Τρόπος προβολής, επεξεργασίας και διαγραφής αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης στον Firefox

Όπως το πρόγραμμα περιήγησης Chrome, έτσι και ο Firefox για Windows διαθέτει επίσης διαχειριστή κωδικών πρόσβασης. Ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης του προγράμματος περιήγησης Firefox αποθηκεύει τους κωδικούς πρόσβασής σας και τους συμπληρώνει αυτόματα όπου απαιτείται. Αυτό εξοικονομεί χρόνο, καθώς δεν χρειάζεται να εισάγετε χειροκίνητα το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης κάθε φορά που επισκέπτεστε τους αγαπημένους σας ιστότοπους.

Αν και ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης του Mozilla Firefox είναι εξαιρετικός, δεν είναι τόσο ικανός όσο αυτός που προσφέρει η Google. Ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης του Firefox χάνει την επιλογή συγχρονισμού λογαριασμού. Ως εκ τούτου, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα διαπιστευτήρια αποθήκευσης σε καμία άλλη συσκευή.

Εκτός αυτού, όλες οι λειτουργίες διαχείρισης κωδικών πρόσβασης του Firefox παραμένουν ίδιες με το Google Password Manager. Μπορείτε να διαχειριστείτε τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης και να τους προβάλετε ή να τους επεξεργαστείτε όπως απαιτείται. Ως εκ τούτου, αυτός ο οδηγός θα συζητήσει τον τρόπο προβολής αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης στο πρόγραμμα περιήγησης Firefox. Ας αρχίσουμε.

Τρόπος εξαγωγής και εισαγωγής σελιδοδεικτών στο πρόγραμμα περιήγησης Edge(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Προβολή, επεξεργασία και διαγραφή αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης στον Firefox

Είναι πολύ εύκολο να προβάλετε αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Firefox. Πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω. Δείτε πώς μπορείτε να προβάλετε, να επεξεργαστείτε και να διαγράψετε αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης στον Firefox.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Firefox στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, πατήστε στο μενού χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία.

 

2. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο Κωδικοί πρόσβασης .

 

3. Αυτό θα σας μεταφέρει στην οθόνη Σύνδεση & Κωδικοί πρόσβασης .

 

4. Η αριστερή πλαϊνή γραμμή θα βρει όλους τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης και το όνομα της τοποθεσίας. Κάντε κλικ στις αποθηκευμένες πληροφορίες για να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες.

5. Εάν θέλετε να επεξεργαστείτε τον κωδικό πρόσβασης, κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία όπως φαίνεται παρακάτω. Μόλις τελειώσετε, επεξεργαστείτε τον κωδικό πρόσβασης σύμφωνα με την επιθυμία σας και κάντε κλικ στο κουμπί αποθήκευσης.

 

6. Για να δείτε τον αποθηκευμένο κωδικό πρόσβασης, κάντε κλικ στο εικονίδιο του ματιού δίπλα στον κωδικό πρόσβασης.

 

7. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Αντιγραφή για να αντιγράψετε τον κωδικό πρόσβασης στο πρόχειρό σας.

7. Εάν θέλετε να διαγράψετε τον αποθηκευμένο κωδικό πρόσβασης, κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση όπως φαίνεται παρακάτω.

Πώς να εισαγάγετε σελιδοδείκτες από το Chrome στον Firefox(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προβάλετε, να επεξεργαστείτε και να διαγράψετε τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης στο πρόγραμμα περιήγησης Firefox.

 

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά την προβολή, την επεξεργασία και τη διαγραφή αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης στο πρόγραμμα περιήγησης Mozilla Firefox . Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη διαχείριση των αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης στο Firefox, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4962

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: