Το Twitter εργάζεται σε νέες δυνατότητες, όπως Tweet μικτών μέσων και άλλα

Το Twitter φέρεται να εργάζεται σε πολλαπλές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων των tweets μικτών μέσων, των καταστάσεων, των βραβείων και της σελίδας αντωνυμιών. 

Αυτές οι αναφορές προέρχονται από το 9to5Google, λέγοντας ότι η υπηρεσία microblogging εργάζεται σε μια χούφτα νέες δυνατότητες. Επίσης, υπάρχουν ενημερώσεις για λειτουργίες που αναφέρθηκαν παλαιότερα, όπως οι καταστάσεις.

Επίσης, το Twitter δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται Twitter Circle . Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να επιλέξετε ένα μικρό πλήθος 150 ατόμων με τα οποία θέλετε να μοιραστείτε tweets. Μπορεί να μοιάζει με τη λειτουργία Close Friends του Instagram.

Σκούπα Ρομπότ 4 Σε 1 Cecotec Conga 990 Vital

Σύντομα, μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες και βίντεο στο ίδιο tweet μέσω της λειτουργίας Mixed-Media

 

Εκτός από αυτά, το Twitter εργάζεται επίσης για την προσθήκη μιας δυνατότητας επεξεργασίας για την επεξεργασία των tweets σας που έχουν ήδη αναρτηθεί.

Το Twitter εργάζεται επί του παρόντος στις νέες δυνατότητες για την έκδοση Android της εφαρμογής. Δεν υπάρχουν νέα σχετικά με τη διαθεσιμότητα άλλης έκδοσης.

Ο προγραμματιστής Dylan Roussel εντόπισε μια λειτουργία Mixed-media για το Android Twitter. Προς το παρόν, οι χρήστες μπορούν να επισυνάψουν έως και τέσσερις φωτογραφίες ή ένα βίντεο στο ίδιο tweet. Αλλά δεν μπορείτε να προσθέσετε και τα δύο μαζί.

Η εφαρμογή @Twitter Android άρχισε επίσης να προσθέτει υποστήριξη για μίξη μέσων σε tweets (βίντεο και φωτογραφίες στο ίδιο tweet) pic.twitter.com/pwfWysPoap

— Dylan Roussel (@evowizz) 4 Μαΐου 2022

Σύμφωνα με τις αναφορές, το Twitter το αλλάζει για να επιτρέψει στους χρήστες να αναμειγνύουν πολυμέσα στο tweet. Μπορεί να επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν έως και τέσσερα μέσα, είτε φωτογραφίες είτε βίντεο.

Το Twitter θα φέρει επίσης μια λειτουργία Βραβεία. θα επιτρέπει στους χρήστες να δίνουν ένα βραβείο σε ένα tweet. Το συγκεκριμένο tweet θα δείχνει τον αριθμό των βραβείων που έλαβε. Προς το παρόν, είναι άγνωστο πώς θα λειτουργήσει αυτό.

Επίσης, εντοπίστηκαν τα κουμπιά Join και Discover. Λέγεται ότι αυτά τα κουμπιά θα στοχεύουν στην ανακάλυψη προφίλ/tweet. Το Twitter φέρνει επίσης μια λειτουργία Status που μπορεί να είναι ορατή στην ενότητα προφίλ.

Ωστόσο, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα πότε αυτές οι νέες δυνατότητες θα κυκλοφορήσουν στο Twitter.

Πρόσφατα, το Twitter παρουσίασε νέες δυνατότητες στο Spaces. Τώρα, ο οικοδεσπότης μπορεί να ελέγξει πόσο καλά πάνε οι ηχητικές περιόδους λειτουργίας του. Έλαβαν πρόσβαση στα αναλυτικά στοιχεία για να ελέγξουν τους Χώρους τους. Είναι διαθέσιμο τόσο σε iOS όσο και σε Android.

Τί είναι το Android Τv Box?

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: