Το WhatsApp κυκλοφορεί τη νέα εφαρμογή MacOS που δημιουργήθηκε με το Catalyst

Πέρυσι, το Whatsapp κυκλοφόρησε μια εγγενή εφαρμογή beta της Universal Windows Platform για Windows. Τώρα, η εταιρεία κυκλοφορεί μια έκδοση beta για macOS και iPadOS . Επί του παρόντος, είναι διαθέσιμο σε μικρό αριθμό ατόμων να δοκιμάσουν τη λειτουργία.

Είναι μια νέα εφαρμογή macOS που βασίζεται στην τεχνολογία Catalyst. Αυτή η εφαρμογή βασίζεται στο Whatsapp Web και εξαρτάται από το πλαίσιο Electron. Όλοι οι χρήστες Mac μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Whatsapp μέσω μιας εφαρμογής macOS.

Προς το παρόν, η εφαρμογή Whatsapp για Mac είναι αργή και χρησιμοποιεί περισσότερους πόρους. Καθώς το νέο Whatsapp είναι κατασκευασμένο με Catalyst, έχει υψηλή απόδοση και χρησιμοποιεί λιγότερους πόρους όσον αφορά τη μνήμη.

[WooZoneProducts asin=”amz-B09CGK3L1J”][/WooZoneProducts]

Η νέα εφαρμογή WhatsApp για MacOS είναι πλέον διαθέσιμη για περιορισμένους χρήστες Beta

 

Πριν από μερικούς μήνες, υπήρχαν νέα ότι το Whatsapp λειτουργεί για μια εφαρμογή macOS και τώρα κυκλοφόρησε την έκδοση beta της εφαρμογής.

Η τεχνολογία καταλύτη επιτρέπει στους προγραμματιστές να φέρουν εφαρμογές iOS στο macOS. Τώρα, το Whatsapp διαθέτει μια εγγενή έκδοση της εφαρμογής για Mac, η οποία εκτελείται πιο γρήγορα και ομαλά σε Intel και Apple Silicon Mac.

[WooZoneProducts asin=”amz-B08QZZZF9W”][/WooZoneProducts]

Σύμφωνα με το WABetaInfo, η νέα εφαρμογή Whatsapp macOS είναι αρκετά διαφορετική από το Whatsapp Desktop. Αυτή η εφαρμογή βασίζεται στο iPhone και την επερχόμενη έκδοση iPad.

Το WABetaInfo μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο οθόνης της εφαρμογής που δείχνει την εμφάνιση της εφαρμογής Whatsapp για macOS. Στην αριστερή πλαϊνή γραμμή, υπάρχει μια επιλογή για Κλήσεις, Συζητήσεις, Ρυθμίσεις και άλλα που σας επιτρέπουν να μεταβείτε γρήγορα σε διαφορετικές ενότητες.

Προς το παρόν, η εφαρμογή ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά, καθώς η εφαρμογή βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο beta. Λειτουργίες όπως το ιστορικό συγχρονισμού συνομιλιών, η κατάσταση, οι ομαδικές κλήσεις, η αποστολή τοποθεσίας και η ανταλλαγή φωνητικών μηνυμάτων δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες.

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 15.6 & macOS 12.5 Beta 1 για προγραμματιστές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εάν εγγραφείτε στο πρόγραμμα beta, εγκαταστήστε την εφαρμογή και συνδέστε τον λογαριασμό σας Whatsapp σε iOS ή Android με το Whatsapp στο Mac σας. Στην κινητή συσκευή, από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής, ανοίξτε τη Συνδεδεμένη συσκευή και συνδέστε το τηλέφωνο. Σαρώστε τον κωδικό QR και χρησιμοποιήστε το WhatsApp στο Mac σας.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: