Το Twitter θα αποκτήσει νέο ηγέτη – λέει ο ιδιοκτήτης Elon Musk

Μετά από ένα επιθετικό ξεκίνημα στη νέα του εταιρεία, ο Έλον Μασκ λέει ότι θα μειώσει το χρόνο του στην πλατφόρμα κοινής χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Twitter. Θα βρει έναν νέο ηγέτη που θα διευθύνει την εταιρεία.

Βόμβα! H Tesla σταματάει τις συναλλαγές με BitCoin!(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ο Έλον Μασκ στοχεύει να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη οργανωτική δομή μέσα στην εβδομάδα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Αφού αγόρασε το Twitter, ο Μασκ απέλυσε ένα αξιοσημείωτο κομμάτι των εργαζομένων της εταιρείας για τα οποία τέθηκαν ερωτήματα.

Αναμένεται ότι ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter θα δώσει στόχους στην τελευταία ομάδα μετά την έγκριση του διοικητικού συμβουλίου καταγγελιών.

Το Twitter ενδέχεται να μην είναι πλέον δωρεάν για εμπορικούς σκοπούς(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η ομάδα του Έλον Μασκ στην Tesla, την εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων, ανησυχεί επίσης για τη δέσμευση του ιδιοκτήτη τους στο Twitter. Πήρε επίσης μια εκπληκτική απόφαση με την οποία οι εργαζόμενοι θα πρέπει να εργάζονται αργά έως και 16 ώρες ή να φύγουν από την εταιρεία ή να λάβουν πακέτο απόλυσης.

Όλα αυτά συμβαίνουν στο Twitter. ας δούμε τι θα γίνει σύντομα.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4535

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: