το Snapchat που δεν φορτώνει τα Snaps

Πώς να διορθώσετε το Snapchat που δεν φορτώνει τα Snaps (10 Μέθοδοι)

Παρόλο που το Snapchat είναι μια εξαιρετική εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο, δεν είναι απαλλαγμένη από σφάλματα και δυσλειτουργίες. Κατά καιρούς, οι χρήστες του Snapchat αντιμετωπίζουν προβλήματα χρησιμοποιώντας τις βασικές λειτουργίες της εφαρμογής.

Για παράδειγμα, πολλοί χρήστες Snapchat έλαβαν πρόσφατα ένα «Πατήστε για Φόρτωσημήνυμα στο Snaps. Σύμφωνα με αυτούς, η εφαρμογή Snapchat έχει κολλήσει κατά τη φόρτωση ενός snap.

Επίσης, μερικοί χρήστες ανέφεραν ότι το Snapchat δεν φορτώνει καθόλου snaps. Επομένως, εάν αντιμετωπίζετε τέτοια ζητήματα στην εφαρμογή Snapchat, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο.

Για διάφορους λόγους, το Snapchat μπορεί να αποτύχει να φορτώσει το snap και το πρόβλημα στο διαδίκτυο είναι συχνά η κύρια αιτία. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς από τους καλύτερους τρόπους για να διορθώσετε το πρόβλημα μη φόρτωσης του Snapchat. Ας αρχίσουμε.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Τι σημαίνει το X στο Snapchat;

Γιατί το Snapchat δεν φορτώνει τα Snaps;

Το Snapchat ενδέχεται να αποτύχει να φορτώσει τα snaps για διάφορους λόγους. Παρακάτω, παραθέτουμε όλους τους πιθανούς λόγους για τους οποίους το Snapchat δεν φορτώνει snaps.

  • Όχι ή ασταθής σύνδεση στο Διαδίκτυο
  • Σφάλμα στο λειτουργικό σύστημα του τηλεφώνου.
  • Ξεπερασμένη προσωρινή μνήμη και δεδομένα Snapchat.
  • Η λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων είναι ενεργοποιημένη
  • Οι διακομιστές του Snapchat είναι εκτός λειτουργίας.

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν φορτώνει το Snapchat

Τώρα που γνωρίζετε όλους τους πιθανούς λόγους για τους οποίους το Snapchat δεν φορτώνει snaps, η αντιμετώπιση προβλημάτων μπορεί να γίνει εύκολη. Εδώ είναι οι καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε το Snapchat που δεν φορτώνει snaps.

1. Επανεκκινήστε το Smartphone σας

Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας

Πριν ακολουθήσετε τις επόμενες μεθόδους, φροντίστε να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας. Η επανεκκίνηση του τηλεφώνου είναι μια καλή ιδέα, ειδικά αν το κάνατε για τελευταία φορά πριν από λίγο.

Η επανεκκίνηση θα διορθώσει πιθανώς τα περισσότερα προβλήματα Android ή iOS και θα αφαιρέσει όλα τα σφάλματα που εμποδίζουν το Snapchat να φορτώσει τα snaps.

Για επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας, πατήστε παρατεταμένα το Κουμπί ενεργοποίησης – απενεργοποίησης και επιλέξτε το ‘Επανεκκίνηση/Επανεκκίνησηεπιλογή. Μετά την επανεκκίνηση, ανοίξτε το Snapchat και ελέγξτε ξανά τα Snaps.

2. Βεβαιωθείτε ότι το διαδίκτυο λειτουργεί

Ελέγξτε εάν το Διαδίκτυό σας λειτουργεί

Η αργή σύνδεση στο διαδίκτυο είναι συχνά ο κύριος λόγος για τον οποίο το Snapchat δεν φορτώνει snaps. Εάν η σύνδεση στο Διαδίκτυο δεν λειτουργεί ή είναι ασταθής, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα χρησιμοποιώντας τις περισσότερες λειτουργίες της εφαρμογής.

Επομένως, προτού δοκιμάσετε τις επόμενες μεθόδους, ελέγξτε εάν το τηλέφωνό σας είναι συνδεδεμένο σε ενεργό Διαδίκτυο. Μπορείτε να μεταβείτε σε διαφορετική λειτουργία δικτύου ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας εάν το Διαδίκτυο δεν λειτουργεί.

3. Ελέγξτε εάν το Snapchat είναι απενεργοποιημένο

Ελέγξτε εάν το Snapchat είναι εκτός λειτουργίας

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε εάν οι διακομιστές Snapchat αντιμετωπίζουν διακοπές. Οι διακοπές λειτουργίας διακομιστή είναι πολύ συχνές και παρόμοιες εφαρμογές αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα.

Όταν το Snapchat αντιμετωπίζει διακοπή λειτουργίας διακομιστή, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα ακόμα και όταν συνδέεστε ή χρησιμοποιείτε τις άλλες δυνατότητες της εφαρμογής.

Μπορείς να ελέγξεις Σελίδα κατάστασης του Snapchat για να επιβεβαιώσετε εάν το Snapchat είναι απενεργοποιημένο. Εάν οι διακομιστές είναι εκτός λειτουργίας, πρέπει να περιμένετε μέχρι να αποκατασταθούν οι υπηρεσίες.

4. Απενεργοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων Snapchat

Το Snapchat διαθέτει λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων που μειώνει τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Ωστόσο, όταν η δυνατότητα είναι ενεργοποιημένη, πρέπει να φορτώσετε μη αυτόματα τους φακούς γραμμής περιεχομένου και τα Snaps. Έτσι, οι πιθανότητες είναι ότι η Εξοικονόμηση δεδομένων είναι ενεργοποιημένη στο Snapchat σας. Ως εκ τούτου, αντιμετωπίζετε το μήνυμα “Πατήστε για φόρτωση”.

Εάν αυτό είναι το πρόβλημα, πρέπει να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων στο Snapchat. Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε την Εξοικονόμηση δεδομένων Snapchat.

1. Ανοίξτε το Snapchat εφαρμογή στο smartphone σας.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο δικό σας Bitmoji avatar στην επάνω αριστερή γωνία.

Εικόνα προφίλ

3. Στην οθόνη Προφίλ, πατήστε στο Ρυθμίσεις μηχανισμός εικόνισμα.

Ρυθμίσεις γρανάζι εικονίδιο

4. Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω και πατήστε στην Εξοικονόμηση δεδομένων.

5. Στην οθόνη Εξοικονόμηση δεδομένων, καταργήστε την επιλογή του στοιχείου “Εξοικονόμηση δεδομένων”

Αυτό είναι! Αυτό θα απενεργοποιήσει τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων της εφαρμογής Snapchat.

Διαβάστε επίσης : Γιατί δεν λαμβάνετε ειδοποιήσεις Snapchat;

5. Απενεργοποιήστε τη Βελτιστοποίηση μπαταρίας για την εφαρμογή Snapchat

Στο Android, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη βελτιστοποίηση μπαταρίας για επιλεγμένες εφαρμογές. Όταν ενεργοποιείτε τη βελτιστοποίηση μπαταρίας για μια εφαρμογή, η δυνατότητα εξαλείφει ορισμένες διαδικασίες παρασκηνίου που εκτελούνται από την εφαρμογή για τη διατήρηση της μπαταρίας.

Μερικές φορές, η λειτουργία βελτιστοποίησης μπαταρίας συνδέεται με τη λειτουργικότητα της εφαρμογής. Ως εκ τούτου, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη Βελτιστοποίηση μπαταρίας για το Snapchat για να διορθώσετε το πρόβλημα.

1. Ανοίξτε το συρτάρι εφαρμογών Android και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

2. Στις Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Μπαταρία.

Μπαταρία

3. Στην Μπαταρία, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Περισσότερες ρυθμίσεις.

Περισσότερες ρυθμίσεις

4. Στις Περισσότερες ρυθμίσεις, πατήστε Βελτιστοποιήστε τη χρήση της μπαταρίας.

Βελτιστοποιήστε τη χρήση της μπαταρίας

5. Τώρα επιλέξτε Snapchat από τη λίστα εφαρμογών και επιλέξτε Μην βελτιστοποιείτε.

Μην βελτιστοποιείτε

Αυτό είναι! Αφού κάνετε τις αλλαγές, εκτελέστε ξανά την εφαρμογή Snapchat. Αυτή τη φορά δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα μη φόρτωσης Snapchat Snaps.

6. Απενεργοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας

Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας του Android μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργικότητα της εφαρμογής Snapchat. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την προβολή των Snaps. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας για να δείτε εάν επιλύονται τα προβλήματα Snapchat.

Διαβάστε επίσης : Πώς να αλλάξετε το φύλο του Snapchat AI

1. Ανοίξτε το συρτάρι της εφαρμογής Android και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

2. Στις Ρυθμίσεις, πατήστε στο Μπαταρία.

Μπαταρία

3. Στην οθόνη Μπαταρία, πατήστε στο Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.

Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας

4. Τώρα απενεργοποιήστε την εναλλαγή για Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.

απενεργοποιήστε την εναλλαγή

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας στο Android σας για να διορθώσετε το πρόβλημα μη φόρτωσης του Snapchat.

Διαβάστε επίσης : Πώς να αφαιρέσετε τη γρήγορη προσθήκη στο Snapchat

7. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Snapchat

Μια απαρχαιωμένη ή κατεστραμμένη προσωρινή μνήμη εφαρμογών μπορεί επίσης να είναι ένας λόγος για τη μη φόρτωση Snapchat Snaps. Επομένως, συνιστάται να διαγράψετε και την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Snapchat. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat και πατήστε στο δικό σας Bitmoji avatar στην επάνω αριστερή γωνία.

Εικόνα προφίλ

2. Στην οθόνη προφίλ, πατήστε στο Εργαλείο ρυθμίσεων εικόνισμα.

Εργαλείο ρυθμίσεων

3. Στις Ρυθμίσεις, μεταβείτε στις Ενέργειες λογαριασμού και πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

4. Στη συνέχεια, στην προτροπή επιβεβαίωσης εκκαθάρισης προσωρινής μνήμης, πατήστε το Να συνεχίσει .

Να συνεχίσει

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του Snapchat.

Διαβάστε επίσης : Τι είναι ένα δημόσιο προφίλ Snapchat

8. Ενημερώστε την εφαρμογή Snapchat

Ενημερώστε την εφαρμογή Snapchat

Η ενημέρωση της εφαρμογής είναι ένας αειθαλής τρόπος για να διορθώσετε διάφορα προβλήματα. Εάν το πρόβλημά σας δεν έχει ακόμη επιλυθεί, είναι καλύτερο να ενημερώσετε την εφαρμογή Snapchat.

Η έκδοση της εφαρμογής Snapchat που χρησιμοποιείτε έχει ένα σφάλμα που εμποδίζει τη φόρτωση των Snaps. Μπορείτε εύκολα να απαλλαγείτε από τέτοια σφάλματα ενημερώνοντας την εφαρμογή Snapchat.

Μπορείτε να λαμβάνετε εύκολα τις ενημερώσεις της εφαρμογής Snapchat από τα επίσημα καταστήματα εφαρμογών – Google Play Store (Android) και Apple App Store (iPhone).

9. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Snapchat

Εάν τίποτα δεν λειτούργησε για εσάς, η μόνη επιλογή που απομένει είναι να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Snapchat. Η επανεγκατάσταση θα αποκλείσει όλα τα σφάλματα και τα ζητήματα καταστροφής αρχείων.

Όταν επανεγκαθιστάτε μια εφαρμογή, καταργούνται όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα και τα υπόλοιπα αρχεία που σχετίζονται με τις εφαρμογές. Για να επανεγκαταστήσετε το Snapchat, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Snapchat στην αρχική σας οθόνη και επιλέξτε «Κατάργηση εγκατάστασης».

Μόλις απεγκατασταθεί, εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή. Αυτό θα διορθώσει το πρόβλημα μη φόρτωσης του Snapchat Snaps στη συσκευή σας.

Διαβάστε επίσης :  δυνατότητες AI στο Snapchat

10. Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη του Snapchat

Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη του Snapchat

Εάν έχετε ακολουθήσει όλες τις μεθόδους, το πιθανότερο είναι ότι το Snapchat δεν φορτώνει. Το πρόβλημα του snap έχει ήδη διορθωθεί. Ωστόσο, εάν δεν έχετε τύχη και τίποτα δεν έχει δουλέψει μέχρι τώρα, είναι η καλύτερη στιγμή για να απευθυνθείτε στην Υποστήριξη του Snapchat.

Το Snapchat διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα υποστήριξης που μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε πολλά ζητήματα που σχετίζονται με την εφαρμογή. Πρέπει να μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις στην εφαρμογή Snapchat και, στη συνέχεια, να επιλέξετε Βοήθεια.

Από εκεί, επιλέξτε Επικοινωνήστε μαζί μας και συμπληρώστε τη φόρμα. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη του Snapchat από αυτό ιστοσελίδα. Μια άλλη επιλογή είναι να απευθυνθείτε στο Snapchat σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως Κελάδημα ή Facebook.

Στόχος σας είναι να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης του Snapchat και να τους εξηγήσετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Επίσης, πρέπει να τους πείτε όλα όσα έχετε προσπαθήσει για να επιλύσετε το πρόβλημα. Εάν το πρόβλημα είναι με το μέρος τους, θα διορθωθεί εντός ωρών ή ημερών.

Snapchat Not Loading Τα Snaps μπορεί να είναι απογοητευτικά, ειδικά αν είστε έντονα εθισμένοι στην εφαρμογή. Οι μέθοδοι που έχουμε μοιραστεί πιθανότατα θα διορθώσουν το πρόβλημα του Snapchat στο τηλέφωνό σας, αλλά αν δεν συμβεί, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης του Snapchat για βοήθεια.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *