Το Twitter Blue θα κοστίζει σύντομα $8 ανά μήνα και θα δίνει σήμα επαλήθευσης

Το Twitter Blue θα κοστίζει σύντομα $8 ανά μήνα και θα δίνει σήμα επαλήθευσης

Το Twitter ανακοίνωσε επίσημα ότι θα αυξήσει την τιμή του προγράμματος σταθερής συνδρομής του Twitter Blue αντί να λανσάρει ένα νέο πρόγραμμα συνδρομής σε αυτό, ενώ θα υπάρχουν επίσης νέες δυνατότητες.

Τώρα είναι η εταιρεία του Elon Musk , επομένως το Twitter δέχεται πολλές νέες αλλαγές και ήταν σοκαριστικό το γεγονός ότι η πλατφόρμα λαμβάνει νέες αλλαγές πολύ γρήγορα καθώς η ομάδα προγραμματιστών εργάζεται υπό τον νέο CEO.

Πώς να ενεργοποιήσετε την επαλήθευση σε 2 βήματα για το Google Gmail(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Twitter Blue με νέα τιμή θα σας δανείσει το σημάδι ελέγχου επαλήθευσης

Το Twitter ενδέχεται να μην είναι πλέον δωρεάν για εμπορικούς σκοπούς(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Όλοι γνωρίζουμε ότι έφτασε χθες μια αναφορά από γνωστό δημοσιογράφο, η οποία σημείωσε ότι το Twitter θα λάβει σύντομα ένα νέο πρόγραμμα συνδρομής το οποίο θα σας κοστίζει περίπου $20 USD ανά μήνα για όλες τις λειτουργίες και το σήμα επαλήθευσης.

Και αντιδρώντας σε αυτές τις πληροφορίες, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, Έλον Μασκ , αποκαλύπτει τι πραγματικά σχεδιάζει, ώστε να διαδοθούν οι σωστές πληροφορίες και να μην έχουν αντιδράσεις.

Ο Μασκ έκανε αυτή την ανακοίνωση μέσω tweet που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το σημερινό σύστημα αρχόντων και αγροτών του Twitter για το ποιος έχει ή δεν έχει μπλε σημάδι επιλογής είναι μαλακία.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Signal: Συμβουλές ,Κόλπα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Δύναμη στους ανθρώπους! Μπλε για 8 $/μήνα.

— Elon Musk (@elonmusk) 1 Νοεμβρίου 2022

Όπως ανέφερε ο Musk σε αυτό το tweet, το Twitter Blue θα κοστίζει 8 $ USD ανά μήνα και προς το παρόν, κοστίζει 4,99 $ USD ανά μήνα, το οποίο περιλαμβάνει ορισμένες δυνατότητες όπως χαμηλή ορατότητα διαφημίσεων και δυνατότητα δημοσίευσης βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας και κλιπ ήχου.

Τα 20 δολάρια ήταν σοκαριστικά, αλλά περίπου 8 δολάρια φαίνεται να τα αξίζει, καθώς ο συνδρομητής θα έχει επίσης κάποια περισσότερα οφέλη και το να είναι ένας επαληθευμένος λογαριασμός θα αναγκάσει τους χρήστες να εγγραφούν στο Twitter Blue.

Πώς να διορθώσετε κατεστραμμένα προγράμματα οδήγησης στα Windows 10/11 (5 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Με όλα αυτά, υπάρχουν επίσης φήμες ότι οι επαληθευμένοι χρήστες θα λάβουν τελεσίγραφο μόνο 90 ​​ημερών για να ξεκινήσουν μια συνδρομή στο Twitter Blue και, αν δεν το κάνουν, μπορεί να χάσουν αυτό το μπλε σήμα επαλήθευσης από το προφίλ τους.

Εξάλλου, ο Μασκ έγραψε στο Twitter ότι η διαδικασία επαλήθευσης θα αλλάξει στο μέλλον, καθώς επικεντρώνεται περισσότερο στην καταπολέμηση των ανεπιθύμητων μηνυμάτων ή των απατών.

Και όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, αυτή η αλλαγή αναμένεται να φτάσει την επόμενη εβδομάδα και η ακριβής ημερομηνία θα είναι η 7η Νοεμβρίου , όπως σημειώνεται από πολλές αναφορές.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εναλλαγή υπότιτλων του Twitter στο Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy