Τρόπος απόκρυψης του Windows Spotlight Εικονίδιο επιφάνειας εργασίας «Μάθετε για αυτήν την εικόνα».

Τρόπος απόκρυψης του Windows Spotlight Εικονίδιο επιφάνειας εργασίας «Μάθετε για αυτήν την εικόνα».

Παρόλο που τα Windows 11 διατίθενται με ένα σύνολο νέων ταπετσαριών και θεμάτων, εξακολουθεί να παρέχει στους χρήστες την επιλογή να ορίσουν ταπετσαρίες από τη μηχανή αναζήτησης Bing. Το build 22518 των Windows 11 επιτρέπει στους χρήστες να ορίζουν τις εικόνες Spotlight ως φόντο επιφάνειας εργασίας χωρίς να εγκαταστήσουν καμία εφαρμογή τρίτου μέρους.

Πριν από αυτήν την έκδοση, οι εικόνες του Spotlight ήταν διαθέσιμες μόνο στην οθόνη κλειδώματος των Windows 11. Εάν δεν ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε τη νέα δυνατότητα ταπετσαρίας, πρέπει να ανατρέξετε στον οδηγό μας σχετικά με την ενεργοποίηση του φόντου επιφάνειας εργασίας Spotlight στα Windows 11.

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη τα Windows Spotlight ως ταπετσαρία επιφάνειας εργασίας, μπορεί να έχετε παρατηρήσει ένα νέο εικονίδιο “Μάθετε για αυτήν την εικόνα” στην επιφάνεια εργασίας σας. Το νέο εικονίδιο σάς επιτρέπει να κάνετε like/unlike στην εικόνα και μεταβαίνει στην επόμενη εικόνα.

Οι χρήστες των Windows 11 πήραν το Windows Spotlight στην τελευταία έκδοση 22000.739(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για την απόκρυψη του Windows Spotlight Εικονίδιο επιφάνειας εργασίας «Μάθετε για αυτήν την εικόνα» στα Windows 11

Ενώ το εικονίδιο “Μάθετε για αυτήν την εικόνα” επιτρέπει την εναλλαγή ταπετσαριών, πολλοί δεν θέλουν να το βλέπουν στην οθόνη της επιφάνειας εργασίας τους. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείτε να το διαγράψετε και η μεταφορά και η απόθεση του εικονιδίου στον κάδο ανακύκλωσης δεν κάνει τίποτα.

Επομένως, εάν θέλετε να αφαιρέσετε ή να αποκρύψετε το εικονίδιο “Μάθετε για αυτήν την εικόνα” από την επιφάνεια εργασίας σας, πρέπει να τροποποιήσετε το μητρώο των Windows. Παρακάτω, έχουμε κοινοποιήσει έναν αναλυτικό οδηγό για το πώς να αποκρύψετε το εικονίδιο της επιφάνειας εργασίας του Windows Spotlight “Μάθετε για αυτήν την εικόνα” στα Windows 11. Ας το ελέγξουμε.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Μητρώο. Στη συνέχεια, ανοίξτε τον Επεξεργαστή Μητρώου από τη λίστα.

Πώς να μάθετε αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει στο Facebook(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Στον Επεξεργαστή Μητρώου, μεταβείτε στην ακόλουθη διαδρομή:

HKEY_CURRENT_USERΛογισμικόMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerHideDesktopIconsNewStartPanel

 

Μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τη διαδρομή στη γραμμή διευθύνσεων του Επεξεργαστή Μητρώου για να βρείτε το φάκελο.

3. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στο φάκελο NewStartPanel και επιλέξτε New > DWORD (32-bit) Value .

 

4. Ονομάστε το κλειδί REG_DWORD που δημιουργήθηκε πρόσφατα ως {2cc5ca98-6485-489a-920e-b3e88a6ccce3}

 

Πώς να αφαιρέσετε το Drop Shadow από τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

5. Τώρα κάντε διπλό κλικ στο {2cc5ca98-6485-489a-920e-b3e88a6ccce3} και πληκτρολογήστε 1 στο πεδίο Δεδομένα τιμής . Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ .

 

Αυτό είναι! Αφού κάνετε την τροποποίηση του μητρώου, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας Windows 11.

 

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποκρύψετε το εικονίδιο επιφάνειας εργασίας “Μάθετε για αυτήν την εικόνα” του Windows Spotlight στα Windows 11. Μετά την επανεκκίνηση, δεν θα βλέπετε πλέον το εικονίδιο, αλλά η δυνατότητα του Windows Spotlight θα εξακολουθεί να είναι ενεργή. 

Xiaomi Mi TV Box S – Streaming Player, Black

Κάντε κλικ εδώ για να ελέγξετε τη συμβατότητα αυτού του προϊόντος με το μοντέλο σας
Μινιμαλιστικό μαύρο σχέδιο και συμπαγές μέγεθος
Πολύγλωσσο, περιλαμβάνει 68 γλώσσες

Additional images:

Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail

Price: 69,90

Buy Now

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian