Τρόπος διόρθωσης σφάλματος επεξεργασίας βίντεο του Google Drive (6 Μέθοδοι)

Με τα χρόνια, το Google Drive έχει χρησιμεύσει ως μια εξαιρετική υπηρεσία αποθήκευσης cloud για την αποθήκευση των σημαντικών αρχείων και φακέλων μας. Η Google παρέχει 15 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου σε όλες τις υπηρεσίες της. Μπορείτε να αποθηκεύσετε 15 GB αρχείων στο Google Drive, υπό την προϋπόθεση ότι δεν χρησιμοποιείτε άλλες υπηρεσίες της Google.

Εάν ανταλλάσσετε συχνά αρχεία μέσω του Google Drive, μπορεί να έχετε αντιμετωπίσει ένα σφάλμα που λέει, ” Επεξεργαζόμαστε αυτό το βίντεο. Ελέγξτε ξανά αργότερα ‘. Εάν συναντάτε συχνά αυτό το μήνυμα, μπορεί να βρείτε αυτό το άρθρο πολύ χρήσιμο.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τι είναι το “Επεξεργαζόμαστε αυτό το βίντεο. Ελέγξτε ξανά αργότερα τα μέσα και πώς να το επιλύσετε.

Γιατί το “Επεξεργαζόμαστε αυτό το βίντεο. Παρακαλώ ελέγξτε ξανά αργότερα’ εμφανίζεται;

Λοιπόν, αυτή είναι μόνο μια μορφή σφάλματος βίντεο που αντιμετωπίσατε. Οι χρήστες μπορούν επίσης να παρατηρήσουν μερικά σφάλματα που σχετίζονται με βίντεο στο Google Drive, όπως:

“Το βίντεο είναι ακόμα σε επεξεργασία και μπορεί να ληφθεί αργότερα”
“Το βίντεο του Google Drive βρίσκεται ακόμη σε επεξεργασία. Ελέγξτε ξανά αργότερα’
‘Το Google Drive δεν μπορεί να ολοκληρώσει την επεξεργασία του βίντεο’
‘Επεξεργαζόμαστε αυτό το βίντεο. Ελέγξτε ξανά αργότερα ή κάντε λήψη του βίντεο τώρα».

Αυτά είναι τα τέσσερα κοινά σφάλματα που αντιμετωπίζουν συχνά οι χρήστες του Google Drive κατά την αναπαραγωγή ή τη λήψη βίντεο που έχουν μεταφορτωθεί.

Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε από αυτά τα τέσσερα σφάλματα επεξεργασίας βίντεο του Google Drive, το βίντεο που μεταφορτώθηκε στο Google Drive είναι ελλιπές ή κατεστραμμένο.

Όταν ανεβάζετε ένα βίντεο στο Google Drive, πρώτα μεταφορτώνεται στο Google Drive και, στη συνέχεια, η υπηρεσία επεξεργάζεται το βίντεο για την παροχή της αναπαραγωγής του βίντεο.

Έτσι, εάν το βίντεο έχει κολλήσει στο τμήμα επεξεργασίας, το βίντεο μεταφορτώνεται, αλλά το Google Drive χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να επεξεργαστεί το βίντεο. Μετά την επεξεργασία του βίντεο, μπορείτε να αναπαράγετε το βίντεο χωρίς να το κατεβάσετε.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να επεξεργαστεί ένα βίντεο το Google Drive;

Ο χρόνος επεξεργασίας βίντεο εξαρτάται από τρεις κύριους παράγοντες: το μέγεθος του αρχείου, την ταχύτητα Διαδικτύου και τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα, εάν ανεβάζετε ένα βίντεο 1 GB, το Google Drive θα χρειαστεί περίπου 15 λεπτά για τη μεταφόρτωση και επιπλέον 5-10 λεπτά για την επεξεργασία του βίντεο.

Ο συνολικός χρόνος που θα χρειαζόταν θα ήταν περίπου 30 λεπτά. Μόνο μετά από 30 λεπτά θα μπορείτε να αναπαράγετε το βίντεο απευθείας στο Google Drive χωρίς να το κατεβάσετε.

Γιατί το βίντεο μου Google Drive εξακολουθεί να επεξεργάζεται;

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο χρόνος επεξεργασίας βίντεο εξαρτάται από τρεις κύριους παράγοντες. Επομένως, εάν το βίντεό σας χρειάζεται πολύ για να ολοκληρωθεί το τμήμα επεξεργασίας, εδώ μπορεί να είναι οι λόγοι.

Το μέγεθος του αρχείου βίντεο είναι πολύ μεγάλο.
Έχετε αργή ταχύτητα ίντερνετ.
Χρησιμοποιείτε ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης ιστού.
Οι διακομιστές του Google Drive είναι εκτός λειτουργίας.
Το πρόγραμμα περιήγησης έχει κατεστραμμένα/παλαιωμένα αρχεία κρυφής μνήμης.
Το βίντεο δεν έχει ανέβει σωστά στο Google Drive.

Επομένως, αυτοί είναι οι πιο συνηθισμένοι λόγοι που οδηγούν στο βίντεο του Google Drive να επεξεργάζεται ακόμα μηνύματα σφάλματος.

Διορθώστε το σφάλμα επεξεργασίας βίντεο του Google Drive Still

Τώρα που γνωρίζετε τους λόγους πίσω από το μήνυμα σφάλματος στο Google Drive Video Still Processing, ίσως θελήσετε να το επιλύσετε. Ακολουθούν μερικές απλές μέθοδοι που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το “Επεξεργαζόμαστε αυτό το βίντεο. Ελέγξτε ξανά αργότερα’ ή άλλα σφάλματα που σχετίζονται με την επεξεργασία βίντεο.

1) Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

 

Το βίντεό σας μπορεί να έχει κολλήσει ή να έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα κατά τη μεταφόρτωση. Ενώ το μήνυμα Google Drive Video Still Processing εμφανίζεται μετά τη μεταφόρτωση, είναι καλύτερο να ελέγξετε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο.

Εάν δεν υπάρχει σύνδεση στο Διαδίκτυο, το Google Drive θα σας εμφανίζει ένα μήνυμα “Αναμονή για μεταφόρτωση” σε κάθε βίντεο που προσπαθείτε να ανεβάσετε. Επομένως, εάν το δείτε, επιβεβαιώστε εάν το Διαδίκτυό σας λειτουργεί και είναι σταθερό.

Πώς να προσαρτήσετε το φάκελο ως μονάδα δίσκου στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2) Ενημερώστε το πρόγραμμα περιήγησής σας

Γενικά, το Google Chrome είναι το πιο προτιμώμενο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για υπολογιστές και κινητά. Εάν τα βίντεό σας κολλήσουν σε κατάσταση επεξεργασίας στο Google Drive, πρέπει να ενημερώσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας στον ιστό.

Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε Chrome, Firefox ή Edge. Ενδέχεται να δείτε το σφάλμα “Το βίντεο εξακολουθεί να επεξεργάζεται” σε κάθε πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Ακολουθούν τα βήματα για την ενημέρωση του προγράμματος περιήγησης Google Chrome.

1. Πρώτα απ ‘όλα, εκκινήστε το Google Chrome στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

 

2. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Βοήθεια > Σχετικά με το Google Chrome .

 

3. Τώρα, το Google Chrome θα ελέγχει αυτόματα για όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις. Εάν υπάρχει διαθέσιμη κάποια ενημέρωση, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού θα την εγκαταστήσει αυτόματα.

 

Αυτά είναι τα βήματα για την ενημέρωση του προγράμματος περιήγησης Google Chrome. Πρέπει να ενημερώσετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού που χρησιμοποιείτε.

Τρόπος διόρθωσης σφαλμάτων Κωδικού 43 “Τα Windows σταμάτησαν αυτήν τη συσκευή” στα Windows(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3) Ελέγξτε εάν το Google Drive είναι εκτός λειτουργίας

 

Λοιπόν, αν εξακολουθείτε να λαμβάνετε “Επεξεργαζόμαστε αυτό το βίντεο. Σφάλμα ελέγχου αργότερα κατά την αναπαραγωγή του βίντεο που ανεβάσατε. πρέπει να ελέγξετε αν το Google Drive αντιμετωπίζει κάποια διακοπή λειτουργίας διακομιστή.

Εάν οι διακομιστές είναι εκτός λειτουργίας, δεν θα μπορείτε να ανεβάσετε κανένα αρχείο. Ακόμα κι αν καταφέρετε να ανεβάσετε το αρχείο, θα αντιμετωπίσετε αρκετά σφάλματα επεξεργασίας βίντεο.

Μπορείτε να ελέγξετε τη σελίδα κατάστασης του Google Drive στο Downdetector για να επιβεβαιώσετε εάν το Google Drive λειτουργεί. Εάν οι διακομιστές είναι εκτός λειτουργίας, πρέπει να περιμένετε μέχρι να γίνει επαναφορά των διακομιστών.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη σελίδα του πίνακα ελέγχου κατάστασης του Google Workspace . Στη σελίδα, πρέπει να ελέγξετε την κατάσταση του Google Drive.

Πώς να προστατέψετε με κωδικό πρόσβασης τα αρχεία του Google Drive το 2022 (3 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4) Εκκαθαρίστε τα δεδομένα περιήγησης και την προσωρινή μνήμη

Πολλοί χρήστες ισχυρίστηκαν ότι διόρθωσαν το σφάλμα “Το βίντεο εξακολουθεί να υποβάλλεται σε επεξεργασία και μπορεί να ληφθεί αργότερα” ή άλλο σφάλμα επεξεργασίας βίντεο στο Google Drive, εκκαθαρίζοντας την προσωρινή μνήμη και το αρχείο δεδομένων του προγράμματος περιήγησης.

Ως εκ τούτου, εάν η επεξεργασία του βίντεό σας στο Google Drive διαρκεί για πάντα, μπορείτε να διαγράψετε τα δεδομένα και την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης. Δείτε πώς να το κάνετε.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome και κάντε κλικ στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

 

2. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Περισσότερα εργαλεία > Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης .

 

3. Στη γραμμή εντολών Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης, επιλέξτε « Cookies και άλλα δεδομένα ιστότοπου » και « Εικόνες και αρχεία στην κρυφή μνήμη ». Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στην επιλογή Εκκαθάριση δεδομένων .

 

Αυτό είναι! Μόλις τελειώσετε, επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Τώρα ανοίξτε το Google Drive και αποκτήστε πρόσβαση στο βίντεο που ανεβάσατε. Δεν θα βλέπετε πλέον το σφάλμα επεξεργασίας βίντεο.

Εναλλακτικές λύσεις για το iCloud Drive για iPhone ή iPad το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5) Συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας στο Google Drive

Εάν το βίντεό σας παραμένει κολλημένο στο τμήμα επεξεργασίας, πρέπει να συνδεθείτε ξανά στον Λογαριασμό σας Google. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργηθεί μια νέα σύνδεση με τον διακομιστή Google Drive και ενδέχεται να διορθωθεί τελικά το σφάλμα επεξεργασίας βίντεο του Google Drive Still.

Για να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας στο Google Drive, ανοίξτε το Google Drive και κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο Έξοδος .

Μόλις αποσυνδεθείτε, πρέπει να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας στο Google Drive. Αυτό μπορεί να διορθώσει το σφάλμα Δεν είναι δυνατή η επεξεργασία αυτού του βίντεο στο Google Drive .

6) Χρησιμοποιήστε το Google Drive Alternative

 

Το Google Drive μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή αποθήκευσης cloud, αλλά δεν είναι η μόνη. Εάν κάθε μέθοδος απέτυχε να διορθώσει το “Επεξεργαζόμαστε αυτό το βίντεο. Ελέγξτε ξανά αργότερα το μήνυμα σφάλματος στο βίντεό σας που ανεβάσατε στο Google Drive. πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud, όπως το OneDrive, το Dropbox, το YouTube κ.λπ., για να φιλοξενήσετε τα βίντεό σας και να τα παίξετε στο διαδίκτυο. Μοιραστήκαμε επίσης μια λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του Google Drive που πρέπει να ελέγξετε.

Επομένως, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για τη διόρθωση σφαλμάτων επεξεργασίας βίντεο του Google Drive Still. Έχουμε συζητήσει όλα τα σφάλματα επεξεργασίας βίντεο του Google Drive σε αυτό το άρθρο. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την επίλυση των σφαλμάτων βίντεο του Google Drive, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Τρόπος αναζήτησης αρχείων Google Drive από τη γραμμή διευθύνσεων του Chrome(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4596

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: