Το WhatsApp ενδέχεται να εισαγάγει την επιλογή απόκρυψης ενεργής κατάστασης

Το WhatsApp φέρεται να εργάζεται σε μια νέα λειτουργία σχετικά με τις ρυθμίσεις απορρήτου. Αυτή η δυνατότητα θα σας επιτρέψει να αποκρύψετε την ενεργή σας κατάσταση με διαφορετικές επιλογές. Ας συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Πρόσφατα, το WhatsApp κυκλοφόρησε επίσης μια νέα έκδοση της αντίδρασης μηνυμάτων που κυκλοφόρησε πρόσφατα σε μια έκδοση beta , επιτρέποντάς σας να προσθέσετε περισσότερα emojis ως αντιδράσεις.

Η κατάσταση WhatsApp θα είναι ορατή στις λίστες συνομιλιών, Emoji Reaction για την κατάσταση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το WhatsApp σύντομα επιτρέπει την απόκρυψη της ενεργής κατάστασης

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το WhatsApp εργάζεται σε πολλαπλές νέες λειτουργίες για να κυκλοφορήσει ως πακέτο και σήμερα φαίνεται να εμφανίζεται ένα νέο όνομα σε αυτήν τη λίστα.

Σύμφωνα με το WABetaInfo , το WhatsApp εργάζεται σε μια νέα δυνατότητα που θα σας επιτρέψει να αποκρύψετε την ενεργή σας κατάσταση, όπως μπορείτε να κρύψετε την τελευταία φορά που είχατε δει. Είναι ενδιαφέρον ότι θα υπάρχουν και επιλογές για απόκρυψη.

Αυτή η νέα λειτουργία εντοπίστηκε στις ρυθμίσεις απορρήτου της εφαρμογής σε συνδυασμό με επιλογές απόκρυψης που εμφανίστηκαν τελευταία και ο τίτλος της είναι “ποιος μπορεί να δει πότε είμαι συνδεδεμένος”.

Και διαθέτει δύο επιλογές για απόκρυψη της Ενεργής κατάστασης πρώτα για απόκρυψη από όλους και η δεύτερη είναι η ίδια με την τελευταία φορά, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν δυνατότητες όπως Κανένας, Οι Επαφές μου και Οι Επαφές μου Αναμένονται .

Πώς να κρύψετε την κατάστασή σας στην τελευταία εμφάνιση στο WhatsApp και γιατί πρέπει(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τα τελευταία χρόνια, οι χρήστες του WhatsApp απαιτούν αυτήν την επιλογή από την εταιρεία, ώστε να μπορούν να αποκρύψουν την ενεργή κατάστασή τους για κάποιο λόγο και για ολοκλήρωση, βρίσκεται τώρα σε δοκιμή beta.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, λήφθηκε από iPhone, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή έχει φτάσει μόνο στην έκδοση beta του WhatsApp του iOS και στο μέλλον θα το δούμε και για Android.

Αυτή η λειτουργία βρίσκεται επί του παρόντος στη φάση ανατροφοδότησης, επομένως ενδέχεται επίσης να δει κάποιες αλλαγές ή μια μετατόπιση σε διαφορετική ενότητα από την τελευταία λειτουργικότητα που εμφανίστηκε.

Εξάλλου, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε το WhatsApp θα το κυκλοφορήσει στη σταθερή έκδοση του WhatsApp.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian