Το Samsung Galaxy S23 μπορεί να έχει κολλήσει με τις κάμερες του S22

Εάν ελπίζατε για μια επανάσταση της κάμερας από το Samsung Galaxy S23 ή το Samsung Galaxy S23 Plus, τότε μπορεί να μην είστε τυχεροί, καθώς η τελευταία διαρροή υποδηλώνει ότι τουλάχιστον ένας από τους αισθητήρες θα είναι ίδιος με αυτόν του Samsung Galaxy S22 – και υπάρχει λόγος να υποπτευόμαστε ότι μπορεί να είναι και άλλος.

Σύμφωνα με το GalaxyClub , τα Samsung Galaxy S23 και Galaxy S23 Plus θα έχουν και τα δύο τηλεφακό κάμερα 10MP, όπως και τα Galaxy S22 και Samsung Galaxy S22 Plus .

Τώρα, ο ιστότοπος δεν γνωρίζει ότι πρόκειται για πανομοιότυπο αισθητήρα και επίσης δεν γνωρίζει εάν προσφέρει το ίδιο οπτικό ζουμ 3x. Αλλά δεδομένου ότι προφανώς έχει τον ίδιο αριθμό megapixel, είναι πιθανό να είναι το ίδιο και σε αυτά τα μέτωπα.

Η Samsung ενδέχεται να ακυρώσει το Galaxy S22 Fan Edition για φέτος(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Θα το δεχόμασταν με λίγο αλάτι καθώς είναι πολύ νωρίς για διαρροές Samsung Galaxy S23 και καθώς δεν είναι σαφές από πού πήρε αυτές τις πληροφορίες η πηγή, αλλά είναι πιστευτό.

Όπως επισημαίνει ο ιστότοπος, η τηλεφακό κάμερα 10 MP που χρησιμοποιούσε το Samsung Galaxy S22 προστέθηκε μόνο φέτος – τα δύο προηγούμενα μοντέλα χρησιμοποιούσαν διαφορετική κάμερα τηλεφακού. Η Samsung δεν είναι μια εταιρεία που απενεργοποιεί και αναβαθμίζει κάθε στοιχείο κάθε χρόνο, επομένως η εταιρεία πιθανότατα θα δει τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο ζωής σε αυτόν τον αισθητήρα 10MP.

Με την ίδια λογική, μπορεί να δούμε τα Samsung Galaxy S23 και Galaxy S23 Plus να χρησιμοποιούν τον ίδιο κύριο αισθητήρα 50MP με τα Galaxy S22 και S22 Plus, καθώς και αυτό ήταν νέο φέτος. Αν και δεν υπάρχουν ακόμα φήμες σε αυτό το μέτωπο – αυτό είναι απλώς εικασία.

Ωστόσο, ενδέχεται να δούμε τουλάχιστον αναβαθμίσεις στην υπερευρυγώνια κάμερα, καθώς η ίδια κάμερα 12 MP χρησιμοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια – και γίνεται επίσης λόγος για αναβαθμίσεις στην κάμερα selfie .

Ανάλυση: μεγαλύτερες αναβαθμίσεις θα μπορούσαν να βρεθούν στο Samsung Galaxy S23 Ultra

Το Samsung Galaxy S22 Ultra είναι ήδη πολύ μπροστά από την υπόλοιπη σειρά S22 στο μπροστινό μέρος της κάμερας, αλλά το S23 Ultra θα μπορούσε να λάβει περαιτέρω αναβαθμίσεις.

Η Samsung εξόπλισε το πιο πρόσφατο μοντέλο με πανομοιότυπα κουμπιά με το Samsung Galaxy S21 Ultra , επομένως μια αναβάθμιση τουλάχιστον σε ορισμένα από αυτά θα μπορούσε να οφείλεται για το Samsung Galaxy S23 Ultra, μήπως μπορεί να αισθανθεί λίγο μπαγιάτικο.

 

Έχουμε μια ιδέα για το ποια μπορεί να είναι μία από αυτές τις αναβαθμίσεις, καθώς η Samsung αποκάλυψε έναν αισθητήρα 200MP και τουλάχιστον μία πηγή υπολογίζει ότι αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Samsung Galaxy S23 Ultra.

Στα χαρτιά ακούγεται σαν μια αρκετά αναβάθμιση από τον κύριο αισθητήρα 108MP που χρησιμοποιείται αυτήν τη στιγμή, αλλά ελπίζουμε ότι και οι υπόλοιπες κάμερες τραβήξουν λίγη προσοχή. Εάν το κάνουν, τότε το επόμενο Ultra της Samsung είναι βέβαιο ότι θα βρίσκεται ψηλά μεταξύ των καλύτερων τηλεφώνων με κάμερα .

Samsung Galaxy A51 128GB Dual Sim Smartphone – Μαύρο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: