Το YouTube θα αποκτήσει πολλές νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένου του Pinch-to-zoom

Τη Δευτέρα, το Youtube αποκάλυψε ότι προσθέτει πολλές νέες δυνατότητες στην εφαρμογή του για κινητά, όπως νέο επανασχεδιασμό, βελτίωση στο σκοτεινό θέμα με νέο περιβάλλον, ακριβή αναζήτηση και ζουμ.

Η εταιρεία εισήγαγε όλες αυτές τις δυνατότητες μέσω μιας ανακοίνωσης ιστολογίου και ανέφερε επίσης ότι κάνει αυτή την αναμόρφωση για τα 17α γενέθλιά της, που ήταν νωρίτερα φέτος.

Το YouTube παρουσιάζει την πλήρη νέα εμπειρία για χρήστες σκοτεινού θέματος

Η Apple ενδέχεται επίσης να σχεδιάζει το επίπεδο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις για το Apple TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Έχουμε ήδη δει πολλές από αυτές τις νέες λειτουργίες και αλλαγές στις δοκιμές beta και τώρα πρόκειται να φτάσουν όλες σε μια πλήρη αναθεώρηση για την εφαρμογή YouTube και την έκδοση για υπολογιστές.

Επανασχεδιασμός

Με όλες αυτές τις αλλαγές, θα εισαχθεί ένας επανασχεδιασμός για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές YouTube. Αυτός ο επανασχεδιασμός έκανε σημαντικές επιλογές αιωρούμενες , όπως “μου αρέσει”, “δεν μου αρέσει”, “κοινή χρήση”, “λήψη”, “αποθήκευση” και ο πίνακας σχολίων.

Πώς να εγκαταστήσετε το YouTube TV στο Apple TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επίσης, ο πίνακας κουμπιών καναλιού και εγγραφής θα εμφανίζεται ως η πρώτη επιλογή μετά τον τίτλο και την περιγραφή και το κουμπί εγγραφής βρίσκεται τώρα στην αριστερή πλευρά, επομένως ο μέσος όρος κλικ του θα αυξηθεί.

Επιπλέον, υπάρχει επίσης μια νέα διάταξη για λίστες αναπαραγωγής με τις επιλεγμένες εικόνες τους .

Dark Theme & Ambient Mode

Οι προγραμματιστές του YouTube έχουν κάνει το σκούρο θέμα πιο εντυπωσιακό, καθιστώντας το εντελώς πιο σκούρο σε χρώμα, ενώ οι αιωρούμενες επιλογές του επανασχεδιασμού το ενισχύουν επίσης.

Και αυτό που το κάνει πιο καθηλωτικό είναι η Ambient Mode , η οποία δείχνει την αντανάκλαση του βίντεο γύρω του. Αυτή η λειτουργία περιβάλλοντος είναι διαθέσιμη για όλες τις συσκευές και μπορείτε επίσης να την απενεργοποιήσετε αν δεν σας αρέσει.

Ακριβής αναζήτηση

Ακουστικά RAZER KRAKEN X Analog Black/Blue(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Υπάρχει ένα νέο Precise Searching για χρήστες κινητών, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρατώντας το search και θα δείτε ένα οπτικό χρονοδιάγραμμα του βίντεο καλύτερα από ό,τι παλαιότερα.

Επίσης, με αυτήν την πιο λεπτομερή προβολή, πηγαίνετε μπροστά και πίσω στο βίντεο μέχρι τη στιγμή που θέλετε να δείτε.

Τσίμπημα για ζουμ

Μετά από πολλά αιτήματα από χρήστες εφαρμογών YouTube για κινητά, η Google αποφάσισε επιτέλους να διαθέσει τη λειτουργία Pinch To Zoom, την εικόνα της οποίας έχουμε ήδη δει στις δοκιμές της και θα είναι διαθέσιμη για χρήστες Android και iOS .

Πότε θα κυκλοφορήσουν αυτές οι δυνατότητες;

Σύμφωνα με την αναφορά του YouTube, δεν υπάρχει πιθανότητα αυτές οι δυνατότητες να φτάσουν αυτή την εβδομάδα, αλλά η εταιρεία έχει προγραμματίσει να τις κυκλοφορήσει σταδιακά, πράγμα που σημαίνει ότι θα τις αποκτήσουμε τις επόμενες εβδομάδες.

Ακουστικά RAZER KRAKEN X 7.1 Analog Black(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4548

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: