένη πλατφόρμα που βρίσκει κατεστραμμένους συνδέσμους καθώς και ελέγχει τη βελτιστοποίηση SEO του ιστολογίου σας. Η υπηρεσία προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και μια πληρωμένη έκδοση για 19 $/μήνα.

Βρείτε πηγές και αποσπάσματα

Μερικές φορές, μπορεί να χρειαστεί να ενισχύσετε τη γνώμη σας με σχετικά αποσπάσματα από ειδικούς ή να συνδεθείτε ξανά σε άλλους έγκυρους τομείς της θέσης σας.

 • Το HARO (Help A Reporter Out) προμηθεύει συγγραφείς και δημοσιογράφους με αποσπάσματα από επαγγελματίες. Εάν καταφέρατε να γίνετε πηγή της αναφοράς τους ή οποιασδήποτε άλλης γραφειοκρατίας, αποκτάτε ένα backlink στο ιστολόγιό σας. Εγγραφείτε στην υπηρεσία δωρεάν, λάβετε τρία ενημερωτικά δελτία με ερωτήματα κάθε μέρα και δώστε απαντήσεις από ειδικούς.
 • Το ResponseSource παραθέτει δημοσιογράφους με εμπειρία σχετική με το ιστολόγιό σας. Καθώς πληρώνετε μόνο για αιτήματα εντός του κλάδου σας, οι τιμές εξαρτώνται από τη θέση και ξεκινούν από 600 £ ανά κατηγορία, κατά μέσο όρο.
 • Το PRLeads είναι ένα άλλο αποκλειστικό λογισμικό, που δέχεται αιτήματα από πολλές αξιόπιστες εκδόσεις όπως οι New York Times και το Forbes.

Ταξινόμηση συνδέσμων

Πώς μπορείτε να αναγνωρίσετε πολλούς αφύσικούς συνδέσμους που εμποδίζουν την περαιτέρω προώθηση του ιστότοπου; Ορισμένες αποκλειστικές υπηρεσίες μπορούν να βοηθήσουν στον έλεγχο των backlinks του ιστολογίου σας.

 • Το Ahrefs backlink checker θα ελέγξει 100 backlinks στο blog σας δωρεάν. Θα μπορείτε να δείτε τα πιο πρόσφατα backlinks. Τέτοιες ευκαιρίες βοηθούν στην αντικειμενική αξιολόγηση της ποιότητας του προφίλ backlink, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα τη στρατηγική μάρκετινγκ.
 • Το Buzzstream είναι ένα πολυλειτουργικό εργαλείο που προσφέρει υπηρεσίες δημιουργίας συνδέσμων. Βρίσκει ανεπιθύμητους συνδέσμους και παρακολουθεί ιστότοπους στη βάση δεδομένων σας για να καθορίσει εάν συνδέονται με εσάς. Η λίστα ενημερώνεται κάθε δύο εβδομάδες. Η πλατφόρμα αποκαλύπτει επίσης κατεστραμμένους συνδέσμους. Το Buzzstream προσφέρει δωρεάν δοκιμή και αρκετά ευέλικτα προγράμματα επί πληρωμή από 24 $/μήνα έως 999 $/μήνα.

 

 • Το СognitiveSEO εκτελεί έναν ολοκληρωμένο έλεγχο συνδέσμων, αποκαλύπτει ανεπιθύμητους συνδέσμους και εντοπίζει παράγοντες που μπορεί να οδηγήσουν σε αποκλεισμό ή τιμωρία του ιστότοπού σας στο Google. Αναλύει το προφίλ του συνδέσμου σας σε κλίμακα από το 0 έως το 2.000 και επιτρέπει την περιήγηση σε όλους τους συνδέσμους. Το CognitiveSEO προσφέρει μια δοκιμή επτά ημερών και δύο προγράμματα επί πληρωμή.

PR και μάρκετινγκ

Αυτή η στρατηγική διευρύνει την απήχησή σας όταν παραδίδετε ιστορίες στους πόρους των μέσων ενημέρωσης για να χτίσετε την αναγνωρισιμότητα και την αναγνώριση της επωνυμίας σας.

 • Το ScreamingFrog διαθέτει συμβούλους δημοσίων σχέσεων που έχουν στενές σχέσεις με τους εκδότες με τη μεγαλύτερη επιρροή. Είναι μια ευέλικτη πλατφόρμα με δωρεάν πρόσβαση σε πολλά εργαλεία, εκτός από το PR και το μάρκετινγκ, τα οποία είναι διαθέσιμα μόνο σε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή για 149,00 £ ετησίως.
 • Οι υπηρεσίες δημιουργίας συνδέσμων της Reputio περιλαμβάνουν την επιλογή ιστοτόπων, τη σύνταξη περιεχομένου και τη δημοσίευσή του. Η εταιρεία θα σας παράσχει μια λίστα με 300 ιστότοπους για να διαλέξετε για το πού θέλετε να εμφανιστείτε.

Αντιπροσωπείες SEO

Οι εταιρείες SEO παρέχουν μια λύση all-in-one για την προώθηση του ιστολογίου σας. Είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν πρέπει να εργαστείτε προς πολλές κατευθύνσεις. Θα εξοικονομήσετε χρήματα αγοράζοντας πρόσβαση σε διαφορετικά εργαλεία SEO ταυτόχρονα μέσω τέτοιων πρακτορείων. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να ξεκινήσετε ένα ταξιδιωτικό blog και να προσεγγίσετε ένα ευρύ κοινό, σκεφτείτε να καταφύγετε σε ένα τέτοιο πρακτορείο για να καλύψετε όλες τις πτυχές του SEO.

 • Το SureOak προσφέρει δωρεάν έλεγχο της βαθμολογίας SEO σας και ατομική διαβούλευση με έναν ειδικό SEO. Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση στο HTTP Header Checker για να προστατεύσετε τον ιστότοπό σας από κατεστραμμένους συνδέσμους. Κατά τη δημιουργία ενός προφίλ συνδέσμου, η εταιρεία βασίζεται στην αρχή τομέα, την αρχή σελίδας, την πραγματική επισκεψιμότητα και τη ροή εμπιστοσύνης. Η υπηρεσία του πρακτορείου θα σας κοστίσει $100 – $149/ώρα ή $1.000+ ανά έργο.
 • Το StellarSEO εστιάζει σε μακροπρόθεσμες στρατηγικές ανάπτυξης συνδέσμων και υπηρεσίες προσέγγισης. Το πρακτορείο συνεργάζεται με bloggers, μικρές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις. Δεν έχει σταθερή τιμολόγηση καθώς οι λεπτομέρειες της συναλλαγής επισημαίνονται μεμονωμένα σε κάθε συμφωνία. Η μέση επιταγή είναι $50 – $99 /ώρα ή $5.000+ ανά έργο.
 • Το HigherVisibility χρησιμοποιεί εργαλεία τρίτων για να αποκαλύψει προοπτικές σύνδεσης υψηλής ποιότητας και προσεγγίσεις σε webmasters, bloggers και δημοσιογράφους. Τα σχέδια διαθέτουν διαφορετικές ποσότητες backlinks για ένα blog από αρκετές εκατοντάδες και μερικές χιλιάδες δολάρια.

Ποια υπηρεσία δημιουργίας συνδέσμων θα πρέπει να επιλέξετε

Εάν είστε επίδοξος blogger και δεν έχετε τον προϋπολογισμό, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν εργαλεία για να ξεκινήσετε το έργο σας. Ένα τέτοιο λογισμικό στοχεύει συνήθως ένα πρόβλημα και προσφέρει μια περιορισμένη λύση. Από την άλλη πλευρά, τα προγράμματα επί πληρωμή μπορεί να σας φανούν χρήσιμα εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε προηγμένες λειτουργίες για να εξοικονομήσετε χρόνο και να εργαστείτε σε πολλές πτυχές του προφίλ συνδέσμου σας.

Εάν αποφασίζετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία ή να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική πλατφόρμα, βεβαιωθείτε ότι δεν πληρώνουν για συνδέσμους από ιστότοπους με ανεπαρκή εξουσιοδότηση. Δώστε προσοχή στις υπηρεσίες με εγγύηση επιστροφής χρημάτων και πλατφόρμες διαφυγής που υπόσχονται να οδηγήσουν τον ιστότοπό σας στην κορυφή σε μια μέρα.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *