Το WhatsApp δοκιμάζει νέα αυτοκόλλητα AI σε Beta

WhatsApp η δημοφιλής πλατφόρμα άμεσων μηνυμάτων, φέρεται να εργάζεται σε ένα νέο χαρακτηριστικό που θα επέτρεπε στους χρήστες να δημιουργήστε αυτοκόλλητα που δημιουργούνται από AI από απλό προτροπές κειμένου.

Το WhatsApp δοκιμάζει νέα αυτοκόλλητα AI σε Beta

Whatsapp: Δημιουργήστε αυτοκόλλητα με AI

Σύμφωνα με νέα αναφορά από WABetaInfoτο WhatsApp κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή τη νέα δυνατότητα AI WhatsApp Beta για Android έκδοση 2.23.17.14. Αυτή η δυνατότητα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν οποιοδήποτε προσαρμοσμένο αυτοκόλλητο χρησιμοποιώντας εντολές που βασίζονται σε κείμενο.

Με άλλα λόγια, η τεχνητή νοημοσύνη θα δημιουργούσε ένα αυτοκόλλητο με βάση την περιγραφή που εισάγει ο χρήστης μέσω μιας προτροπής κειμένου, παρόμοιο με τα τρέχοντα μοντέλα παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης όπως το DALL-E του OpenAI ή το Midjourney.

Διαβάστε επίσης :Το Instagram δοκιμάζει νέο εργαλείο σάρωσης προσώπου AI για επαλήθευση ηλικίας

Μετά την εγκατάσταση του WhatsApp Beta v2.23.17.14, α νέο κουμπί «Δημιουργία». θα είναι ορατό εντός του Καρτέλα αυτοκόλλητα στο άνοιγμα του πληκτρολογίου. Με την επιλογή αυτής της επιλογής, θα ανοίξει το παράθυρο αυτοκόλλητων AI.

Εδώ, ο χρήστης θα κληθεί να πληκτρολογήσει ένα δημιουργικό κείμενο για το μοντέλο AI του WhatsApp, το οποίο στη συνέχεια θα δημιουργήσει προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα με βάση την περιγραφή που είχε εισαχθεί προηγουμένως. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από τα αυτοκόλλητα τεχνητής νοημοσύνης που δημιουργούνται και να τα μοιραστούν σε ατομικές ή ομαδικές συνομιλίες.

Για να δείξετε ένα παράδειγμα του τρόπου λειτουργίας της νέας δυνατότητας, WABetaInfo δημιούργησε ένα αυτοκόλλητο με μια γάτα που γελάει να κάθεται πάνω σε ένα skateboard, που δημιουργήθηκε με βάση την περιγραφή που παρέχεται, “Cat laughing on a skateboard”.

Αυτοί που λαμβάνουν Αυτοκόλλητα που δημιουργούνται από AI μπορεί εύκολα αναγνωρίζω τους, καθώς θα έχουν μια χαρακτηριστική εμφάνιση ή υδατογράφημα που θα υποδεικνύει ότι το αυτοκόλλητο έχει δημιουργηθεί από την τεχνολογία AI από τη Meta.

Η έκθεση WABetaInfo αναφέρει, “Τα αυτοκόλλητα Al παράγονται χρησιμοποιώντας μια ασφαλή τεχνολογία που προσφέρει η Meta. Έχετε πάντα τον έλεγχο των αυτοκόλλητων που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη: σε περίπτωση που πιστεύετε ότι α αυτοκόλλητη ετικέτα είναι ακατάλληλο ή επιβλαβέςμπορείς κανω ΑΝΑΦΟΡΑ αυτό να Μετα.» Ωστόσο, το μοντέλο παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης που επέλεξε το WhatsApp για τη νέα λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης μένει να φανεί.

Επί του παρόντος, η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη σε μια πολύ περιορισμένη ομάδα δοκιμαστών beta που έχουν εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη ενημέρωση του WhatsApp beta για Android. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε ακόμη περισσότερους χρήστες τις επόμενες εβδομάδες.

Η λειτουργία αυτοκόλλητων AI στο WhatsApp, η οποία συνδυάζει τεχνολογία και δημιουργικότητα, έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι επικοινωνούν στην εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων κάνοντας τις συνομιλίες πιο μοναδικές, προσωπικές και περιεκτικές.

Διαβάστε επίσης :

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4528

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: