Το WhatsApp Desktop θα αποκτήσει σύντομα δυνατότητα προστασίας με κωδικό πρόσβασης

Όπως διαπιστώθηκε στην έκδοση beta, η έκδοση για υπολογιστές του WhatsApp ενδέχεται να αποκτήσει σύντομα μια νέα δυνατότητα ασφαλείας που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να την προστατεύουν με κωδικό πρόσβασης .

Το WhatsApp που ανήκει στη Meta έχει ήδη έναν τύπο χαρακτηριστικών στις εκδόσεις iOS και Android και οι χρήστες επιτρέπεται επίσης να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε κλείδωμα οθόνης τρίτου μέρους, αλλά δεν υπάρχει απλός τρόπος για να προσθέσετε ένα κλείδωμα οθόνης στην έκδοση για υπολογιστή.

Το WhatsApp Web δεν λειτουργεί; Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε προβλήματα Web WhatsApp(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το WhatsApp φέρνει το κλείδωμα οθόνης στην επιφάνεια εργασίας WhatsApp

 

Το WABetaInfo σημείωσε αυτή τη νέα δυνατότητα όταν δοκίμαζε την τελευταία έκδοση beta του WhatsApp Desktop και σημείωσε όλες αυτές τις λεπτομέρειες σε μια αναφορά, οπότε ας το συζητήσουμε.

Αυτή η νέα λειτουργία είναι γνωστή ως λειτουργία κλειδώματος οθόνης και με αυτήν, οι χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών μπορούν να ορίσουν έναν κωδικό πρόσβασης για πρόσβαση στην εφαρμογή και η εισαγωγή της θα εμφανιστεί στην αρχική οθόνη, την οποία μπορείτε επίσης να δείτε στην παραπάνω εικόνα.

Επίσης, αυτή η εικόνα είναι απλώς μια ιδέα για το πώς θα φαίνεται αυτό το UI και στην τελική έκδοση, θα είναι διαφορετικό από αυτό.

Πώς να κλειδώσετε τις συνομιλίες Whatsapp με κωδικό πρόσβασης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Καθώς η εταιρεία κυκλοφόρησε αυτή τη δυνατότητα πριν από 3 χρόνια για την εφαρμογή smartphone που λειτουργεί και με δακτυλικό αποτύπωμα εάν υπάρχει εκεί, και στα iPhone λειτουργεί με Face ID.

Και καθώς οι Mac διαθέτουν Touch ID, έτσι αυτή η δυνατότητα θα περιλαμβάνει επίσης ξεκλείδωμα με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων .

Εξάλλου, με κάθε πιθανότητα, εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, θα μπορείτε να επιστρέψετε αποσυνδεόμενοι από τον λογαριασμό και συνδέοντας ξανά με τον κωδικό QR .

Πώς να διορθώσετε την κάμερα WhatsApp που δεν λειτουργεί στο Android (6 καλύτεροι τρόποι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ως συνήθως, η εταιρεία έχει επίσης αναφέρει ότι ο κωδικός πρόσβασής τους ή οποιοσδήποτε άλλος δεν θα αποθηκευτεί στον διακομιστή της εταιρείας, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι κρυπτογραφημένος κωδικός πρόσβασης .

Αυτή η δυνατότητα βρίσκεται επί του παρόντος σε δοκιμή beta και, στη συνέχεια, θα φτάσει στη φάση σχολίων και ίσως σε μερικούς μήνες θα κυκλοφορήσει για όλους τους χρήστες με σταθερή ενημέρωση .

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις AppLock που πρέπει να δοκιμάσετε το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 5047

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

%d