Το WhatsApp θα κυκλοφορήσει τα πιο ζητούμενα χαρακτηριστικά του φέτος

Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg , ανακοίνωσε ότι το WhatsApp θα αποκτήσει σύντομα μια νέα δυνατότητα σχετικά με τις κλήσεις WhatsApp και επίσης, δοκιμάζουν μια άλλη δυνατότητα για βιντεοκλήσεις, η οποία ακούγεται φανταστική.

Και οι δύο λειτουργίες είναι μοναδικές και θα κάνουν πιο πειστικό για τους χρήστες του WhatsApp να χρησιμοποιούν κλήσεις WhatsApp, ακόμα κι αν πρόκειται για κλήση ήχου ή βίντεο, οπότε ας μάθουμε γι’ αυτές.

 

Το WhatsApp θα δοκιμάσει σύντομα τις συνομιλίες βίντεο 32 ατόμων

 

Αρχικά, ας συζητήσουμε το πρώτο χαρακτηριστικό, που είναι οι σύνδεσμοι κλήσης WhatsApp. Με αυτήν τη δυνατότητα, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν έναν σύνδεσμο κλήσης και να τον μοιραστούν με τους φίλους τους ή οποιονδήποτε για να συμμετάσχει στις κλήσεις WhatsApp με ένα μόνο πάτημα.

Και αυτή η δυνατότητα υποστηρίζει έως και 32 άτομα σε μία μόνο κλήση και μπορείτε να δημιουργήσετε αυτόν τον σύνδεσμο τόσο για κλήσεις ήχου όσο και για βιντεοκλήσεις. Σχετικά με την άφιξή του, ο Mark είπε ότι θα κυκλοφορήσει σε μια εβδομάδα.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, μεταβείτε στην εφαρμογή WhatsApp και πατήστε στην ενότητα κλήσεων . Στη συνέχεια, στο επάνω μέρος , θα βρείτε την επιλογή « Δημιουργία συνδέσμου », οπότε δημιουργήστε την και μοιραστείτε την.

Εξάλλου, η εταιρεία είχε ήδη αναφέρει λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το χαρακτηριστικό όταν έκανε την ανακοίνωση για τις Κοινότητες WhatsApp .

Τώρα ας συζητήσουμε το δεύτερο χαρακτηριστικό που αποκάλυψε ο Mark Zuckerberg στην ανάρτησή του. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει σε έως και 32 άτομα να συμμετέχουν στη βιντεοκλήση . Προς το παρόν, επιτρέπει μόνο 8 συμμετέχοντες σε μία κλήση βίντεο.

Άλλωστε, ο Mark επεσήμανε επίσης ότι θα είναι κρυπτογραφημένη βιντεοκλήση. Προς το παρόν, δεν ξέρουμε πώς θα μοιάζει.

Θα είναι χρήσιμο για τους χρήστες, που συνήθως χρησιμοποιούν το Google Meet, το Microsoft Teams ή το Zoom για βιντεοκλήσεις με περισσότερους από 10 φίλους, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να πηγαίνουν σε άλλες πλατφόρμες και θα είναι πιο άνετο.

Η εταιρεία το δοκιμάζει ακόμα, οπότε μπορεί να το πάρουμε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, όπως είπε ο Mark , ” πολύ σύντομα “, που σημαίνει πιθανότατα σε ένα μήνα ή περισσότερο από αυτό.

Πρόσφατα, η εταιρεία έχει επίσης θέσει τα ίδια όρια συμμετεχόντων για ηχητικές κλήσεις.