Το Samsung Galaxy Watch 6 μπορεί να έχει ενσωματωμένο «προβολέα»

Η τελευταία αναφορά υποδηλώνει ότι η Samsung μπορεί να εργάζεται κρυφά σε ένα ρολόι που διαθέτει το δυνατότητες του προβολέακαι οι δυνατότητες του είναι υψηλότερες καθώς η Samsung το έχει ήδη κάνει στο παρελθόν.

Μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά πριν από μια δεκαετία, η Samsung κυκλοφόρησε ένα smartphone που ονομάζεται Samsung I8530 Galaxy Beam που είχε ενσωματωμένο προβολέα nHD και ήταν η πρώτη εταιρεία smartphone που το έκανε.

Και τώρα, θα ήταν η πρώτη εταιρεία που θα φέρει τις ίδιες δυνατότητες στη βιομηχανία έξυπνων ρολογιών καθώς κατοχύρωσε ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχετικά με αυτό, το οποίο αξίζει να συζητηθεί, οπότε συνεχίστε το παρακάτω.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple δείχνει πληκτρολόγιο MacBook που θα φορτίζει το τηλέφωνό σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το επόμενο Galaxy Watch της Samsung θα είχε ενσωματωμένο «προβολέα» Να γιατί

 

Όπως εντόπισε Wareable.comη Samsung κατέθεσε νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Φεβρουάριος 2023που δείχνει την ίδια έννοια προβολής δέσμης που χρησιμοποιούσε η εταιρεία πριν από μια δεκαετία, αλλά αυτή τη φορά είναι για smartwatches.

Μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα πώς θα λειτουργήσει, ο προβολέας θα τοποθετηθεί ανάμεσα στις αριστερές άκρες αν τον δείτε από την μπροστινή πλευρά και θα μεταδώσει τις πληροφορίες στο πίσω πλευρά του χεριού.

Το Ανώτατο Δικαστήριο δεν θα ακούσει την υπόθεση ευρεσιτεχνίας Apple-Qualcomm(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η έκθεση σημείωσε επίσης μερικές περιγραφές από το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, όπως το έξυπνο ρολόι θα έχει τη δυνατότητα προβολής του κύρια οθόνη, εικόνεςκαι Βίντεο.

Και ο προβολέας θα το κάνει με τη βοήθεια πολλαπλών Φακοί και Εκπομποί LED που ευθυγραμμίζονται σε δύο ή τρεις ξεχωριστές γραμμές, ώστε να μπορούν να προβάλλουν από καμπύλη σε χέρι.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό, μπορείτε επίσης να ελέγξετε το επίσημη αναφορά που περιλαμβάνει όλο τον μηχανισμό και τις περιγραφές εργασίας του.

Και υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα η Samsung να φέρει μαζί του αυτόν τον ενσωματωμένο προβολέα Galaxy Watch 6 σειράτο οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους έξι μήνες, ή θα μπορούσαμε επίσης να δούμε την είσοδο νέων σειρών στην κοινότητα smartwatch της Samsung, των οποίων το μάρκετινγκ και η προώθηση θα τονίσουν αυτό το χαρακτηριστικό.

Apple Watch 8 Rugged Edition: τι θέλουμε να δούμε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5252

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *