Το “Apple Watch Pro” ενδέχεται να αποκτήσει δορυφορικές δυνατότητες &Snug του iPhone 14

Η Apple βρίσκεται τώρα στα πρόθυρα της κυκλοφορίας του πιο σημαντικού προϊόντος της φέτος, το οποίο περιλαμβάνει το iPhone 14, το Apple Watch Pro και το Apple Watch Series 8.

Και ο Mark Gurman  του Bloomberg έδωσε μερικές νέες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την επερχόμενη εκδήλωση και τα επερχόμενα προϊόντα στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του Powerup.

Πώς να αποσυνδέσετε το Apple Watch από το iPhone

Το iPhone 14 Pro δεν αναμένεται να λάβει αναβαθμίσεις ζουμ κάμερας

 

Αρχικά, ας ξεκινήσουμε με το iPhone 14. Καθώς ο Gurman είναι επίσης γνωστός δημοσιογράφος, έλαβε μια πρόσκληση από την Apple για την εκδήλωση “ Far Out ” και επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία δεν ανέφερε καμία αναφορά στο iPhone 14.

Ωστόσο, αναμφίβολα το iPhone 14 και τα Apple Watches θα κυκλοφορήσουν στις 7 Σεπτεμβρίου . Και ο Gurman σημείωσε επίσης ότι το iPhone 14 Pro λαμβάνει ακόμη και αναβαθμίσεις κάμερας, αλλά απέχει ακόμα πολύ από το να λάβει αναβαθμίσεις ζουμ .

Apple iPhone 12 (128GB) – Azzurro

Apple Watch Pro

 

Το Apple Watch Pro αναμένεται να διαθέτει δορυφορική λειτουργικότητα , καθώς το iPhone 14 φημολογείται επίσης ότι θα αποκτήσει δορυφορική λειτουργικότητα. Ο Gurman δήλωσε ότι η εταιρεία είχε μια εσωτερική συζήτηση σχετικά με αυτό.

Αυτή η συνδεσιμότητα θα επιτρέψει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας ακόμη και σε νεκρές ζώνες και θα παρέχει επίσης κοινή χρήση της τοποθεσίας μαζί τους .

Αλλά το απογοητευτικό σημείο είναι ότι η Apple δεν σκοπεύει να το προσθέσει στην πρώτη γενιά του Apple Watch Pro, το οποίο είναι επίσης γνωστό ως Rugged Watch της Apple, αλλά αναμένεται πολύ να το δούμε στη δεύτερη γενιά .

2021 Apple TV 4K (64GB)

Και η πρώτη γενιά του Apple Watch Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει σε αυτήν την επερχόμενη εκδήλωση με το Apple Watch Series 8 .

Ξεχωριστά, η T-Mobile και η SpaceX έχουν επίσης ανακοινώσει ότι παρέχουν δορυφορική συνδεσιμότητα στα περισσότερα smartphone στις ΗΠΑ.

Προσεχή MacBook

2021 Apple TV 4K (32GB)

Η αναφορά του Gurman ανέφερε επίσης τα μοντέλα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών επόμενης γενιάς της Apple, τα οποία τροφοδοτούνται από τσιπ M2 Pro και M2 Max που βρίσκονται στο στάδιο ανάπτυξης και δοκιμών .

Και με αυτό, υπάρχει μια πιθανότητα αυτά τα Macbook να κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος αυτού του έτους .

 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4962

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: