Το Spotify Web Player δεν λειτουργεί; 10 καλύτεροι τρόποι για να το διορθώσετε

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε την εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή Spotify στον υπολογιστή σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία ροής μουσικής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση web του Spotify, το Spotify Web Player, για να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία ροής μουσικής και να ακούσετε μουσική.

Το Spotify Web Player είναι συμβατό με όλα τα προγράμματα περιήγησης ιστού, όπως το Google Chrome, το Firefox και το Edge. Ενώ η web έκδοση του Spotify είναι κυρίως χωρίς σφάλματα, οι χρήστες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν μερικές φορές προβλήματα κατά τη χρήση της. Πρόσφατα, πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι το πρόγραμμα αναπαραγωγής ιστού Spotify δεν λειτουργεί στους υπολογιστές τους.

Οι καλύτερες μέθοδοι για τη διόρθωση του Spotify Web Player που δεν λειτουργεί

Μερικοί χρήστες είπαν επίσης ότι το πρόγραμμα αναπαραγωγής ιστού Spotify διακόπτεται κατά την εκκίνηση ή κατά την εναλλαγή των μουσικών κομματιών. Επομένως, εάν το πρόγραμμα αναπαραγωγής web Spotify δεν λειτουργεί στον υπολογιστή σας, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Εδώ είναι οι καλύτερες μέθοδοι για να διορθώσετε το Το Spotify web player δεν λειτουργεί στον υπολογιστή. Ας τσεκάρουμε.

1. Επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησής σας

Εάν το Spotify δεν λειτουργεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας, πρέπει πρώτα να επανεκκινήσετε το ίδιο το πρόγραμμα περιήγησης. Μερικές φορές, μια απλή επανεκκίνηση διορθώνει προβλήματα που σχετίζονται με το πρόγραμμα περιήγησης, συμπεριλαμβανομένου του μη ανοίγματος του προγράμματος αναπαραγωγής ιστού Spotify.

Επομένως, πριν ακολουθήσετε τις επόμενες μεθόδους, επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησής σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Spotify Web Player. Μετά την επανεκκίνηση, ανοίξτε ξανά το Spotify web player. Εάν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα ακόμα και τότε, ακολουθήστε τις ακόλουθες μεθόδους.

2. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε συμβατό πρόγραμμα περιήγησης ιστού

Ενώ το Spotify web player διαθέτει όλες τις δυνατότητες που θα χρειαστείτε για την αναπαραγωγή μουσικής, εξακολουθεί να απαιτεί συμβατό πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Η έκδοση ιστού του Spotify εκτελείται σε αυτά τα προγράμματα περιήγησης ιστού:

Chrome 80 ή νεότερη έκδοση
Firefox 74 ή νεότερη έκδοση
Άκρη 80 ή παραπάνω
Opera 67 ή παραπάνω
Safari 14 ή παραπάνω

Επομένως, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε συμβατό πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το πρόγραμμα αναπαραγωγής ιστού Spotify.

3. Απενεργοποιήστε τις επεκτάσεις Ad-Blocker

Απενεργοποιήστε τις επεκτάσεις Ad-Blocker

Οι επεκτάσεις Ad-blockers είναι εξαιρετικές καθώς αφαιρούν διαφημίσεις από τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε. Ωστόσο, οι ίδιες επεκτάσεις μπορεί να προκαλέσουν διάφορα προβλήματα αναπαραγωγής μέσων στο διαδίκτυο.

Πολλοί χρήστες ισχυρίστηκαν ότι διόρθωσαν το Spotify Web Player να μην λειτουργεί απλώς απενεργοποιώντας την επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων. Όχι μόνο τα προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων, αλλά πρέπει επίσης να απενεργοποιήσετε όλες τις επεκτάσεις που σχετίζονται με βίντεο στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να διορθώσετε το πρόβλημα του Spotify.

4. Ανοίξτε το Spotify Web Player σε ένα παράθυρο απόρρητο/ανώνυμη περιήγηση

Εκτελέστε το Spotify Web Player σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης

Δεν γνωρίζουμε γιατί, αλλά η σελίδα υποστήριξης του Spotify αναφέρει το άνοιγμα του προγράμματος αναπαραγωγής ιστού σε ένα παράθυρο απόρρητο/ανώνυμη περιήγηση. Ίσως έχει να κάνει με το αποθηκευμένο ιστορικό περιήγησης, τα cookies ή την επέκταση.

Η λειτουργία Ιδιωτική/Ανώνυμη περιήγηση σε κάθε πρόγραμμα περιήγησης ιστού θα απενεργοποιήσει τις επεκτάσεις και τα πρόσθετα, τα οποία ενδέχεται να εμποδίζουν τη φόρτωση του προγράμματος αναπαραγωγής ιστού Spotify.

Ό,τι κι αν είναι, κάθε πρόγραμμα περιήγησης ιστού έχει πλέον λειτουργία ιδιωτικής και ανώνυμης περιήγησης. Έτσι, μπορείτε να μεταβείτε σε αυτό και να ανοίξετε το Spotify Web Player. Κάνοντάς το αυτό πιθανώς θα επιλυθεί Το Spotify Web Player δεν φορτώνεται θέμα.

5. Απενεργοποιήστε τις εφαρμογές VPN/Proxy

Avast SecureLine

Το Spotify δεν επιτρέπει στις υπηρεσίες VPN/Proxy να ξεμπλοκάρουν τον ιστότοπο. Εάν το χρησιμοποιήσετε, πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε προβλήματα όπως το Spotify Web Player που δεν λειτουργεί, τα τραγούδια του Spotify δεν αναπαράγονται, Δεν βρέθηκε η σελίδα του Spotify Web Playerκαι τα λοιπά.

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να απενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες VPN/Proxy που χρησιμοποιείτε και στη συνέχεια να προσπαθήσετε να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στο Web Player. Εάν το πρόβλημα είναι η διεύθυνση IP, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής ιστού.

6. Ελέγξτε εάν οι διακομιστές του Spotify είναι εκτός λειτουργίας

Ελέγξτε εάν το Spotify είναι εκτός λειτουργίας

Όπως κάθε άλλη υπηρεσία ροής μουσικής και βίντεο, το Spotify μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει περιστασιακές διακοπές λειτουργίας.

Όταν οι διακομιστές του Spotify είναι εκτός λειτουργίας για εργασίες συντήρησης, το Web Player, η εφαρμογή για υπολογιστές και οι εφαρμογές για κινητά δεν θα λειτουργούν.

Θα αντιμετωπίσετε επίσης προβλήματα κατά την αναπαραγωγή των αγαπημένων σας τραγουδιών, όπως π.χ Το Spotify web player παρακάμπτει τραγούδια. Άνοιξε λοιπόν αυτό ιστοσελίδα και ελέγξτε αν το Spotify αντιμετωπίζει διακοπές.

7. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης Ιστού

Ενώ η προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης βοηθά στην επιτάχυνση των περιόδων περιήγησής σας, εάν η προσωρινή μνήμη καταστραφεί, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα όπως το Spotify Web Player που δεν λειτουργεί. Όχι μόνο στο Spotify, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την πρόσβαση σε άλλους ιστότοπους.

Ως εκ τούτου, πρέπει να δημιουργήσετε τη μνήμη cache του προγράμματος περιήγησής σας για να διορθώσετε το πρόβλημα. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης ιστού του Google Chrome.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome και κάντε κλικ στο τρεις τελείες. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις.

κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις

2. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, μεταβείτε στο Απόρρητο και ασφάλεια καρτέλα, όπως φαίνεται παρακάτω.

Απόρρητο και ασφάλεια

3. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στο Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης.

Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης

4. Στο αναδυόμενο παράθυρο Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης, επιλέξτε το Αποθηκευμένες εικόνες και αρχεία και κάντε κλικ στο Καθαρισμός δεδομένων κουμπί.

Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης Chrome για να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το πρόγραμμα αναπαραγωγής ιστού Spotify.

8. Ενεργοποιήστε την αναπαραγωγή προστατευμένου περιεχομένου στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome

Εάν το πρόγραμμα αναπαραγωγής ιστού Spotify εξακολουθεί να μην λειτουργεί στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome, πρέπει να ενεργοποιήσετε την αναπαραγωγή προστατευμένου περιεχομένου.

Εάν η αναπαραγωγή προστατευμένου περιεχομένου είναι απενεργοποιημένη, το Spotify θα σας εμφανίσει επίσης ένα μήνυμα που λέει ότι πρέπει να ενεργοποιήσετε την αναπαραγωγή προστατευμένου περιεχομένου. Δείτε πώς μπορείτε να το ενεργοποιήσετε στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Πληκτρολογήστε chrome://settings/content/protectedContent στη γραμμή διευθύνσεων και πατήστε το κουμπί Enter.

chrome://settings/content/protectedContent

2. Τώρα, πρέπει να ενεργοποιήσετε δύο επιλογές – Οι ιστότοποι μπορούν να αναπαράγουν προστατευμένο περιεχόμενοκαι Οι ιστότοποι μπορούν να χρησιμοποιούν αναγνωριστικά για την αναπαραγωγή προστατευμένου περιεχομένου.

Οι ιστότοποι μπορούν να χρησιμοποιούν αναγνωριστικά για την αναπαραγωγή προστατευμένου περιεχομένου

Αυτό είναι! Αυτό πιθανώς θα επιλύσει το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το πρόγραμμα αναπαραγωγής ιστού Spotify. Αφού κάνετε τις αλλαγές, επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome.

9. Ξεπλύνετε την προσωρινή μνήμη DNS

Εάν όλες οι μέθοδοι απέτυχαν να διορθώσουν το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το πρόγραμμα αναπαραγωγής ιστού Spotify στο πρόγραμμα περιήγησής σας, πρέπει να ξεπλύνετε την προσωρινή μνήμη DNS. Μια παλιά κρυφή μνήμη DNS είναι συχνά μια σημαντική αιτία για προβλήματα αναπαραγωγής πολυμέσων. Ως εκ τούτου, μπορείτε να δοκιμάσετε να ξεπλύνετε την προσωρινή μνήμη DNS του υπολογιστή σας για να διορθώσετε προβλήματα αναπαραγωγής πολυμέσων σε ιστότοπους.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Γραμμή εντολών. Στη συνέχεια, ανοίξτε το Γραμμή εντολών βοηθητικό πρόγραμμα από τη λίστα.

Γραμμή εντολών

2. Στη γραμμή εντολών, πληκτρολογήστε ipconfig /flushdns και πατήστε το κουμπί Enter.

ipconfig /flushdns

Αυτό είναι! Αυτό θα αναγκάσει τα Windows 11 να ξεπλύνουν την προσωρινή μνήμη DNS. Αφού κάνετε τις αλλαγές, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.

10. Χρησιμοποιήστε το Spotify Desktop Client

Δοκιμάστε το πρόγραμμα-πελάτη επιτραπέζιου υπολογιστή Spotify εάν ​​το πρόγραμμα αναπαραγωγής ιστού εξακολουθεί να μην έχει επιδιορθωθεί. Το Spotify έχει την εφαρμογή του διαθέσιμη για Windows και Mac και μπορείτε να την κατεβάσετε και να τη χρησιμοποιήσετε δωρεάν.

Το πρόγραμμα-πελάτης επιτραπέζιου υπολογιστή Spotify σάς προσφέρει όλες τις δυνατότητες που παρέχει το πρόγραμμα αναπαραγωγής web Spotify. Το πρόγραμμα-πελάτη επιτραπέζιου υπολογιστή Spotify είναι πιο βολικό στη χρήση.

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για να διορθώσετε το web player του Spotify που δεν λειτουργεί σε υπολογιστή. Εάν ακολουθούσατε όλες τις μεθόδους, το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το πρόγραμμα αναπαραγωγής Web του Spotify πιθανότατα θα διορθωθεί. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, μεταβείτε σε διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας.

Διαβάστε επίσης:Το Spotify δεν σας επιτρέπει να συνδεθείτε; 8 Διορθώσεις για δοκιμή

“Κάντε το Σαλόνι σας Έξυπνο! Αποκτήστε Το Καλύτερο Android TV Box σε Προσφορά!” Κωδικός Κουπονιού 10% έκπτωση

Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής στο Spotify

Πώς να μοιραστείτε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify

Πώς να προσθέσετε φίλους στο Spotify

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *