Το Twitter ενδέχεται να μην είναι πλέον δωρεάν για εμπορικούς σκοπούς

Το Twitter ενδέχεται να μην είναι πλέον δωρεάν για εμπορικούς σκοπούς

Ο Έλον Μασκ είναι πλέον ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας Twitter, οπότε είναι προφανές ότι θα υπάρξουν τόσες πολλές αλλαγές. Την Τρίτη, ο Μασκ άφησε να εννοηθεί ότι το Twitter μπορεί να μην είναι πλέον δωρεάν για όλους τους χρήστες.

Σε μια ανάρτηση στο Twitter, είπε ο Μασκ, το Twitter θα είναι δωρεάν για περιστασιακούς χρήστες αλλά όχι για εμπορικούς και κυβερνητικούς χρήστες. 

Για πολύ καιρό, υπήρχε μια φήμη ότι ο Musk θα δημιουργήσει έσοδα από την εφαρμογή και τώρα αποκάλυψε πώς η τοποθεσία micro-blogging δεν θα είναι δωρεάν για όλους.

Τα 10 καλύτερα παιχνίδια χωρίς διαφημίσεις στο Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Twitter μπορεί να μην είναι δωρεάν για όλους, μπορεί να χρεώνει, με χρέωση για λίγους χρήστες

 

Σε ένα ξεχωριστό tweet, ο Μασκ ενημέρωσε επίσης μερικές αλλαγές που θα γίνουν στην εφαρμογή. Είπε ότι η εφαρμογή πρέπει να είναι χωρίς απάτες, ανεπιθύμητα μηνύματα και bots.

Είπε, «Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τα bots, τα ανεπιθύμητα μηνύματα και τις απάτες. Είναι κάτι στην πραγματικότητα η κοινή γνώμη ή απλώς κάποιος λειτουργεί 100.000 ψεύτικους λογαριασμούς; Αυτή τη στιγμή, δεν μπορείς να πεις. Και οι αλγόριθμοι πρέπει να είναι ανοιχτού κώδικα, με οποιαδήποτε ανθρώπινη παρέμβαση να προσδιορίζεται σαφώς.

Το Twitter θα είναι πάντα δωρεάν για περιστασιακούς χρήστες, αλλά ίσως ένα μικρό κόστος για εμπορικούς/κρατικούς χρήστες

— Elon Musk (@elonmusk) 3 Μαΐου 2022

Ο Μασκ είχε προτείνει μερικές αλλαγές στην πλατφόρμα ακόμη και πριν κλείσει τη συμφωνία με το Twitter. Οι αλλαγές ήταν η συνδρομητική υπηρεσία Twitter Blue Premium, συμπεριλαμβανομένης της τιμής της.

Στο ετήσιο Met Gala στη Νέα Υόρκη, ο Μασκ είπε ότι θα κάνει το Twitter διαφανές σχετικά με τον τρόπο προώθησης των tweets. Θέλει το λογισμικό να είναι διαθέσιμο στο κοινό.

10 διαδικτυακά εργαλεία και εφαρμογές για τη βελτίωση της μνήμης για ηλικιωμένους(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ο ιδιοκτήτης του Twitter κάνει επίσης μερικές διαρθρωτικές αλλαγές. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, ο Musk θα αντικαταστήσει τον σημερινό διευθύνοντα σύμβουλο Parag Agrawal και θα απολύσει επίσης τον νομικό επικεφαλής Vijaya Gadde.

Ο Musk πιθανότατα θα αντικαταστήσει την Parag Agrawal μόνο όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία πώλησης φέτος. Ωστόσο, ο Parag θα λάβει περίπου 42 εκατομμύρια δολάρια εάν απολυθεί εντός 12 μηνών από την αλλαγή στην εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης.

Και αν ο Musk απολύσει τον Gadde, το Twitter θα πρέπει να πληρώσει ένα πακέτο απόλυσης ύψους 12,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Gadde είναι ένα από τα ακριβοπληρωμένα στελέχη της εταιρείας. Επί του παρόντος, κερδίζει περίπου 17 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

Το Twitter εργάζεται σε νέες δυνατότητες, όπως Tweet μικτών μέσων και άλλα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)