Το VPN του Google One θα φτάσει σύντομα για Windows &mac

Το VPN του Google One θα φτάσει σύντομα για Windows &mac

Η Google έρχεται με μια νέα υπηρεσία VPN για Windows και Mac , αλλά επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω ότι θα πληρωθεί όπως περιλαμβάνεται στη συνδρομή. Εξάλλου, η Google έχει ήδη ανακοινώσει την άφιξή της για iOS και Android νωρίτερα φέτος.

Η εταιρεία ανακοίνωσε για πρώτη φορά την υπηρεσία VPN με το λανσάρισμα της σειράς Pixel 7, πρώτον, ειπώθηκε ότι ήταν αποκλειστική μόνο για το Pixel 7, αλλά τώρα έρχεται και σε όλες τις άλλες πλατφόρμες.

 

Η συνδρομή του Google One τώρα περιλαμβάνει επίσης την υπηρεσία VPN

Αυτή η νέα υπηρεσία VPN από την Google περιλαμβάνεται στα προγράμματα συνδρομής premium του Google One, αλλά περιλαμβάνεται μόνο σε προγράμματα 2 TB/ “Premium” ή παραπάνω και αυτό το επίπεδο κοστίζει περίπου 9,99 $ ανά μήνα (99,99 $ ετησίως).

Αλλά οι κάτοχοι επιπέδων 100 GB “Basic” (1,99 $/μήνα ή 19,99 $/έτος) και 200 ​​GB “Standard” (2,99 $/μήνα ή 29,99 $/έτος) δεν μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν την υπηρεσία VPN.

Επίσης, μπορείτε να μοιραστείτε αυτήν την υπηρεσία VPN με έως και πέντε ακόμη χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών αποθήκευσης.

Η ίδια η Google γνωρίζει ότι οι άνθρωποι μπορεί να διστάζουν σχετικά με την υπηρεσία VPN της, επομένως εξήγησε πώς ακριβώς λειτουργεί και ανέφερε ειδικά τους κύριους παράγοντες βάσει των οποίων μπορείτε να εμπιστευτείτε την υπηρεσία της.

Όπως στην πρώτη ιστοσελίδα, σημείωσε ότι η εταιρεία δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ τη σύνδεση VPN για την παρακολούθηση , την καταγραφή ή την πώληση της δραστηριότητας περιήγησής σας. Επίσης, για την οικοδόμηση μεγαλύτερης εμπιστοσύνης, διατηρεί τις βιβλιοθήκες πελατών της υπηρεσίας VPN ανοιχτού κώδικα στο GitHub .

Επιπλέον, αυτή η υπηρεσία είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε ορισμένες μεγάλες περιοχές, όπως η Αυστραλία , όλες οι ευρωπαϊκές περιοχές , η Βόρεια Αμερική , η Ιαπωνία , η Ολλανδία , η Νότια Κορέα , η Ταϊβάν , το Ηνωμένο Βασίλειο .

Έχει επίσης ορισμένες απαιτήσεις συστήματος, τις οποίες μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα υποστήριξής του . Από την άλλη πλευρά, η Microsoft σχεδιάζει επίσης να επεκτείνει την ενσωματωμένη και δωρεάν λειτουργία VPN στο πρόγραμμα περιήγησής της Edge .

Πείτε μου στην παρακάτω ενότητα σχολίων τη γνώμη σας για το VPN της Google. Είναι πραγματικά Ιδιωτικό ή μόνο φαίνεται;

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy