Το WhatsApp σχεδιάζει νέα δυνατότητα ειδοποίησης νέων δυνατοτήτων απευθείας στην εφαρμογή

Το WhatsApp φέρεται να εργάζεται σε μια συναρπαστική δυνατότητα να ανακοινώνει νέες λειτουργίες απευθείας στην εφαρμογή και να συμβουλεύει άλλα πράγματα, όπως το απόρρητο και την ασφάλεια.

Το WhatsApp που ανήκει στο μεταδεδομένο εργάζεται ήδη σε πολλές λειτουργίες και τώρα στην τελευταία ενημέρωση beta, εμφανίστηκε αυτή η νέα δυνατότητα, οπότε ας συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Το OnePlus 10T δεν διαθέτει ρυθμιστικό ειδοποίησης: Branding Hasselblad(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το WhatsApp θα σας δώσει σύντομα συμβουλές και κόλπα στην εφαρμογή

Εικόνα: WABetaInfo

Το WABetaInfo ανέφερε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το νέο ενσωματωμένο chatbot όταν το βρήκαν κατά τη δοκιμή της τελευταίας έκδοσης beta 2.22.17.10 του WhatsApp.

Μπορείτε να το καταλάβετε όπως έχετε δει άλλα επαγγελματικά chatbot, έτσι ώστε να είναι το ίδιο με αυτά, αλλά το WhatsApp της Meta θα το χρησιμοποιήσει για να ανακοινώσει τυχόν εταιρικά νέα και λεπτομέρειες σχετικά με ενημερώσεις.

Η Google ενδέχεται να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το “Pixel Fold” της το 4ο τρίμηνο του 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Όπως βλέπουμε στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, πώς θα φαίνεται και μπορείτε επίσης να διαβάσετε το αναδυόμενο παράθυρο καλωσορίσματος, το οποίο αναφέρει ότι αυτό το chatbot θα αποκαλύψει αρχικά τις επερχόμενες δυνατότητες.

Επίσης, το WhatsApp θα σας δώσει συμβουλές και κόλπα εδώ και θα μάθετε περισσότερα για το απόρρητο και την ασφάλεια. Επιπλέον, δεν θα σας επιτρέπεται να απαντάτε στα chatbot, ή εάν θέλετε να δώσετε σχόλια, πρέπει να επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους.

Επιπλέον, η συνομιλία θα είναι κρυπτογραφημένη από άκρο σε άκρο, επομένως τυχόν τρίτα μέρη δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα μηνύματα.

Όπως κάθε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης στοχεύει να κρατήσει τον χρήστη να περνά περισσότερο χρόνο μέσα στην εφαρμογή, και με αυτήν τη δυνατότητα, το WhatsApp έχει τον ίδιο στόχο.

Το iOS 16 σας επιτρέπει να παραλείψετε ορισμένα ενοχλητικά CAPTCHA(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτή η λειτουργία βρίσκεται επί του παρόντος στη φάση δοκιμών της και εμφανίζεται μόνο στην έκδοση beta του Android, αλλά σύντομα θα φτάσει και στην έκδοση beta του iOS.

Προς το παρόν, η Meta δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το χαρακτηριστικό. Παρόλα αυτά, μπορούμε να περιμένουμε να αποκαλυφθεί νωρίτερα, επειδή, τον περασμένο μήνα, άλλα χαρακτηριστικά εντοπίστηκαν επίσης σε beta, οπότε όπως και προηγουμένως, μπορεί να κυκλοφορήσει ως έχει στις νέες δυνατότητες που περιλαμβάνονται στο πακέτο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: