επεξεργασίας εικόνων σε υπολογιστή

Τρόπος επεξεργασίας εικόνων σε υπολογιστή χωρίς λογισμικό (10 ιστότοποι)

Πρέπει να φαινόμαστε μοντέρνοι στις φωτογραφίες που μοιραζόμαστε σε όλα τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το WhatsApp και άλλα δίκτυα. Για αυτό, συνεχίζουμε να επεξεργαζόμαστε φωτογραφίες για να φαίνονται πιο όμορφες.

Αλλά για να επεξεργαστείτε οποιαδήποτε εικόνα επαγγελματικά, χρειάζεστε προηγμένο λογισμικό όπως το Photoshop, το οποίο καταναλώνει πολλή μνήμη και κάνει τον υπολογιστή αργό. Ωστόσο, τι γίνεται αν σας πω ότι μπορείτε να επεξεργαστείτε φωτογραφίες χωρίς να εγκαταστήσετε λογισμικό;

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :15 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για Android

15 καλύτεροι δωρεάν διαδικτυακοί επεξεργαστές φωτογραφιών όπως το Photoshop

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber 

Πώς να επεξεργαστείτε εικόνες σε υπολογιστή χωρίς κανένα λογισμικό

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε μερικά από τα καλύτερες ιστοσελίδες για επεξεργασία φωτογραφιών. Το μεγαλύτερο μέρος του ιστότοπου που αναφέρεται στο άρθρο σάς επιτρέπει να επεξεργάζεστε φωτογραφίες δωρεάν.

Ωστόσο, ορισμένοι ενδέχεται να απαιτούν συνδρομές premium ή δημιουργία λογαριασμού. Λοιπόν, ας δούμε τους ιστότοπους.

1. Fotor

Fotor

Λοιπόν, αν ψάχνετε τρόπους για να επεξεργασία εικόνων σε υπολογιστή χωρίς λογισμικότότε πρέπει να δοκιμάσετε το Fotor.

Είναι ένας από τους καλύτερους διαδικτυακούς επεξεργαστές φωτογραφιών που είναι διαθέσιμοι στον ιστό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Το Fotor παρέχει πολλαπλές επιλογές επεξεργασίας για τη δημιουργία κολάζ, την επεξεργασία εικόνων κ.λπ.

2. Επεξεργαστής Pixlr

Επεξεργασία εικόνων σε υπολογιστή χωρίς λογισμικό

Λοιπόν, το Pixlr είναι ο καλύτερος τρόπος για να επεξεργαστείτε φωτογραφίες σε υπολογιστή χωρίς λογισμικό. Σε σύγκριση με κάθε άλλο ηλεκτρονικό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών, το Pixlr προσφέρει περισσότερες δυνατότητες.

Έχει πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά που συνήθως βρίσκονται σε επαγγελματικά εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών όπως το Photoshop. Έχει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας.

3. Befunky

Επεξεργασία εικόνων σε υπολογιστή χωρίς λογισμικό

Αυτό παράγει αξιόλογες φωτογραφίες και μαγευτικά σχέδια με διασκεδαστικά, εύχρηστα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών και γραφικών.

Αν δεν ξέρετε πώς να χρησιμοποιείτε το Photoshop, αυτό αναμφίβολα θα σας βοηθήσει. Με το Designer Toolset τους, είναι εύκολο να κάνετε πλήρως προσαρμοσμένα γραφικά σχέδια.

4. Picmonkey

Picmonkey

Είναι ένα από τα δημοφιλή διαδικτυακοί επεξεργαστές φωτογραφιών που σας βοηθούν να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας, να δημιουργήσετε κολάζ και να σχεδιάσετε γραφικά.

Από κάτι επιπλέον έως εφέ μεγάλης επίδρασης όπως Mirror και Ombre, τα πολυτελή εφέ Royale τους θα ανεβάσουν τις φωτογραφίες σας στο επόμενο επίπεδο.

5. Fotojet

Fotojet

Αυτό είναι ένα all-in-one δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο για επεξεργασία φωτογραφιών, γραφικό σχεδιασμό και κολάζ φωτογραφιών. Ένα περίτεχνο μοντάζ φωτογραφιών ή κολάζ σάς επιτρέπει να μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας με μοναδικό τρόπο.

Το FotoJet παρέχει ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας κολάζ και 600+ εντυπωσιακά πρότυπα κολάζ, όπως κολάζ γενεθλίων, κολάζ επετείου, κολάζ αγάπης και ούτω καθεξής.

6. Canva

Canva

Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους διαδικτυακούς συντάκτες στον ιστό. Αυτός ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να επεξεργάζεστε τις φωτογραφίες σας, να σχεδιάζετε διάφορα πινέλα, φίλτρα και επίπεδα και να εξερευνάτε διάφορα εργαλεία επεξεργασίας. Αυτό έχει επίσης μερικά εξαιρετικά φίλτρα, εφέ θολώματος και υφές.

Η Canva διαθέτει επίσης ένα premium πρόγραμμα που προσφέρει περισσότερα εργαλεία και δυνατότητες επεξεργασίας. Το δωρεάν έχει μερικούς περιορισμούς, αλλά λειτουργεί καλά για τακτική επεξεργασία φωτογραφιών.

7. Ρίμπετ

Ρίμπετ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Ribbet ως δωρεάν εναλλακτική λύση στο Photoshop. Αυτό είναι ένα διαδικτυακό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας σαν επαγγελματίας. Η διαισθητική διεπαφή αυτού του προγράμματος επεξεργασίας φωτογραφιών κάνει την επεξεργασία φωτογραφιών παιχνιδάκι.

8. Polarr

Polarr

Αυτός είναι ένας άλλος καλύτερος διαδικτυακός συντάκτης σχεδιασμένος για αρχάριους και ειδικούς. Το Polarr είναι εξοικειωμένο και εύκολο στην εκμάθηση με την κοινότητα χρηστών 10M. Θα λάβετε σχεδόν όλες τις δυνατότητες από το ρετουσάρισμα του δέρματος, την επεξεργασία κειμένου, την προσομοίωση φιλμ και το εργαλείο απενεργοποίησης θορύβου στο Polarr Photo Editor.

Το Polarr διαθέτει δωρεάν και premium εκδόσεις. Η δωρεάν έκδοση έχει πολλές δυνατότητες που ικανοποιούν γρήγορα τις ανάγκες επεξεργασίας φωτογραφιών σας.

9. PhotoPea

Επεξεργασία εικόνων σε υπολογιστή χωρίς λογισμικό

Αν ψάχνετε για το καλύτερο εργαλείο αντικατάστασης του Photoshop, το οποίο είναι επίσης διαδικτυακό, τότε το PhotoPea είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Αυτό το δωρεάν ηλεκτρονικό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών υποστηρίζει μορφές PSD, XCS και Sketch.

Μάντεψε? Το περιβάλλον χρήστη του PhotoPea μοιάζει ακριβώς με το Photoshop. Σας προσφέρει μια διεπαφή επεξεργασίας βασισμένη σε επίπεδα, ένα εργαλείο στυλό και περισσότερες επιλογές.

10. Fotoram

Επεξεργασία εικόνων σε υπολογιστή χωρίς λογισμικό

Αν ψάχνετε για τον καλύτερο δωρεάν διαδικτυακό επεξεργαστή εικόνας, το Fotoram μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Μάντεψε? Το Fotoram είναι μια από τις καλύτερες και πιο μοναδικές εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών που κάθε πρόγραμμα επεξεργασίας θα ήθελε να χρησιμοποιήσει.

Αν μιλάμε για εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών, το Fotoram προσφέρει στους χρήστες μια μεγάλη γκάμα εργαλείων για την επεξεργασία εικόνων. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Fotoram επιτρέπει επίσης στους χρήστες να προσθέτουν καρέ, υφές, φίλτρα, κείμενο και πολλά άλλα στις εικόνες.

Έτσι, αυτοί είναι οι καλύτεροι ιστότοποι για να αντικαταστήσετε το Photoshop στον υπολογιστή σας. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλους τέτοιους ιστότοπους, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για iPhone

 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Photoshop

Πώς να φτιάξετε ένα κολάζ φωτογραφιών

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *