Το Netflix φέρνει 7 νέα παιχνίδια για κινητά στην εφαρμογή του

Το Netflix ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει 7 νέα παιχνίδια στην εφαρμογή του για κινητά μέχρι το τέλος αυτού του μήνα. Η υπηρεσία ροής φαίνεται να καταβάλλει περισσότερη προσπάθεια για να διασκεδάσει τους συνδρομητές στην εφαρμογή.

Επίσης, η εταιρεία υιοθέτησε πρόσφατα ένα νέο στούντιο για τη δημιουργία νέων παιχνιδιών για την πλατφόρμα και ορισμένα από τα παιχνίδια πρόκειται να φτάσουν, αλλά αυτός ο τρόπος περιεχομένου περιορίζεται προς το παρόν μόνο σε χρήστες κινητών.

Το Netflix επεκτείνει τη λίστα παιχνιδιών για κινητά με νέα παιχνίδια

 

Αυτά τα παιχνίδια είναι μόνο για τους συνδρομητές του προγράμματος τους, οι οποίοι μπορούν να παίξουν αυτά τα παιχνίδια χωρίς να βλέπουν διαφημίσεις απευθείας στην εφαρμογή Android και iOS του Netflix .

Το Netflix έφερε μερικά από αυτά τα παιχνίδια από διαφορετικά στούντιο από τα οποία έχουν ήδη φέρει αρκετά παιχνίδια στο παρελθόν, οπότε ας ξεκινήσουμε τη λίστα.

1) Skies of Chaos

Αυτό είναι ένα παιχνίδι δισδιάστατου arcade στυλ , tap-to-shoot με αεροπλάνα στον ουρανό, όπως τα κλασικά flying games.

2) Πεταλούδες Flutter

Αυτό το παιχνίδι αφορά είδη πεταλούδων που πρέπει να ανακαλύψετε και υπάρχουν περίπου 400 είδη των οποίων τη γνώση μπορείτε να αποκτήσετε εξερευνώντας τα.

Πώς να κάνετε ροή Netflix στο Apple TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3) Stranger Things: Puzzle Tales

Είναι ένα παιχνίδι παζλ όπως το C andy Crush, αλλά γίνεται πιο ενδιαφέρον καθώς πρέπει να χρησιμοποιήσετε χαρακτήρες από το Stranger Things του Netflix . Αυτοί οι χαρακτήρες είναι συλλεκτικοί, επομένως πρέπει να τους κερδίσετε συμπληρώνοντας τη βαθμολογία.

Αυτό το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης τον τύπο σελίδας των ιστοριών από την αρχική σειρά και μπορείτε να νικήσετε το Demogorgon λύνοντας το παζλ.

4) Φίλοι της χώρας

Αυτό είναι ένα παιχνίδι εξερεύνησης και προσομοίωσης κόσμου 2D όπου μπορείτε να μεγαλώσετε φάρμες και σπίτια και θα λάβετε ανταμοιβές για να κερδίσετε αντικείμενα για τη διαδικασία.

5) Γάτες & Σούπα

Η Neowiz ανέπτυξε αυτό το παιχνίδι και έχει να κάνει με το να φτιάχνεις σούπα με τη βοήθεια των γατών και να παίρνεις ανταμοιβές για το level up.

6) Βασιλεύει: Τρία βασίλεια

Το T his είναι ένα παιχνίδι ιστορίας που έχει αναπτυχθεί από τα στούντιο Devolver Digital , τα οποία έχουν ήδη κάνει πολλά παιχνίδια για το Netflix.

Αυτό το παιχνίδι δεν περιλαμβάνει τόσο συναρπαστικά γραφικά, αλλά είναι συναρπαστικό καθώς υπάρχουν πολλά γεγονότα που πρέπει να εξερευνήσετε κάνοντας έρευνα σε κάθε εκδήλωση και με την πρόοδό σας, θα ξεκλειδώσετε περισσότερους χαρακτήρες και μυστικά για να συνεχίσετε την ιστορία.

Και στην κύρια γραμμή, θα πρέπει επίσης να πολεμήσετε με τους θρύλους άλλων Βασιλείων με δύναμη και ιπποδύναμη σαν μια στρατηγική παιχνιδιού με κάρτες.

7) Hello Kitty Happiness Parade

Αυτό το παιχνίδι έχει να κάνει με το τρέξιμο, τη μουσική και τη συλλογή νομισμάτων με δημοφιλείς χαρακτήρες του δημοφιλούς Hello Kitty. Όλοι γνωρίζουμε πόσο δημοφιλές είναι το franchise της Hello Kitty και έχει πολλά παιχνίδια.

Εξάλλου, η γνωστή Rogue Games έφτιαξε αυτό το παιχνίδι για την πλατφόρμα του Netflix και αυτό θα έπαιρνε επίσης παγκόσμιο leaderboard για τις βαθμολογίες.

Ως συνήθως, το Netflix έχει κυκλοφορήσει μόνο παιχνίδια που σχετίζονται με τις κατηγορίες arcade, περιπέτειας και παζλ, αλλά ο συνδρομητής του απαιτεί περισσότερα fps και 3D παιχνίδια αντί για αυτά τα παιχνίδια.

Και το Netflix φημολογείται ήδη ότι εργάζεται σε πολλά παιχνίδια κατόπιν ζήτησης των καταναλωτών, καθώς έχουν τον δικό τους προγραμματιστή τώρα στο στούντιο. Νωρίτερα, το Netflix φαινόταν επίσης να ενδιαφέρεται για το Cloud Gaming .

Εκτός αυτού, αξίζει να συζητήσουμε ότι το Netflix μπορεί επίσης να σχεδιάζει ένα παιχνίδι ρόλων TPP ( προοπτική 3ου προσώπου ) για τον υπολογιστή , αλλά αυτή τη στιγμή, φημολογείται ότι βρίσκεται στην πρώιμη φάση ανάπτυξης.

Αλλά το Netflix δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τίποτα γι ‘αυτό, επομένως είναι αυτή τη στιγμή ίσως σε κατάσταση και οι πληροφορίες προέκυψαν από τη λίστα θέσεων εργασίας της εταιρείας όπου ανέφερε το παιχνίδι ως “παιχνίδι PC AAA”.

Για τον επόμενο μήνα, αναμένεται να κυκλοφορήσει περισσότερα από 12 παιχνίδια , τα οποία θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν το παιχνίδι σκοποβολής FPS, σύμφωνα με φήμες, και μπορεί να έχει περισσότερα παιχνίδια με βάση τις αρχικές εκπομπές του.

 

Το Netflix παρουσιάζει τη χωρική εμπειρία ήχου σε όλες τις συσκευές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: