Το Twitter ενδέχεται να αρχίσει να χρεώνει 20 $ ανά μήνα για την επαλήθευση λογαριασμού

Το Twitter φέρεται να σχεδιάζει να χρεώσει 20 $ στους χρήστες που διαθέτουν σήματα επαλήθευσης και ή θέλουν σήματα επαλήθευσης. Σε αντάλλαγμα, αυτοί οι χρήστες επί πληρωμή θα έχουν επίσης ορισμένες πρόσθετες δυνατότητες.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Elon Musk απέκτησε με επιτυχία το Twitter την περασμένη εβδομάδα και τώρα περιμένει πολλές νέες αλλαγές στην πλατφόρμα όπως θέλει. Μια αλλαγή που προκύπτει είναι η χρέωση για την επαλήθευση λογαριασμού.

Samsung Galaxy Book Pro 360 Laptop, Intel Core i7 di undicesima generazione, Piattaforma Intel Evo, Display Touchscreen…

Οι επαληθευμένοι χρήστες του Twitter θα πρέπει να πληρώνουν μηνιαίες χρεώσεις

 

Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από μια αναφορά από το Platformer , και επιπλέον, σημείωσε επίσης ότι αυτό θα είναι ένα νέο επίπεδο στο Twitter Blue και η μηνιαία συνδρομή των 4,99 $ θα παραμείνει επίσης στην πλατφόρμα.

Όπως ανέφερα ήδη παραπάνω, αυτή η συνδρομή θα κοστίζει στον χρήστη 20 $ το μήνα και θα παρέχει όλες τις δυνατότητες από το παραπάνω πρόγραμμα και ίσως περισσότερες, αλλά το σημαντικό είναι ότι περιλαμβάνει και επαλήθευση για τον λογαριασμό.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε επαλήθευση για έναν λογαριασμό. Η διαδικασία του θα εξακολουθεί να απαιτεί έλεγχο από όλες τις αρχές.

Και το αμφιλεγόμενο σημείο αυτής της συνδρομής είναι ότι οι τρέχοντες επαληθευμένοι χρήστες θα χάσουν το μπλε επαληθευμένο σήμα τους εάν δεν εγγραφούν σε αυτήν τη συνδρομή τις επόμενες 90 ημέρες .

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν υπαινιγμοί για το πότε θα φτάσει αυτή η αλλαγή στην πλατφόρμα, αλλά αναμένεται να φτάσει στις 7 Νοεμβρίου , καθώς οι αναφορές λένε ότι ο Μασκ έδωσε τελεσίγραφο στην ομάδα να εργαστεί σε αυτό το χαρακτηριστικό.

Φαίνεται ενδιαφέρον ότι η επαλήθευση λογαριασμού ήταν πάντα δωρεάν στην πλατφόρμα στο παρελθόν, και τώρα, στην κυριότητα του Μασκ, γίνεται επί πληρωμή, και ακόμη και νωρίτερα επαληθευμένη πρέπει επίσης να πληρώσει για αυτήν.

το πουλί ελευθερώνεται

— Έλον Μασκ (@elonmusk) 28 Οκτωβρίου 2022

Έγραψε επίσης στο Twitter ότι «το πουλί ελευθερώθηκε», κάτι που κάνει διαφορετικές απόψεις σε κάθε διαφορετικό μυαλό. Ο Μασκ έκανε πραγματικά το πουλί ελεύθερο; Τι πιστεύετε για αυτό; Ενημερώστε με στην ενότητα σχολίων παρακάτω.

 

Samsung Galaxy Note 8 Smartphone, 64 GB Espandibili, Dual Sim, Oro

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: