Το Netflix παρουσιάζει τη χωρική εμπειρία ήχου σε όλες τις συσκευές

Το Netflix κυκλοφόρησε το Spatial Audio για όλες τις συσκευές σε συνεργασία με τη Sennheiser , αλλά φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή περιορίζεται στο επιλεγμένο περιεχόμενο. Ας συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Ο γίγαντας του streaming έχει εισαγάγει πολλές νέες δυνατότητες τους τελευταίους μήνες και με τη μεγάλη επιτυχία της δημοφιλούς εκπομπής του, ανακοίνωσε μια νέα δυνατότητα για να βελτιώσει την ηχητική σας εμπειρία.

Ο χωρικός ήχος είναι πλέον διαθέσιμος για Stranger Things &   More Originals

 

Ίσως αναρωτιέστε τώρα ότι πρέπει να αγοράσετε νέες συσκευές για να ακούσετε αυτόν τον ειδικό ήχο, επομένως όχι, δεν χρειάζεται να αγοράσετε νέες συσκευές που υποστηρίζονται από το Spatial. όπως είπε το Netflix, δεν έχει σημασία σε ποια συσκευή παρακολουθείτε.

Η λειτουργία Spatial Audio θα προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου surround στους συνδρομητές του Netflix, ειδικά σε όλες τις συσκευές. Ωστόσο, απαιτούνται ακουστικά για να ακούσετε μια τηλεοπτική εκπομπή ή ταινία.

Η εταιρεία έγραψε στο επίσημο blog της, «Ο χωρικός ήχος του Netflix βοηθά στη μετάφραση της κινηματογραφικής εμπειρίας του καθηλωτικού ήχου σε οποιοδήποτε στερεοφωνικό, έτσι ώστε η δουλειά που κάνουν οι δημιουργοί για να σας φέρουν στην ιστορία, δεν έχει σημασία ποια συσκευή χρησιμοποιείτε για να παρακολουθήσετε το Netflix».

Για να το καταστήσει δυνατό, η εταιρεία έχει συνεργαστεί με τη γνωστή εταιρεία συσκευών ήχου Sennheiser , η οποία μετατρέπει το κανονικό στερεοφωνικό surround σε εκτεταμένο χωρικό ήχο.

Stranger Things Σεζόν 4 Τόμος 2 Ημερομηνία κυκλοφορίας & Ώρα: Πού να το παρακολουθήσετε στο Διαδίκτυο;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτή η μορφή ονομάζεται Ambeo 2-Channel  και μπορεί να αναπαραχθεί μέσω στερεοφωνικών ηχείων ή ακουστικών. Διατίθενται επίσης κομμάτια ήχου Dolby Atmos για το επιλεγμένο περιεχόμενο.

Επιπλέον, το Netflix πρόσφατα επιβεβαίωσε επίσης ότι εργάζεται σε ένα φθηνότερο πρόγραμμα συνδρομής , οπότε μπορεί να δούμε αυτό το χαρακτηριστικό να έχει αποκοπεί, όχι επιβεβαιωμένο από την εταιρεία αλλά αναμένεται.

Για να διατηρήσετε αυτήν τη δυνατότητα τονισμένη αυτήν τη στιγμή, περιορίζεται στις πρωτότυπες εκπομπές και ταινίες του Netflix, αλλά μπορείτε να παρακολουθήσετε μερικούς σπουδαίους τίτλους όπως  Stranger Things ,  Red Notice, The Witcher και άλλα.

Για να βρείτε περιεχόμενο που υποστηρίζει Spatial Audio, πρέπει να αναζητήσετε “χωρικό ήχο” στη γραμμή αναζήτησης.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4605

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: