Το Render του Google Pixel 7a που διέρρευσε αποκάλυψε την πρώτη του ματιά

Το Google Pixel 7a απέχει ακόμα από την κυκλοφορία του, αλλά οι νέες διαρροές του έχουν ξεκαθαρίσει ακριβώς πώς θα έμοιαζε και αν θα έχει σχεδιαστικές αλλαγές σε σύγκριση με το Pixel 6a.

Όσον αφορά τις διαρροές, έχουμε νέα υψηλής ποιότητας renders αυτού του smartphone με ορισμένες από τις λεπτομέρειες σχετικά με τις διαστάσεις του από μια αξιόπιστη πηγή.

 

Όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με το Google Pixel 7a

 

Αυτές οι υψηλής ποιότητας renders αποκαλύπτονται από τον δημοφιλές leaker, On Leaks , ο οποίος έχει τόσο μεγάλη βαθμολογία περιγραφής για την παροχή ακριβών διαρροών που μπορούν να θεωρηθούν έγκυρες στο μέλλον.

Σύμφωνα με τα renders, η σχεδίαση του Google Pixel 7a θα είναι η ίδια με το πρώτο μοντέλο αυτής της σειράς, το οποίο συνήθως εμφανίζεται με ένα smartphone της σειράς Α της Google.

Έχει την ίδια κάμερα από γυαλιστερό μέταλλο με το Google Pixel 7, με δύο κάμερες που θα μπορούσαν να διατηρήσουν τους αισθητήρες IMX787 και IMX712 της Sony , σύμφωνα με μια διαρροή.

Εξάλλου, το render εμφανίζει μόνο μία επιλογή χρώματος για το smartphone, αλλά αναμένεται να φτάσει σε δύο ακόμη χρωματικές επιλογές που θα μπορούσαν να είναι Lime , Grey ή Black .

Βρήκα μόνο μία διαφορά μεταξύ αυτού και του Pixel 7, που είναι τα bezels. Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα, το πλαίσιο από το κάτω μέρος είναι ευρύτερο , πράγμα που σημαίνει ότι το καθιστά πιο προσιτό από το Pixel 7.

Ωστόσο, θα υπάρξουν περισσότερες διαφορές όσον αφορά τις προδιαγραφές του, οι οποίες προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί, και αυτό το smartphone θα έχει επίσης ορισμένες πρόσθετες λειτουργίες, όπως καλύτερο ρυθμό ανανέωσης από πριν.

Διαθεσιμότητα

Η κυκλοφορία του Google Pixel 7a αναμένεται να πραγματοποιηθεί το δεύτερο τρίμηνο του 2023 με βάση τις προηγούμενες εκδόσεις αυτής της σειράς smartphone που η Google κατέστησε δυνατή στη γνωστή εκδήλωσή της, το Google I/O.

Αυτό σημαίνει ότι η αντίστροφη μέτρηση 6 μηνών βρίσκεται στο δρόμο της κυκλοφορίας του, καθώς το Google I/O 2023 σκοπεύει να πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαΐου .

 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: