Το Twitter θα γίνει «Εξαιρετικά σκληροπυρηνικοί» ενημερωμένοι υπάλληλοι του Musk

Ο Έλον Μασκ παίρνει δύσκολες αποφάσεις αφού αγόρασε την πλατφόρμα κοινής χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Στο τελευταίο του email προς τους υπαλλήλους του στο Twitter, ο Έλον Μασκ εξέδωσε μια ανακοίνωση την Τετάρτη ζητώντας από όλους τους υπαλλήλους του Twitter να ακολουθήσουν τις δύσκολες αποφάσεις ή να ετοιμαστούν να απολυθούν.

Ο Έλον Μασκ πιστεύει στο σκληροπυρηνικό Twitter παρά στο παρελθόν. Υπάρχουν αναφορές ότι ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter θέλει να υπογράψει συμφωνία ζητώντας από τους υπαλλήλους του να παραμείνουν στην εταιρεία ακόμα και μετά τις σκληρές αποφάσεις.

Υπάλληλοι της Microsoft διέρρευσαν δεδομένα της εταιρείας στο GitHub(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Στο email του, είπε ότι θα υπάρξουν καθυστερημένες ώρες εργασίας και ότι το νέο twitter θα είναι εξαιρετικά σκληροπυρηνικό σύντομα. Υπάρχουν κάποιες απροσδόκητες αλλαγές στις πολιτικές της πλατφόρμας microblogging. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν? επαληθευμένα ζητήματα λογαριασμού, εργαζόμενοι, απολύσεις, καθυστερημένες ώρες εργασίας και πολλά άλλα.

Στόχος του είναι να κάνει περισσότερα βήματα και να κάνει το Twitter καλύτερη πλατφόρμα για νέα κοινή χρήση.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy