Πώς να παρακολουθήσετε το UFC Fight Night στο PS5 [Dolidze vs Imavov]

Γρήγορη απάντηση

  • Η επίσημη εφαρμογή UFC είναι διαθέσιμη στο PlayStation Store στο PS5.
  • Παρακολουθήστε το UFC Fight Night στο PS5 χρησιμοποιώντας την εφαρμογή UFC:
    • Παρακολουθήστε το UFC στο PS5: Ενεργοποιήστε το PS5 σας → Μεταβείτε στο Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ καρτέλα → Κάντε κλικ στο Όλες οι εφαρμογές εικονίδιο → Πατήστε στο Αναζήτηση εικονίδιο → Αναζητήστε το UFC εφαρμογή → Κάντε κλικ στο UFC εφαρμογή → Πατήστε το Κατεβάστε κουμπί.
    • Δραστηριοποιώ UFC στο PS5: Εκκινήστε το UFC εφαρμογή → Κάντε κλικ στο Σύνδεση → Αποκτήστε το κωδικός ενεργοποίησης → Επίσκεψη https://ufcfightpass.com/tv-login → Εισαγάγετε το κώδικας → Κάντε κλικ Να συνεχίσει.
  • Εκτός από αυτό, μπορείτε να κάνετε ροή UFC Fight Night στο PS5 μέσω υπηρεσιών ροής, συμπεριλαμβανομένων των ESPN+, YouTube TV TV, Hulu και Amazon Prime Video.

Πάντα ήθελα να παρακολουθώ διάφορα δημοφιλή παιχνίδια PPV ή αγώνες στο PlayStation 5 μου. Ενώ σκεφτόμουν πολλές μάχες PPV στο PS5, επέλεξα το UFC PPV χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί είναι μια οπτική απόλαυση για να παρακολουθώ τους αγαπημένους μου μαχητές πηγαίνετε ένας προς έναν. Το Ultimate Fighting Championship (UFC) συνεχίζει να τραβάει την προσοχή μου με περισσότερα από 40 αγώνες MMA κάθε χρόνο. Αν και μου αρέσει να παίζω το παιχνίδι UFC 5 στο PS5 μου ως φανατικός του UFA, η εμπειρία δεν ταιριάζει με το να παρακολουθώ τον πραγματικό αγώνα UFC PPV στην κονσόλα παιχνιδιών. Αυτή την εβδομάδα, το Main event για το UFC Fight Night είναι μεταξύ Roman Dolidze vs Nassourdine Imavov.

Με την Εφαρμογή UFC διαθέσιμο στο PS5, μπορείτε να παρακολουθήσετε το UFC Fight Nightεκδηλώσεις PPV, τα καλύτερα από Αρχεία UFC Fight, και αποκλειστικές εκπομπές UFC. Βρήκα αυτό το άρθρο για να βεβαιωθώ ότι όλοι οι οπαδοί του UFC σαν εμένα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα στο PS5 τους. Έχω επίσης αναφέρει μερικούς από τους άλλους πιθανούς εναλλακτικούς τρόπους για να μεταδώσετε τα επερχόμενα παιχνίδια UFC και τα highlights στο PS5 σε αυτό το blog.

Πώς να παρακολουθήσετε το UFC Fight Night στο PS5 μέσω της εφαρμογής UFC

Πριν μπούμε στη διαδικασία εγκατάστασης, πρέπει να λάβετε ένα UFC Fight Pass. Μόνο τότε θα μπορείτε να κάνετε streaming τους αγώνες. Το μηνιαίο πρόγραμμα συνδρομής έρχεται γύρω 9,99 $. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το εκδηλώσεις UFC PPV, θα πρέπει να επιλέξετε το αποκλειστικό πρόγραμμα, το οποίο κοστίζει 79,99 $. Μπορείς να τους περάσεις μέσα από τους επίσημη ιστοσελίδα.

Κατεβάστε την εφαρμογή UFC στο PS5

Μόλις αποκτήσετε το Fight Fight Pass, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή UFC στο PS5 σας και να μεταδώσετε τους αγώνες σε ροή. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω.

1. Ενεργοποιήστε το PS5 και μεταβείτε στην αρχική οθόνη.

2. Αφού ενεργοποιηθεί το PS5, συνδέστε το PS5 στο διαδίκτυο και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο PSN.

3. Στην Αρχική σελίδα, μεταβείτε στο Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ καρτέλα και ανοίξτε το Όλες οι εφαρμογές μενού.

UFC στο PS5 - Κάντε κλικ στην καρτέλα Media

4. Πατήστε στο Αναζήτηση εικονίδιο και εισάγετε UFC στον δεδομένο χώρο.

5. Μόλις ολοκληρωθεί η αναζήτηση, επιλέξτε το Εφαρμογή UFC από τα αποτελέσματα αναζήτησης για να μεταβείτε στη σελίδα της εφαρμογής.

6. Τέλος, κάντε κλικ στο Κατεβάστε κουμπί για λήψη της εφαρμογής UFC από το PlayStation Store.

Μετά τη λήψη της εφαρμογής, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή UFC από την ενότητα Βιβλιοθήκη εφαρμογών στο PS5.

Ενεργοποιήστε την εφαρμογή UFC στο PS5

Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή UFC στο PS5 σας, πρέπει να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή για να μεταδώσετε τα συμβάντα στο PS5 σας.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή UFC στο PS5 σας και στην οθόνη θα εμφανιστεί ένα κωδικός ενεργοποίησης.

2. Στο smartphone ή στον υπολογιστή σας, μεταβείτε στο UFC Fight Pass σελίδα ενεργοποίησης και εισάγετε το κωδικός ενεργοποίησης στον εκχωρημένο χώρο.

Εισαγάγετε τον κωδικό για να παρακολουθήσετε το UFC στο PS5

3. Πατήστε στο Συνδεθείτε κουμπί και συνδεθείτε στο δικό σας Λογαριασμός UFC Fight Pass χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας.

Μετά από αυτό, θα σας δοθεί πρόσβαση στην εφαρμογή UFC και στις εκδηλώσεις που μεταδίδονται σε αυτήν. Πάμε ομάδα!

Πώς να κάνετε streaming UFC Fight Night στο PS5 μέσω ESPN

Το ESPN είναι ένας από τους αποκλειστικούς συνεργάτες εκπομπής του UFC. Μπορείτε να κάνετε streaming UFC Fight Night στο PS5 με ένα ενεργό Συνδρομή ESPN+. Οι νέοι χρήστες μπορούν να εγγραφούν στο ESPN μέσω του επίσημη ιστοσελίδα στο 10,99 $/μήνα για πρόσβαση στο UFC Fight Night, ζωντανές εκδηλώσεις UFC και κατ’ απαίτηση προγραμματισμό UFC στο PS5. Θα πρέπει να πληρώσετε 79,99 $ ανά εκδήλωση ως επιπλέον κόστος για την παρακολούθηση εκδηλώσεων UFC PPV στην κονσόλα παιχνιδιών PS5. Μια καλύτερη εναλλακτική θα ήταν να αγοράσετε ένα πακέτο για 124,98 $/έτος.

1. Πηγαίνετε στο Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ καρτέλα στο PS5 σας και κάντε κλικ στο Όλες οι εφαρμογές.

2. Πατήστε στο Αναζήτηση εικονίδιο, τύπος ESPNκαι επιλέξτε την εφαρμογή από τα αποτελέσματα που εμφανίζονται.

3. Κάντε κλικ στο Κατεβάστε κουμπί και μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε το Εφαρμογή ESPN στο PS5 σας.

4. Στην εφαρμογή Ρυθμίσειςεπιλέξτε το Σύνδεση επιλογή και σημειώστε το κωδικός ενεργοποίησης εμφανίζεται στην οθόνη.

5. Τώρα, ανοίξτε το ιστοσελίδα ενεργοποίησης του ESPN στον υπολογιστή ή το smartphone σας, εισαγάγετε το κωδικός ενεργοποίησηςκαι πατήστε Συνέχεια

UFC στο PS5 - Ενεργοποιήστε την εφαρμογή ESPN

6. Ανανεώστε την εφαρμογή στο PS5 σας, παρέχετε τη δική σας Διαπιστευτήρια λογαριασμού ESPN+και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε το UFC Fight Night στην εφαρμογή ESPN απευθείας στο PlayStation 5.

Εναλλακτικοί τρόποι παρακολούθησης UFC στο PS5

Εκτός από την εφαρμογή UFC και την εφαρμογή ESPN, μπορείτε να παρακολουθήσετε εκδηλώσεις UFC PPV και κύριες εκδηλώσεις στο PlayStation 5 μέσω διαφόρων υπηρεσιών ροής, συμπεριλαμβανομένων των Hulu, YouTube TV και Amazon Prime Video.

Hulu

Hulu

Το Hulu στο PS5 είναι όπου μπορείτε να μεταδώσετε πρωτότυπα, ταινίες και ζωντανά αθλητικά με την καλύτερη ποιότητα εικόνας. Μπορείτε να αγοράσετε Disney Bundle Trio στο 14,99 $/μήνα για πρόσβαση στο ESPN+ και μετάδοση αγώνων UFC. Αν θέλετε να πάτε χωρίς διαφημίσεις, μπορείτε να αγοράσετε Disney Bundle Trio Premium στο 24,99 $/μήνα. Με επιπλέον κόστος 79,99 $/ εκδήλωση, μπορείτε να παρακολουθήσετε εκδηλώσεις UFC PPV με το Hulu. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε Cloud DVR για να καταγράψετε ζωντανές μάχες UFC για έως και 50 ώρες και να αποθηκεύσετε για μεταγενέστερη προβολή στην κονσόλα παιχνιδιών PlayStation 5. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην έκδοση ιστού του Hulu για να παρακολουθήσετε αγώνες UFC χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης ιστού PS5.

YouTube TV

YouTube TV

Όταν σκέφτεστε μια υπηρεσία ροής για να παρακολουθήσετε το UFC, δεν μπορείτε να χάσετε το YouTube TV στο PS5. Η υπηρεσία ροής είναι γνωστή για την τεράστια βιβλιοθήκη περιεχομένου που περιλαμβάνει από ψυχαγωγία κατά παραγγελία έως αθλήματα υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων εκδηλώσεων UFC. Με την εγγραφή σας στο YouTube TV στη διεύθυνση 72,99 $/μήναμπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε Τα κύρια γεγονότα του UFC στο διαδίκτυο στο PlayStation 5. Η πλατφόρμα ροής είναι διαθέσιμη στο PlayStation Store στο PS5 σας. Έτσι, μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε την εφαρμογή στο PS5 σας και να παρακολουθήσετε αγώνες UFC.

Prime Video

Prime Video

Το Amazon Prime Video στο PS5 είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για streaming αγώνες UFC στο PlayStation 5. Εάν διαθέτετε συνδρομή στο Prime Video, μπορείτε να παρακολουθήσετε UFC Fight Night στο PlayStation 5 χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Μπορείτε να αποκτήσετε συνδρομή στο 14,99 $/μήνα για ροή UFC στο PS5 μέσω Prime Video. Για ροή Εκδηλώσεις UFC PPV μέσω του Prime Video στο PS5, μπορείτε να αγοράσετε μεμονωμένα την εκδήλωση UFC PPV μετά την προβολή τους. Εκτός από το UFC, το Prime Video έχει μια εξελισσόμενη σύνθεση αθλημάτων, όπως το ποδόσφαιρο της Πέμπτης το βράδυ στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, η Premier League στο Ηνωμένο Βασίλειο και πολλά άλλα.

Πώς να κάνετε Screen Mirror UFC Fight Night στο PS5

Εάν έχετε ήδη την εφαρμογή UFC σε άλλες έξυπνες συσκευές σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατοπτρισμός οθόνης για να παρακολουθήσετε το UFC Fight Night στο PS5 σας με ένα ενεργό Συνδρομή UFC Fight Pass. Το PlayStation 5 δεν προσφέρει εγγενώς υποστήριξη για αντικατοπτρισμό οθόνης. Για να παρακάμψω αυτόν τον περιορισμό, χρησιμοποίησα τον ιστότοπο Screen Mirroring τρίτου μέρους στο πρόγραμμα περιήγησής μου στο PS5. Και προς έκπληξή μου, λειτούργησε απρόσκοπτα για μένα. Αρχικά, εγκαταστήστε την εφαρμογή Screen Mirroring στο smartphone σας από το Play Store ή App Store.

Μετά τη λήψη, στείλτε το TV.app URL ιστότοπου ως μήνυμα σε έναν φίλο από το Βάση παιχνιδιού στην κονσόλα παιχνιδιών PS5. Κάνε κλικ στο URL για να ανοίξετε τον ιστότοπο Screen Mirroring στο PS5 και να χρησιμοποιήσετε το Εφαρμογή Screen Mirroring για να σαρώσετε το Κωδικός QR εμφανίζεται στην οθόνη. Μετά τη σάρωση, η οθόνη του τηλεφώνου σας θα αντικατοπτριστεί στο PS5 σας. Τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε το UFC Fight Night και να κάνετε streaming την εφαρμογή UFC στο PlayStation 5 σας.

Πρόγραμμα UFC Fight Night

Το UFC Fight Night έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 3 Φεβρουαρίου 2024. Βρείτε παρακάτω το πλήρες πρόγραμμα του UFC Fight Night με τη λίστα των παικτών που αγωνίζονται αντιμέτωποι.

Κύρια κάρτα

Μεσαίου βάρους Roman Dolidze vs Nassourdine Imavov (Κύριος)
Πυγμάχος ελαφρού βάρους Ρενάτο Μοϊκάνο εναντίον Ντρου Ντόμπερ (Συν-κύριος)
Welterweight Randy Brown vs Muslim Salikhov
Γυναίκες Flyweight Viviane Araujo vs Natalia Silva
Μεσαίου βάρους Aliaskhab Khizriev vs Makhmud Muradov
Welterweight Gilbret Urbina vs Charles Radtke

Προκαταρκτική κάρτα

Γυναίκες με άχυρο Molly McCann εναντίον Diana Belbita
Flyweight Azat Maksum vs Charles Johnson
Welterweight Θέμπα Γκορίμπο εναντίον Πιτ Ροντρίγκεζ
Πυγμάχος ελαφρού βάρους Lee Jeong Yeong εναντίον Blake Bilder
Γυναίκες Flyweight Luana Carolina vs Julija Stoliarenko
Πυγμάχος ελαφρού βάρους Landon Quinones vs Marquel Mederos
βαρέων βαρών Thomas Petersen vs Jamal Pogues
Πυγμάχος ελαφρού βάρους Willian Gomis vs Meiski Baghdasaryan (Ακυρώθηκε)
Welterweight Themba Gorimbo vs Kiefer Crosbie (Ακυρώθηκε)
Flyweight Nathan Maness vs Azat Maksum (Ακυρώθηκε)
Flyweight Rei Tsuruya vs Ji Nirshiyue (Ακυρώθηκε)
Μπαντάμβαρο Long Xiao vs Lee Chang-ho (Ακυρώθηκε)
Πυγμάχος ελαφρού βάρους Li Kaiwen εναντίον Yi Zha (Ακυρώθηκε)
Πυγμάχος ελαφρού βάρους Zhu Rong vs Shin Haraguchi (Ακυρώθηκε)

FAQ

1. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το UFC Fight Night δωρεάν στο Prime Video;

Όχι. Δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε το UFC Fight Night μέσω του Amazon Prime Video στο PS5.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση, εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να κάνετε streaming UFC Fight Night 2023 σε τηλεόραση Samsung

Πώς να μεταδώσετε ζωντανή ροή UFC Fight Night στο Apple TV

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *