Το PlayStation PC Games Launcher της Sony μπορεί να φτάσει σύντομα

Το « PlayStation PC Launcher » της Sony μπορεί να κυκλοφορήσει σύντομα, καθώς ορισμένες από τις αναφορές του έχουν εντοπιστεί στην τελευταία κυκλοφορία του «Marvel’s  Spider-Man Remastered » για PC.

Το PlayStation PC Launcher φαίνεται επίσης να βρίσκεται σε εξέλιξη αφού παρατήρησε ορισμένους άλλους παράγοντες, όπως η επέκταση των παιχνιδιών του για υπολογιστή.

Το προσαρμοσμένο μοντέλο του M2 MacBook Pro 13 ιντσών καθυστέρησε για τον Αύγουστο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το αρχείο του Spider-Man Remastered εμφανίζει συμβουλές “PlayStation PC Launcher”

Όλοι γνωρίζουμε τη δημοτικότητα των παιχνιδιών PlayStation, αλλά μερικές φορές η εταιρεία τα κυκλοφορεί μόνο σε κονσόλες, κάτι που είναι άδικο για τους παίκτες PC. Ωστόσο, τώρα εστιάζει στις εκδόσεις PC Game, ακόμα και μετά από χρόνια.

Πρόσφατα, το PlayStation κυκλοφόρησε το superhit παιχνίδι του, Marvel’s Spider-Man στον υπολογιστή, με μια remastered έκδοση, αλλά μπορεί να σχεδιάζει κάτι πιο σημαντικό από αυτό για τους παίκτες PC.

Μπορεί να δούμε το PlayStation PC Launcher  αργότερα τα επόμενα χρόνια , επειδή ένας αξιόπιστος ιστότοπος με το όνομα VGC ανακάλυψε κάποιες αναφορές σχετικά με την ύπαρξή του σε αυτό το νέο παιχνίδι για υπολογιστή.

Αυτές οι αναφορές σχετίζονται με τη νέα ενσωμάτωση του PlayStation Network . Ενώ οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι για υπολογιστή του PlayStation Studios δεν επιτρέπει τη σύνδεση με το PSN, τα αρχεία του Spider-Man περιέχουν ορισμένα αρχεία όπως το ” PSNAccountLinked ” και το ” PSNLinkingEntitlements “.

Επί του παρόντος, τα παιχνίδια PC PlayStation διανέμονται από ψηφιακά καταστήματα λιανικής, όπως το Steam και η Epic Games , κάτι που είναι μικρή απώλεια για την εταιρεία, επομένως η κυκλοφορία αυτού του προγράμματος εκκίνησης μπορεί επίσης να τη βοηθήσει να αυξήσει τα έσοδά της .

Η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα επίσημα, αλλά μπορεί να δούμε κάποια ανταπόκρισή τους καθώς οι μεγάλες εταιρείες μέσων ενημέρωσης απευθύνονται σε αυτές για απάντηση.

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε χειριστήριο PlayStation 5 Pro(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Οφέλη για παίκτες PC

Εάν αυτές οι λεπτομέρειες αποδειχθούν έγκυρες, θα υπάρξουν ορισμένα οφέλη για τους παίκτες PC από το PlayStation, όπως η “αφαίρεση του προγράμματος εκκίνησης τρίτου μέρους” και κάποια αύξηση της απόδοσης λόγω εύκολης συμβατότητας.

Και προσωπικά, αναμένω ότι η εταιρεία θα αρχίσει να λανσάρει παιχνίδια για υπολογιστή πιο γρήγορα από πριν , καθώς περιμέναμε τέσσερα χρόνια για την έκδοση του παιχνιδιού Marvel’s Spider-Man για υπολογιστή.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: