Το Xbox μπορεί να σας επιτρέψει να μοιραστείτε το Xbox Game Pass με φίλους & Οικογένεια

Η έντονη επωνυμία που διέρρευσε σχετικά με την κοινή χρήση πλεονεκτημάτων του Xbox Game Pass φαίνεται να εκπληρώνει την επιθυμητή δυνατότητα του χρήστη και μπορεί επίσης να βοηθήσει να εκπλήξει έναν φίλο .

Όπως ήδη γνωρίζουμε, η Microsoft εργάζεται σε ένα νέο σχέδιο Xbox Game Pass που σχετίζεται με τον όρο « οικογένεια » και οι δοκιμές του έχουν ήδη ξεκινήσει στις αρχές του μήνα για την Ιρλανδία και την Κολομβία .

Πλεονεκτήματα Xbox Game Pass Φημολογείται ότι θα είναι σύντομα κοινόχρηστα

Ο Tipster Aggiornamenti Lumia μοιράστηκε για πρώτη φορά αυτήν τη διαρροή επωνυμίας  μέσω tweet και, όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα, αυτό το branding αναφέρει, ” Game Pass Friends & Family “.

pic.twitter.com/9K40x15Yhv

– Ενημερώσεις Lumia (@ALumia_Italia) 27 Αυγούστου 2022

Πρώτον, με αυτήν τη νέα επωνυμία, ανακαλύψαμε ότι όχι μόνο το μέλος της οικογένειας στο νοικοκυριό μπορεί να απολαύσει αυτόν τον λογαριασμό κοινής χρήσης, αλλά το μέλος του προγράμματος μπορεί επίσης να τον μοιραστεί με τους φίλους του .

Όπως ξεκαθαρίζει η παραπάνω δήλωση, δεν υπάρχουν περιορισμοί όπως το νοικοκυριό , αλλά η εταιρεία έχει δηλώσει επίσημα ότι ο άλλος χρήστης θα πρέπει να βρίσκεται στην ίδια χώρα με τους χρήστες που μοιράζονται.

Νωρίτερα, γνωρίζουμε ήδη ότι αυτό το πρόγραμμα σχετίζεται μόνο με την κοινή χρήση των προνομίων του Xbox Game Pass με τα μέλη της οικογένειας στο νοικοκυριό και θα περιλαμβάνει επίσης όλες τις δυνατότητες του προγράμματος Ultimate .

Και τώρα επιβεβαιώνεται ότι η κοινή χρήση επιτρέπεται για έως και 4 λογαριασμούς , εξαιρουμένου του κύριου λογαριασμού. Η εταιρεία επίσης δεν περιορίζει καμία δυνατότητα από το πρόγραμμα Ultimate και θα ήθελε να έχει πέντε συνδρομές στο Ultimate Plan.

Προς το παρόν, έχει μόνο δύο σχέδια στο Xbox Game Pass the Standard για υπολογιστή ή κονσόλα, το οποίο κοστίζει περίπου 9,99 $ USD και το άλλο είναι το Ultimate που κοστίζει 14,99 $ USD.

Και αυτό το οικογενειακό πρόγραμμα αναμένεται να κοστίζει περίπου 24,99 $ στις ΗΠΑ .

Διαθεσιμότητα

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα κυκλοφορήσει καθώς οι δοκιμές του μόλις ξεκίνησαν, οπότε μπορούμε να πούμε ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να φτάσει, ίσως τον επόμενο χρόνο ή στα τέλη του τρέχοντος έτους.

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: