Το WhatsApp εργάζεται για την επαλήθευση σε δύο βήματα &Ταπετσαρία φωνητικών κλήσεων

Το Whatsapp δοκιμάζει πολλαπλές δυνατότητες που θα προστεθούν φέτος. Πρόσφατα, υπήρχαν νέα ότι το Whatsapp εργάζεται για τη μετεγκατάσταση του ιστορικού συνομιλιών από το Android στο iOS.

Τώρα, έρχονται νέα ότι το Whatsapp φέρνει επαλήθευση σε δύο βήματα για επιτραπέζιους υπολογιστές και εκδόσεις ιστού . Επίσης, θα επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν και να ορίζουν ταπετσαρίες ως φόντο για φωνητικές κλήσεις στο Whatsapp.

Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Whatsapp για να εργαστούν και να επικοινωνήσουν, επομένως υπάρχουν υψηλές πιθανότητες απάτης. Καθώς οι εγκληματίες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τους χρήστες του Whatsapp, έχουμε δει πολλές απάτες στο Whatsapp.

Σύντομα το WhatsApp θα επιτρέψει την κοινή χρήση φωνητικών σημειώσεων ως κατάσταση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το WhatsApp θα φέρει την επαλήθευση σε δύο βήματα για επιτραπέζιους υπολογιστές και εκδόσεις Ιστού

 

Σύμφωνα με τις αναφορές του WABetaInfo, σύντομα, οι χρήστες του Whatsapp μπορούν να ενεργοποιήσουν την επαλήθευση σε δύο βήματα στον υπολογιστή-πελάτη επιτραπέζιου υπολογιστή. Το στιγμιότυπο οθόνης που κοινοποιείται στον ιστότοπο δείχνει ότι οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν την επαλήθευση σε δύο βήματα, να αλλάξουν το PIN και να αλλάξουν τη διεύθυνση email στην εφαρμογή για υπολογιστές.

Κατά την εγγραφή ενός αριθμού τηλεφώνου στην εφαρμογή, το Whatsapp επιτρέπει στους χρήστες να προστατεύουν τον λογαριασμό τους προσθέτοντας ένα εξατομικευμένο PIN για σύνδεση στον λογαριασμό.

Πώς να ενεργοποιήσετε την επαλήθευση σε 2 βήματα για το Google Gmail(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σύντομα, το Whatsapp θα κυκλοφορήσει τη δυνατότητα υποστήριξης πολλών συσκευών που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή από επιτραπέζιο υπολογιστή ή ιστό χωρίς να κρατούν το τηλέφωνο κοντά. Έτσι, η προσθήκη επαλήθευσης σε δύο βήματα θα βοηθήσει τους χρήστες να παραμείνουν προστατευμένοι.

Δεν είναι σαφές πότε η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη για δημόσιους δοκιμαστές beta, καθώς η λειτουργία είναι ακόμα υπό ανάπτυξη.

Εκτός από τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, υπάρχουν αναφορές ότι η εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων θα εμφανίζει την ταπετσαρία συνομιλίας του λογαριασμού όταν ο χρήστης καλεί .

Λήψη ταπετσαριών Android 13 (ανάλυση Full HD)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επί του παρόντος, βλέπουμε την προεπιλεγμένη ταπετσαρία όταν ένας χρήστης πραγματοποιεί μια φωνητική κλήση. Εμφανίζεται, η ταπετσαρία συνομιλίας ενώ η λειτουργία φωνητικής κλήσης είναι ακόμα υπό ανάπτυξη και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Η λειτουργία ταπετσαρίας φωνητικών κλήσεων εντοπίζεται στο Whatsapp για iOS και θα φτάσει και στο Android. Ωστόσο, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με την κυκλοφορία της δυνατότητας.

Πώς να αλλάξετε την ταπετσαρία στα Windows 11 χωρίς ενεργοποίηση (4 μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *