Τρόπος λήψης & Εγκαταστήστε το Google Keep στα Windows 11

Παρόλο που δεν έχετε έλλειψη εφαρμογών λήψης σημειώσεων για Windows, μπορεί να θέλετε να εκτελέσετε τη δημοφιλή εφαρμογή λήψης σημειώσεων για Android – το Google Keep στον υπολογιστή σας. Αν δεν γνωρίζετε, το Google Keep είναι μια από τις καλύτερες, δωρεάν και ελαφριές εφαρμογές λήψης σημειώσεων που είναι διαθέσιμες για Android και iOS.

Μπορείτε ακόμη και να αποκτήσετε πρόσβαση στο Google Keep από την επιφάνεια εργασίας σας μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού. Παρόλο που η έκδοση ιστού του Google Keep διαθέτει όλες τις δυνατότητες λήψης σημειώσεων που έχετε στην εφαρμογή για κινητά, μπορεί να θέλετε να έχετε έναν πιο γρήγορο τρόπο πρόσβασης στην καλύτερη δωρεάν εφαρμογή λήψης σημειώσεων.

Πρόσφατα, λάβαμε πολλά μηνύματα από τους αναγνώστες μας που ρωτούσαν σχετικά με τον τρόπο λήψης και εγκατάστασης του Google Keep στα Windows 11. Εάν διαβάζετε αυτόν τον οδηγό, μπορεί να αναζητάτε τον ίδιο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Cursive στο Chromebook σας

Μπορώ να κατεβάσω και να εγκαταστήσω το Google Keep στον υπολογιστή μου;

Τεχνικά, δεν μπορείτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του Google Keep σε υπολογιστή. Αυτό συμβαίνει επειδή η Google δεν διαθέτει ειδική εφαρμογή Google Keep για επιτραπέζιους υπολογιστές. Ωστόσο, λίγες λύσεις σάς επιτρέπουν να εγκαταστήσετε το Google Keep ως εφαρμογή στα Windows 11.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προγράμματα περιήγησης ιστού όπως το Google Chrome ή το Firefox για να μετατρέψετε τον ιστότοπο του Google Keep σε εφαρμογή στα Windows 11. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή Google Keep από το μενού Έναρξης των Windows 11.

Λήψη και εγκατάσταση του Google Keep στα Windows 11

Εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε λήψη του Google Keep για υπολογιστή, πρέπει να ακολουθήσετε μερικές από τις καλύτερες μεθόδους που έχουμε μοιραστεί παρακάτω. Ας εξερευνήσουμε τους καλύτερους τρόπους λήψης και εγκατάστασης του Google Keep σε υπολογιστή με Windows .

1) Λήψη και εγκατάσταση του προγράμματος περιήγησης Google Keep Using Chrome

Αυτή η μέθοδος θα χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome για τη λήψη του Google Keep σε υπολογιστή . Ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Αρχικά, ανοίξτε το Google Chrome και επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Google Keep .

2. Στην κύρια σελίδα του Google Keep, κάντε κλικ στο κουμπί Δοκιμάστε το Google Keep .

 

3. Τώρα συνδεθείτε στον Λογαριασμό σας Google για να συγχρονίσετε όλες τις αποθηκευμένες σημειώσεις και τις λίστες υποχρεώσεων. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

 

4. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο Περισσότερα εργαλεία > Δημιουργία συντόμευσης t.

10 καλύτερα παιχνίδια HD Android που πρέπει να παίξετε το 2022

5. Στη γραμμή εντολών Δημιουργία συντόμευσης, επιλέξτε την επιλογή ‘ Άνοιγμα ως παράθυρο ‘ και κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία .

 

6. Τώρα ελαχιστοποιήστε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Θα βρείτε το εικονίδιο Google Keep στην επιφάνεια εργασίας των Windows 11.

 

7. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο του Google Keep από την εφαρμογή. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή Google Keep από το μενού Έναρξη . Για αυτό, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Google Keep.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Google Keep στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome.

2) Κατεβάστε το Google Keep στην επιφάνεια εργασίας χρησιμοποιώντας το Bluestacks

Το Bluestacks είναι ένας πολύ δημοφιλής εξομοιωτής Android που διατίθεται για Windows. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εκτελέσετε την έκδοση για κινητά του Google Keep στον υπολογιστή σας. Επομένως, εάν θέλετε να εκτελέσετε την εφαρμογή Google Keep για κινητά σε υπολογιστή, ακολουθήστε τα βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε τον εξομοιωτή BlueStacks στον υπολογιστή σας με Windows 11.

2. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε το Bluestacks και κάντε κλικ στο εικονίδιο του Google Play Store .

 

3. Στο Google Play Store, αναζητήστε το Google Keep και πατήστε το κουμπί Εγκατάσταση .

 

4. Μόλις εγκατασταθεί, αυτό θα προσθέσει το Google Keep στον εξομοιωτή Bluestacks.

 

5. Τώρα, όποτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Google Keep, εκκινήστε το Bluestacks και κάντε κλικ στην εφαρμογή Google Keep .

 

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εκτελέσετε την εφαρμογή Google Keep για κινητά σε υπολογιστή Windows 11.

 

Το Google Keep είναι μια εφαρμογή λήψης σημειώσεων με κορυφαία βαθμολογία και εάν εξαρτάστε σε μεγάλο βαθμό από αυτήν, θα πρέπει να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας με Windows 11. Επομένως, αυτοί είναι οι λίγοι καλύτεροι τρόποι λήψης και εγκατάστασης του Google Keep στα Windows 11.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *