Το WhatsApp θα επιτρέπει σύντομα την κοινή χρήση εικόνων χωρίς συμπίεση

Οι προγραμματιστές του WhatsApp μπορεί επιτέλους να φέρνουν μια σημαντική και ενδιαφέρουσα λειτουργία στην εφαρμογή και αυτή η δυνατότητα σχετίζεται με την ποιότητα των εικόνων που μοιράζεστε με τις επαφές σας στο WhatsApp.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το WhatsApp δεν μας επέτρεψε να μοιραζόμαστε φωτογραφίες στην αρχική τους ποιότητα από την αρχή, καθώς τις συμπιέζει αυτόματα , κάτι που μερικές φορές κάνει την κοινή χρήση φωτογραφιών μέσω WhatsApp ένα τεράστιο χάος.

Αλλά αυτό πρόκειται να επιλυθεί με τη νέα δυνατότητα του WhatsApp, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φάση δοκιμών, όπως εντοπίστηκε στην τελευταία έκδοση beta του WhatsApp.

Πώς να διορθώσετε τη δυνατότητα λήψης εικόνων από το Google Chrome στο Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η νέα δυνατότητα του WhatsApp επιτρέπει την κοινή χρήση εικόνας στην αρχική τους ποιότητα

Εικόνα: WABetaInfo

Όπως αναφέρθηκε από το WABetaInfo , το WhatsApp κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση στο πρόγραμμα beta και η νέα έκδοση 2.23.2.11 έφερε μια νέα λειτουργία που σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες στην αρχική τους ποιότητα .

Όλοι γνωρίζουμε ότι όλοι προτιμούν το WhatsApp για να μοιράζονται φωτογραφίες με την οικογένεια και τους φίλους τους, αλλά μερικές φορές χρειαζόμαστε να μοιραζόμαστε αρχεία στην αρχική τους ποιότητα και τελικά το WhatsApp το φέρνει.

Αυτή η νέα δυνατότητα είναι μια προσθήκη σε μια ήδη υπάρχουσα δυνατότητα συνόλου ποιότητας που κυκλοφορεί σε ορισμένες παλαιότερες εκδόσεις beta 2.21.15.7, για Android.

Αυτή η ήδη υπάρχουσα λειτουργία συνόλου ποιότητας σάς επιτρέπει να επιλέγετε μια μορφή ποιότητας για φωτογραφίες όταν τις στέλνετε και αυτές οι επιλογές είναι ” αυτόματη “, ” βέλτιστη ποιότητα ” και ” εξοικονόμηση δεδομένων “.

Ακόμη και η επιλογή καλύτερης ποιότητας συμπιέζει την αρχική ποιότητα της εικόνας κατά 10 έως 15 τοις εκατό, αλλά στην τελευταία ενημέρωση, υπάρχει μια νέα επιλογή με τον όρο « αρχική ποιότητα » που θα αποστέλλει ασυμπίεστες εικόνες.

Το WhatsApp Web δεν λειτουργεί; Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε προβλήματα Web WhatsApp(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επίσης, μπορείτε να ορίσετε οποιαδήποτε επιλογή ως προεπιλογή από τις ρυθμίσεις WhatsApp , σύμφωνα με την προτεραιότητά σας.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία ή πληροφορίες σχετικά με το πότε η εταιρεία θα κυκλοφορήσει αυτήν τη δυνατότητα για όλους όσοι βρίσκονται στη σταθερή ενημέρωση. Καθώς αυτό το χαρακτηριστικό βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση, υπάρχουν πιθανότητες να δούμε κάποιες αλλαγές στην τελική του κυκλοφορία.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top