Το Samsung Galaxy A71 Ενημερώθηκε το Android 13 και το One UI 5

Στην τελευταία έκπληξη, η Samsung ενημερώνει τώρα το Galaxy A71 της. Στη νέα ενημέρωση, οι χρήστες μπορούν να αναβαθμίσουν τα smartphone τους σε Android 13 και One UI 5.0.

Έρχονται διάφορες ενημερώσεις από εταιρείες Smartphone με έδρα την Κορέα. Μετά τη σταθερή ενημέρωση του Android 13 για διαφορετικά τηλέφωνα μεσαίας κατηγορίας, η εταιρεία δίνει ενημερώσεις στους χρήστες της στην Ευρώπη ακόμη και πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Η νέα ενημέρωση βασίζεται στην έκδοση υλικολογισμικού με αριθμό A715FXXU8DVK1. Σύμφωνα με τα νέα, η ενημέρωση βρίσκεται σε κυλιόμενη φάση και κυκλοφορεί μόνο στην Πολωνία. Η ενημέρωση αναμένεται να είναι διαθέσιμη και σε άλλες περιοχές της Ευρώπης τις επόμενες ημέρες.

Άλλες περιοχές θα λάβουν την ενημέρωση εντός ενός μήνα. Τα άτομα στην Πολωνία μπορούν πλέον να μεταβούν στις Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, στην Ενημέρωση λογισμικού για λήψη και εγκατάσταση του Android 13 και του One UI 5.0.

 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: