Το Telegram εγκαινιάζει την Premium συνδρομή του με πολλά νέα προνόμια

Telegram Launches its Premium Subscription With Many New Benefits

Η Telegram κυκλοφόρησε τη συνδρομή Telegram Premium. Αυτό το επίπεδο επί πληρωμή περιέχει πολλές νέες δυνατότητες , όπως μεταφορτώσεις αρχείων 4 GBταχύτερες λήψειςαποκλειστικά αυτοκόλλητα και  αντιδράσεις .

Σε μια επίσημη ανακοίνωση , η Telegram ανέφερε επίσης ότι η εφαρμογή έχει πλέον ξεπεράσει τους 700 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως και έχει γίνει η κορυφαία 5 εφαρμογή του 2022 που λήφθηκε παγκοσμίως χωρίς να διαθέτει σύστημα δημιουργίας εσόδων.

Πώς να αποκτήσετε το Telegram Premium(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Telegram Premium Επιτρέπει μεταφορτώσεις αρχείων 4 GB και ταχύτερες λήψεις

 

Πριν από ένα μήνα, η Telegram ανακοίνωσε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα premium επίπεδο για τους χρήστες για να βελτιώσουν την εμπειρία τους στη χρήση της εφαρμογής, η οποία θα υποστηρίζει επίσης την ομάδα της Telegram.

Η νέα βαθμίδα premium θα σας κοστίσει 4,99 $ / μήνα , κάτι που είναι αρκετά δίκαιο σε σύγκριση με τις συνδρομές άλλων πλατφορμών, αλλά δεν υπάρχει καμία δύναμη να το κάνετε. Η δωρεάν έκδοση θα έχει ακόμα βελτιώσεις.

Πώς να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Telegram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Δυνατότητες & Οφέλη Premium Telegram

Τα μέλη Premium έχουν πρόσβαση μόνο σε όλες αυτές τις λειτουργίες και για να μάθετε περισσότερα, ανατρέξτε επίσης στην επίσημη αναφορά . Ας εμβαθύνουμε στις λεπτομέρειες.

Κινούμενες εικόνες προφίλ

Υπάρχει μια νέα επιλογή εικόνας προφίλ βίντεο για τους κατόχους premium συνδρομών. Τώρα μπορούν να ορίσουν μια κινούμενη εικόνα προφίλ που όλοι μπορούν να δουν ως GIF.

Μεταφορτώσεις 4 GB

Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων θα επιτρέπει την κοινή χρήση αρχείων έως και 4 GB . Είναι διπλάσιο από το όριο κοινής χρήσης αρχείων της δωρεάν έκδοσης.

Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Telegram [Εύκολος οδηγός](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πιο γρήγορες λήψεις

Τώρα, οι χρήστες Premium μπορούν να πραγματοποιούν λήψη γρηγορότερα από το Telegram με το πλήρες δυναμικό του γρήγορου διαδικτύου σας.

Μοναδικά αυτοκόλλητα & αντιδράσεις

Η πιο φημολογούμενη δυνατότητα του Telegram αποκαλύπτεται τώρα με το επίπεδο Premium. Οι συνδρομητές θα λάβουν μια δέσμη μοναδικών αυτοκόλλητων και αντιδράσεων που θα εμφανίζουν εντυπωσιακά κινούμενα σχέδια πλήρους οθόνης με μοναδικά εφέ 3D .

Πώς να δημιουργήσετε κανάλια Telegram σε κινητό και Web(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2x Όρια

Πηγή: Telegram

Ορισμένα όρια έχουν διπλασιαστεί, όπως μπορείτε να συμμετάσχετε σε 1.000 κανάλια, ενώ προσφέρει 500 κανάλια σε δωρεάν χρήστες, 20 συνδέσμους Premium και 400 GIF από 200 GIF .

Σήματα Premium και εικονίδια εφαρμογών

Καθώς άλλες συνδρομές προσφέρουν ένα σήμα premium, το Telegram θα κάνει το ίδιο και μπορείτε να επιδείξετε τη συνδρομή σας με ένα σήμα μπλε αστέρι στο προφίλ σας .

Επίσης, μπορείτε να ορίσετε διαφορετικά εικονίδια εφαρμογών , τα οποία θα λάβετε με το επί πληρωμή επίπεδο.

Χωρίς διαφημίσεις

Οι χρήστες Premium δεν θα βλέπουν διαφημίσεις στην εφαρμογή , ακόμη και στις συνομιλίες ή στην κύρια ενότητα συνομιλίας της αρχικής σελίδας .

Την Κυριακή, η εταιρεία κυκλοφόρησε επίσης ορισμένες νέες βελτιώσεις για όλους, είτε είστε premium χρήστης είτε μέσος χρήστης.

Οι νέες βελτιώσεις αφορούν κυρίως iOS, iPadOS και macOS, τα οποία περιλαμβάνουν αιτήματα συμμετοχής σε δημόσια ομάδα, νέα κινούμενα σχέδια στην κοινή χρήση αρχείων, βελτιώσεις bot, υποστήριξη ProMotion 120Hz και διορθώσεις σφαλμάτων.

Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη λήψη πολυμέσων στο Telegram (κινητό και επιτραπέζιος υπολογιστής)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4513

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: