Το Samsung Galaxy S23 θα διαθέτει δορυφορική επικοινωνία

Η κυκλοφορία του Samsung Galaxy S23 δεν είναι τώρα τόσο μακριά και οι νέες λεπτομέρειες που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο το κάνουν πιο συναρπαστικό, όπως μια νέα πληροφορία που υποδηλώνει υποστήριξη δορυφορικών επικοινωνιών .

Φαίνεται επαρκές, καθώς ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της Apple έχει ήδη αρχίσει να διαθέτει αυτή τη δυνατότητα για τον χρήστη του iPhone 14 σε ορισμένους περιορισμένους τομείς και τώρα, η Samsung είναι επίσης έτοιμη να συμμετάσχει σε αυτήν την εξέλιξη.

Η λειτουργία δορυφορικής επικοινωνίας της Samsung φημολογείται ότι είναι πιο προηγμένη

 

Σύμφωνα με μια αναφορά από το ETNews , η σειρά Samsung Galaxy S23 θα αποκτήσει σύστημα δορυφορικής συνδεσιμότητας καθώς η Apple κυκλοφόρησε για το iPhone 14, αλλά η λειτουργία της Samsung φημολογείται ότι είναι πιο προηγμένη από την τρέχουσα λειτουργία της Apple.

Φαίνεται δίκαιο ότι η Samsung θα παρείχε περισσότερη βελτίωση από την Apple σε αυτό το χαρακτηριστικό, καθώς πρόκειται να το παρουσιάσει το επόμενο έτος, οπότε είχαν χρόνο να το αναγκάσουν να το βελτιώσουν.

Αντί να εκτοξεύσει τον δικό της δορυφόρο, η Samsung συνεργάστηκε με την Iridium Communications για να χειριστεί όλες τις διαδικασίες σχετικά με τη δορυφορική συνδεσιμότητα , καθώς η Apple συνεργάστηκε με την GlobalStar για να καταστήσει δυνατό το δορυφορικό σύστημα.

Η εταιρεία Iridium Communications με έδρα τις ΗΠΑ διαθέτει περίπου 66 ενεργούς δορυφόρους, γεγονός που την καθιστά πιο ευνοημένη στον κλάδο.

Εάν η Samsung εισάγει φωνητική επικοινωνία μέσω του δορυφόρου, θα ξεχωρίσει σαφώς.

Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί ποιες διαφορετικές επιλογές θα έχει, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχει την ίδια με τη δυνατότητα επικοινωνίας δορυφορικών κειμένων του iPhone 14 για επικοινωνία σε καμία περιοχή κάλυψης δικτύου.

Επιπλέον, υπάρχει μια ακόμη διαρροή σχετικά με την οθόνη Samsung Galaxy S23 Ultra. Σύμφωνα με ένα tweet από έναν διαρρήκτη, το ultra μοντέλο αναμένεται να διαθέτει καθηλωτική φωτεινότητα με έως και 2150 nits .

Μέγιστη φωτεινότητα S23u,
έως 2150 nits

«Οι αριθμοί μπορεί να είναι διαφορετικοί κατά την κυκλοφορία, λόγω περαιτέρω προσαρμογών

Ελάχ. 2100
Μέγιστο 2200+

Το Pwz dimming εξακολουθεί να χάνει έναντι του Q9 (ελαφρώς)

κάτω από 2 χιλ

— RGcloudS (@RGcloudS) 23 Νοεμβρίου 2022

Και σημείωσε επίσης ότι αυτός ο αριθμός είναι μόνο για προσαρμογή. μπορεί να πάει υψηλότερα ή χαμηλότερα μεταξύ 2100 και 2200 nits φωτεινότητας, αλλά υπάρχουν επίσης πιθανότητες για μεγαλύτερους αριθμούς από αυτό.

Ενώ ο προκάτοχός του, το Samsung Galaxy S22 Ultra, έφτασε μόνο τα 1.750 nits φωτεινότητας, επομένως είναι μεγάλη υπόθεση να περιμένουμε μέχρι την κυκλοφορία του.

 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4528

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: