Το Netflix θα εισαγάγει το Cloud Gaming το 2023

Το Netflix μπορεί επίσης να σχεδιάζει να φέρει μια πλατφόρμα παιχνιδιών cloud μαζί με τα παιχνίδια για κινητά. Αυτή η λεπτομέρεια δεν είναι φήμη ή διαρροή, καθώς προέρχεται απευθείας από τον αντιπρόεδρο παιχνιδιών της εταιρείας Mike Verdu .

Όπως όλοι γνωρίζουμε, μερικές εβδομάδες νωρίτερα, η Google ανακοίνωσε το κλείσιμο της πλατφόρμας Stadia, μιας από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες παιχνιδιών cloud στην κοινότητα, αλλά το Netflix είναι πλέον έτοιμο να συμμετάσχει στον αγώνα για τη διεκδίκηση αυτού του τίτλου.

Το Netflix εργάζεται για τη ροή παιχνιδιών

Android 9.0 TV Box, Android Box 2GB RAM 16GB ROM H6 Quad core Supporto 3D 6K Ultra HD H.265 WiFi 2.4 GHz Ethernet HD

Όπως ανέφερα ήδη, ο αντιπρόεδρος παιχνιδιών του Netflix, Mike Verdu, το σημείωσε στο συνέδριο TechCrunch Disrupt 2022 που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.

Ο Verdu είπε, “Εξερευνούμε πολύ σοβαρά μια προσφορά παιχνιδιών cloud, ώστε να μπορούμε να προσεγγίσουμε μέλη σε τηλεοράσεις και υπολογιστές”, την οποία μπορείτε επίσης να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το Netflix έχει επιδείξει μεγάλες προσπάθειες στο mobile gaming πέρυσι, κυκλοφόρησε πολλούς τίτλους φέτος και μάλιστα ξεκίνησε το δικό του στούντιο παιχνιδιών, το οποίο τώρα αναμένεται να εργαστεί και στο cloud gaming.

Περαιτέρω, ο Verdu  ανέφερε ότι «Θα το προσεγγίσουμε με τον ίδιο τρόπο που κάναμε με τα κινητά, που είναι να ξεκινήσουμε από μικρά, να είμαστε ταπεινοί, σκεπτόμενοι και μετά να χτίζουμε. Αλλά είναι ένα βήμα που πιστεύουμε ότι πρέπει να κάνουμε για να συναντήσουμε μέλη όπου βρίσκονται στις συσκευές όπου καταναλώνουν το Netflix».

Android 12.0 TV Box, T95Z Plus Android Box 4GB RAM 32GB ROM Allwinner H618 Quad Core 64-bit Support HD 6K/ 3D/ H.265…

Με αυτή τη δήλωση, μπορούμε να περιμένουμε ότι το Netflix θα μπορούσε ήδη να δημιουργήσει ένα πλήρες σχέδιο για την υπηρεσία τυχερών παιχνιδιών cloud και να το εισαγάγει πρώτα με τη συνδρομή Netflix και στη συνέχεια να δούμε μια ξεχωριστή πλατφόρμα για αυτό.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί επίσης να δούμε ένα χειριστήριο παιχνιδιών από το Netflix στο μέλλον, όπως το Google Stadia και το Amazon Luna .

Εξάλλου, ο Verdu μιλάει επίσης για το επιχειρηματικό μοντέλο της Google stadia και την επερχόμενη διαφορά μοντέλου μεταξύ του μοντέλου τους, με στόχο το Netflix να μάθει από το λάθος της Stadia.

Προς το παρόν, είναι ένα πλήρες μυστήριο πότε η εταιρεία θα αποκαλύψει τις προβλέψεις του cloud gaming σε όλους, αλλά αναμένεται να φτάσει το επόμενο έτος .

Android TV Box 4GB RAM 32GB ROM 2.4G + 5.8G WiFi 1000M LAN X96 Max+ Android Box Amlogic S905X3 Quad-core Bluetooth 4.0…

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4548

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: