Το Netflix επιβεβαιώνει ότι έχει φθηνότερη συνδρομή που υποστηρίζεται από διαφημίσεις στη λίστα εκκίνησης

Netflix Confirms It Has Cheaper Ads-Supported Subscription in Launch List

Στο παρελθόν, ορισμένες διαρροές και αναφορές μας ενημέρωσαν ότι το Netflix εργάζεται σε ένα πρόγραμμα φθηνότερων συνδρομών με υποστήριξη διαφημίσεων και τώρα ήρθε η επιβεβαίωση από τους ηγέτες της εταιρείας.

Πρόσφατα, το Netflix έχει επίσης εντοπιστεί να εργάζεται στη λειτουργία ζωντανής ροής, η οποία επιτρέπει την παρακολούθηση ορισμένων εκπομπών ως ζωντανή ροή , όπως ριάλιτι και λειτουργίες βραβείων.

Τα 10 καλύτερα παιχνίδια χωρίς διαφημίσεις στο Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το σχέδιο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις του Netflix τώρα επιβεβαιώθηκε

 

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter , στην τελευταία συνέντευξη με τον συν-CEO του Netflix, Ted Sarandos, λεπτομέρειες σχετικά με τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα και το νέο σχέδιο για την εκπλήρωση των επιθυμιών των ανθρώπων να παρακολουθήσουν το Netflix σε χαμηλότερη τιμή .

Η δήλωση του Σαράντου αναφέρει: «Αφήσαμε ένα μεγάλο τμήμα πελατών από το τραπέζι, που είναι άνθρωποι που λένε: «Ε, το Netflix είναι πολύ ακριβό για μένα και δεν με πειράζει η διαφήμιση».

Η δήλωση διευκρινίζει ότι η εταιρεία γνωρίζει πλέον τους ανθρώπους που θέλουν το Netflix αλλά σε χαμηλότερη τιμή, καθώς το Βασικό πρόγραμμα κοστίζει 9,99 $ στις ΗΠΑ και αυτό το κοινό δεν ενδιαφέρεται για τις διαφημίσεις.

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε Mods στο Minecraft(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Netflix έχασε περίπου 200.000 συνδρομητές το 1ο τρίμηνο του 2022 και για να το ανακτήσει, η εταιρεία έχει πολλές νέες ιδέες, κυρίως αυτό το νέο πρόγραμμα συνδρομής και άλλες, όπως ο περιορισμός της κοινής χρήσης κωδικού πρόσβασης .

Ο Σαράντος δήλωσε επίσης, «Προσθέτουμε ένα επίπεδο διαφημίσεων. Δεν προσθέτουμε διαφημίσεις στο Netflix όπως το γνωρίζετε σήμερα. Προσθέτουμε ένα επίπεδο διαφημίσεων για τους ανθρώπους που λένε, “Γεια, θέλω χαμηλότερη τιμή και θα παρακολουθώ διαφημίσεις”.

Χωρίς να ασχοληθεί με μια περίπλοκη δήλωση, ο συν-CEO Ted Sarandos  επιβεβαίωσε ευθέως ότι η εταιρεία αναπτύσσει ένα πρόγραμμα συνδρομής που υποστηρίζεται από διαφημίσεις .

[WooZoneProducts asin=”amz-B09BJFP67H”][/WooZoneProducts]

Και εξάλειψε επίσης την αμφιβολία ότι η πλατφόρμα δεν λαμβάνει διαφημίσεις, αλλά μόνο ένα σχέδιο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις θα προβάλλει διαφημίσεις.

Η συνέντευξη ολοκληρώθηκε στο διαφημιστικό φεστιβάλ Cannes Lions , που σχετίζεται με τη διαφήμιση, και το Netflix την παρακολούθησε, οπότε μπορεί να υπάρχει λόγος.

Εξάλλου, είναι εντελώς ασαφές ποια θα είναι η τιμή αυτού του προγράμματος συνδρομής, αλλά οι φήμες λένε ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους .

Το Netflix εργάζεται σε λειτουργίες ζωντανής ροής(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: