Πώς να κάνετε το Venmo Private

Το Venmo είναι μια εφαρμογή πληρωμών που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν τραπεζικούς λογαριασμούς ή χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες και να στέλνουν χρήματα σε άλλους χρήστες. Είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος αποστολής χρημάτων και έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής. Οι χρήστες μπορούν να δουν μια ροή των δημόσιων συναλλαγών άλλων στην εφαρμογή. Οι δικές σας συναλλαγές θα είναι επίσης δημόσιες, ανάλογα με τον τρόπο ρύθμισης των ρυθμίσεων απορρήτου σας.

Πώς να πληρώσετε κάποιον με το Venmo(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εάν δεν θέλετε να δει ο κόσμος πού πηγαίνουν τα χρήματά σας, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου του Venmo σε ιδιωτικές. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου των μεμονωμένων συναλλαγών εάν υπάρχουν μόνο ορισμένες που θέλετε να κάνετε ιδιωτικές. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε τους πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας στο Venmo, ώστε να αισθάνεστε σίγουροι για την αποστολή πληρωμών σε όλη την εφαρμογή χωρίς να εμφανίζεται.

Πώς να ορίσετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του Venmo σε Private

Εάν θέλετε οι συναλλαγές σας στην εφαρμογή Venmo να είναι ιδιωτικές, ώστε να μπορείτε να τις βλέπετε μόνο εσείς και ο χρήστης από το άκρο λήψης, μπορείτε να το κάνετε αυτό στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας Venmo. Να πώς.

Πατήστε στο εικονίδιο μενού στην επάνω δεξιά γωνία.

Πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι στο μενού για να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις.

Μεταβείτε στο Απόρρητο.

Στην ενότητα Προεπιλεγμένες ρυθμίσεις απορρήτου, επιλέξτε το είδος απορρήτου που θέλετε.

Μπορείτε να επιλέξετε είτε από Δημόσιο, Φίλοι ή Ιδιωτικό. Το Public επιτρέπει σε όλους στο Venmo να βλέπουν τις συναλλαγές σας. Οι φίλοι θα επιτρέπουν μόνο σε όσους είναι φίλοι μαζί σας στο Venmo να τους δουν. Το απόρρητο εμφανίζει μόνο συναλλαγές μεταξύ εσάς και του παραλήπτη. Αυτό θα ισχύει για κάθε συναλλαγή Venmo που κάνετε από προεπιλογή.

Πώς να ορίσετε τις μεμονωμένες συναλλαγές σε ιδιωτικές

Εάν δεν θέλετε απαραίτητα τα πάντα να είναι ιδιωτικά, μπορείτε επίσης απλώς να ορίσετε ορισμένες πληρωμές ως ιδιωτικές. Και πάλι, μπορείτε να το κάνετε αυτό ενώ κάνετε μια πληρωμή .

Όταν κάνετε μια πληρωμή, πατήστε στην επιλογή απορρήτου στην κάτω δεξιά γωνία.

Πατήστε στη νέα επιλογή απορρήτου που θέλετε.

Συνεχίστε με την πληρωμή και θα αναρτηθεί με τη ρύθμιση απορρήτου που έχετε επιλέξει.

Λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν θα ορίσει τις μελλοντικές ή προηγούμενες πληρωμές ως ιδιωτικές, μόνο την τρέχουσα πληρωμή στην οποία αλλάζετε τις ρυθμίσεις.

Πώς να κάνετε τις προηγούμενες πληρωμές ιδιωτικές

Μπορείτε επίσης να κάνετε τις προηγούμενες συναλλαγές Venmo ιδιωτικές σε άλλους. Δείτε πώς να το κάνετε.

Μεταβείτε στο μενού επάνω δεξιά και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Πατήστε Απόρρητο > Προηγούμενες συναλλαγές.

Επιλέξτε είτε Αλλαγή σε φίλους είτε Αλλαγή όλων σε Προσωπικό.

Η επιλογή Αλλαγή σε φίλους θα αλλάξει μόνο τις Δημόσιες συναλλαγές. Η αλλαγή όλων σε ιδιωτική θα αλλάξει κάθε συναλλαγή σας. Δεν θα μπορείτε να αλλάξετε τις Ιδιωτικές συναλλαγές ξανά σε Δημόσιο ή Φίλοι εάν το επιλέξετε.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις προηγούμενες πληρωμές μεμονωμένα, εάν θέλετε μόνο ορισμένες ιδιωτικές.

Μεταβείτε στη συναλλαγή που θέλετε ιδιωτική και πατήστε σε αυτήν.

Πατήστε στην επιλογή απορρήτου στην οποία έχει ήδη ρυθμιστεί η ανάρτηση, στην ενότητα Λεπτομέρειες συναλλαγής.

Επιλέξτε τη νέα ρύθμιση απορρήτου στην οποία θέλετε να αλλάξετε τη δημοσίευση.

Μόλις αλλάξετε το απόρρητο μιας συναλλαγής με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε πάντα να το αλλάξετε σε διαφορετική ρύθμιση απορρήτου εάν χρειάζεται με τον ίδιο τρόπο.

Τι σημαίνουν τα διαφορετικά απόρρητα στο Venmo

Εάν δεν είστε βέβαιοι τι συνεπάγονται τα διαφορετικά επίπεδα απορρήτου στο Venmo, όπως ποιος ακριβώς μπορεί να δει τη δραστηριότητά σας και τι μπορεί να δει, παρακάτω θα βρείτε κάθε τύπο απορρήτου που αναφέρεται και τι σημαίνει.

Δημόσιο

Η συναλλαγή σας με το Venmo θα κοινοποιηθεί δημόσια, επιτρέποντας σε οποιονδήποτε στο Διαδίκτυο να τη δει. Αυτό περιλαμβάνει τα ονόματα του αποστολέα και του παραλήπτη, το σημείωμα πληρωμής και τη χρονική σήμανση της πληρωμής.

Μόνο φίλοι

Αυτή η ρύθμιση απορρήτου θα κοινοποιεί τις πληροφορίες σχετικά με τη συναλλαγή μόνο με όσους είστε φίλοι στο Venmo. Αυτό θα εμφανιστεί στη ροή φίλων της εφαρμογής. Κανείς άλλος, εκτός από αυτούς που προσθέτετε ως Φίλοι και τον παραλήπτη της πληρωμής, δεν μπορεί να δει τη συναλλαγή.

Ιδιωτικός

Μόνο εσείς και ο παραλήπτης μπορείτε να δείτε τις πληροφορίες συναλλαγής. Δεν θα αναρτηθεί ούτε στις δημόσιες ούτε στις ροές φίλων. Ωστόσο, θα μπορείτε να δείτε τη συναλλαγή μόνοι σας στη ροή φίλων.

Επίσης, ανεξάρτητα από την επιλογή απορρήτου που θα επιλέξετε, το ακριβές ποσό πληρωμής θα είναι πάντα ορατό σε εσάς και στον παραλήπτη. Κανείς άλλος δεν μπορεί να δει το ποσό πληρωμής. Επίσης, μόνο ο χρήστης που στέλνει την πληρωμή μπορεί να δει τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για τη συναλλαγή.

Κάντε τις συναλλαγές σας ιδιωτικές στο Venmo

Είτε θέλετε όλες οι συναλλαγές σας στο Venmo ιδιωτικές είτε μόνο λίγες, το Venmo σάς επιτρέπει να αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις με διαφορετικούς τρόπους. Αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για πολλούς λόγους και η δυνατότητα αλλαγής του απορρήτου των πληροφοριών συναλλαγών σας είναι άλλος ένας από αυτούς.

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4989

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: