Το WhatsApp λανσάρει το WhatsApp Business Cloud API

Σήμερα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Meta Mark Zuckerberg ανακοίνωσε το Cloud API για τις επιχειρήσεις WhatsApp παγκοσμίως στη ζωντανή εκδήλωση Conversations του Meta. Τώρα, το WhatsApp κατέληξε στο συμπέρασμα γιατί ήταν μια δωρεάν εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Προηγουμένως, το WhatsApp δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα που θα μπορούσε να επιτρέψει στους συμμετέχοντες της ομάδας να εγκαταλείψουν τις ομαδικές συνομιλίες σιωπηλά για Android και iOS στο μέλλον.

Πέρυσι, το WhatsApp που ανήκει στη Meta έδειξε αυτό το νέο Cloud API, ένα εργαλείο προγραμματιστών που βασίζεται σε cloud του WhatsApp Business API, το οποίο πιστεύεται τώρα ότι είναι το κύριο αποτέλεσμα δημιουργίας εσόδων του WhatsApp. Ωστόσο, βασίζεται στη μητρική της εταιρεία Meta.

RAZER Blackwidow Mechanical Switches Chroma Gear(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το WhatsApp θα βοηθήσει σύντομα τις επιχειρήσεις με το νέο του API Cloud

 

Με αυτό το Cloud API, ο επαγγελματικός λογαριασμός της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp θα είναι ευκολότερος τόσο για μεγάλες όσο και για μικρές επιχειρήσεις . Το Cloud API θα επιτρέψει σε εταιρείες και προγραμματιστές να ανταποκρίνονται γρήγορα με ένα αυτοματοποιημένο σύστημα για τη διαχείριση με μεγαλύτερη ακρίβεια και την προσαρμογή της εμπειρίας του πελάτη σας καλύτερα από πριν.

Πέρυσι, δοκιμάστηκε επίσης από τη Meta, αλλά χωρίς το Cloud, την έκδοση για την προσαρμογή των αυτοματοποιημένων μηνυμάτων ή οποιαδήποτε άλλη λειτουργικότητα για τους πελάτες. Ωστόσο, μετά από περισσότερες δοκιμές, τελειώνει με την προσθήκη του Cloud API για να διατηρείται το σύστημα γρήγορο και μη αξιόπιστο .

Επίσης, ο ρήτορας της εκδήλωσης Mark Zuckerberg, εξέφρασε ότι οι ασφαλείς υπηρεσίες φιλοξενίας Cloud του Cloud API θα παρέχονται από τη Meta για την εξάλειψη των ακριβών χρεώσεων διακομιστή.

Όμως, το αξιοσημείωτο σημείο εδώ είναι ότι αυτό είναι δωρεάν, επομένως η απάντηση είναι όχι . Θα υπήρχε ένα σύνολο χαρακτηριστικών που μπορούν να αγοραστούν σαν είδος μηνιαίας συνδρομής ή χρεώσεων. Και θα περιλαμβάνει μια δέσμη λειτουργιών, όπως τη δυνατότητα διαχείρισης συνομιλιών επαγγελματικού λογαριασμού σε έως και 10 συσκευές.

Το πακέτο θα διαθέτει επίσης τους νέους προσαρμόσιμους « συνδέσμους click-to-chat » του WhatsApp που βοηθούν τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται και να δελεάζουν τους πελάτες με την παρουσία τους στο διαδίκτυο ενσωματώνοντας τις άλλες πλατφόρμες της Meta, το Facebook και το Instagram .

Η εταιρεία θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες αυτής της υπηρεσίας Premium, όπως χρεώσεις και άλλες δυνατότητες για τους χρήστες της εφαρμογής WhatsApp Business αργότερα, ίσως στο τέλος αυτού του μήνα.

 

Brain Trust Intra 60479 (Pentium Gold G5400/4GB/240GB SSD) – Business PC(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: