Το OpenAI θα κυκλοφορήσει την εφαρμογή ChatGPT για χρήστες Android την επόμενη εβδομάδα

Εκκίνηση τεχνητής νοημοσύνης (AI) που υποστηρίζεται από τη Microsoft OpenAI έχει ανακοινώσει ότι η έκδοση Android απο ChatGPT η εφαρμογή θα κυκλοφορήσει στους χρήστες την επόμενη εβδομάδα.

Το OpenAI θα κυκλοφορήσει την εφαρμογή ChatGPT για χρήστες Android την επόμενη εβδομάδα

chatgpt εφαρμογή android

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Twitter, οι χρήστες μπορούν “προπαραγγελία” η εφαρμογή ChatGPT ξεκινά σήμερα από το Google Play Store.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο κυκλοφόρησε το δημοφιλές chatbot AI ChatGPT ως έκδοση Ιστού για δημόσια χρήση στα τέλη του περασμένου έτους. Αυτό το chatbot με τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποιεί επεξεργασία φυσικής γλώσσας για να έχει συνομιλίες που μοιάζουν με ανθρώπους, να απαντά σε ερωτήσεις και να συνθέτει ποικίλο γραπτό περιεχόμενο, όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, άρθρα, δοκίμια, αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κώδικα.

Τον Μάιο του 2023, το OpenAI κυκλοφόρησε για πρώτη φορά την εφαρμογή ChatGPT για χρήστες iPhone και iPad στις ΗΠΑ. Η εφαρμογή ChatGPT για iOS είναι πλέον διαθέσιμη σε 152 χώρες και περιοχές. Μπορείτε να δείτε τη λίστα εδώ.

Επί του παρόντος, οι χρήστες Android πρέπει να επισκέπτονται τον ιστότοπο ChatGPT σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για άμεσες απαντήσεις. Η κυκλοφορία της εφαρμογής Android ChatGPT θα καταργήσει την ανάγκη επίσκεψης στον ιστότοπο για πρόσβαση στο chatbot AI.

Η περιγραφή της εφαρμογής Android ChatGPT στο Google Play Store αναφέρει ότι είναι μια δωρεάν επίσημη εφαρμογή που «συγχρονίζει το ιστορικό σας σε όλες τις συσκευές και σας φέρνει τις νεότερες βελτιώσεις μοντέλων από το OpenAI».

Σύμφωνα με την ενότητα Ασφάλεια δεδομένων στο Play Store, η εφαρμογή μπορεί να συλλέγει δεδομένα όπως τοποθεσία, προσωπικές πληροφορίες (όνομα, διεύθυνση email, αριθμός τηλεφώνου) και άλλα μηνύματα εντός εφαρμογής. Επίσης, η εφαρμογή μπορεί να συλλέγει δεδομένα σχετικά με την απόδοση της εφαρμογής, τα διαγνωστικά, τις αλληλεπιδράσεις εφαρμογών και άλλο περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες.

Το OpenAI έχει καταχωρίσει το Εφαρμογή ChatGPT στο Google Play Store με ένα κουμπί “Εγγραφή”.. Οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την επιλογή για να προπαραγγείλουν την εφαρμογή. Μόλις η εφαρμογή γίνει διαθέσιμη, αυτοί οι χρήστες μπορούν να την εγκαταστήσουν στις συσκευές τους Android. Η καταχώριση επιτρέπει επίσης στους χρήστες να “Κατάργηση εγγραφής”.

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ CHATGPT ANDROID:

  1. Ανοιξε το Google Play Store στη συσκευή σας Android.
  2. Περιηγηθείτε ή χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης για να βρείτε “ChatGPT” ή κάντε κλικ εδώ.
  3. Πατήστε ‘Εγκαθιστώ.’
  4. Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου που δηλώνει ότι η εφαρμογή θα εγκατασταθεί αυτόματα όταν είναι διαθέσιμη.
  5. Η εφαρμογή θα κατεβάσει και θα εγκατασταθεί αυτόματα στη συσκευή σας Android όταν γίνει διαθέσιμη.

Εάν δεν θέλετε να γίνεται αυτόματη λήψη της εφαρμογής στη συσκευή σας όταν είναι διαθέσιμη, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την εναλλαγή «αυτόματη εγκατάσταση».

Διαβάστε επίσης:Πώς να διορθώσετε το σφάλμα δικτύου ChatGPT

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT στο Chrome

Πώς να διαγράψετε λογαριασμό και δεδομένα ChatGPT το 2023

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4513

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: