Viewsible IPTV: 18.000 καναλιών και 62.000 VOD στα 10 $

Το Viewsible IPTV είναι ένας οικονομικός πάροχος υπηρεσιών με over 18.000 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια από το ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, και άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτή η IPTV περιέχει επίσης περισσότερα από 62.000 βίντεο κατά παραγγελία. Σας επιτρέπει να μεταδίδετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και δημοφιλείς ποδοσφαιρικούς αγώνες σε HD και Full HD ποιότητα. Για να απλοποιήσει τη διαδικασία ροής, παρέχει μια διεύθυνση URL λίστας αναπαραγωγής M3U με τη συνδρομή της.

Σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να μάθετε πώς να κάνετε streaming TV με δυνατότητα προβολής σε Smart TV, Smartphones και άλλες δημοφιλείς συσκευές ροής.

Ψάχνεις VPN;;Πρόταση μας είναι το ATLASVPN

Δείτε και αυτό: τα καλυτερα site για live streaming αγωνες

Αποποίηση ευθυνών του directvortex.gr

Χαρακτηριστικά του Viewsible IPTV

Οδηγός τηλεόρασης (EPG) Αυτόματες ενημερώσεις καναλιών 100% χρόνο λειτουργίας
Παύση και συνέχιση ζωντανής τηλεόρασης Χωρίς buffering Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7
3 ταυτόχρονες ροές 2 ώρες δωρεάν δοκιμή Συμβατό με όλες τις συσκευές

Το Viewsible IPTV προσφέρει δωρεάν δοκιμή;

Ναι, η Viewsible TV προσφέρει α δωρεάν δοκιμή για 2 ώρες. Πρέπει να ζητήσετε τη δωρεάν δοκιμή χρησιμοποιώντας τη ζωντανή συνομιλία στον επίσημο ιστότοπο της και να λάβετε τα στοιχεία σύνδεσής σας για να δοκιμάσετε την υπηρεσία. Εάν είστε ικανοποιημένοι με τη δωρεάν δοκιμή του, μπορείτε να λάβετε τυχόν προγράμματα συνδρομής που αναφέρονται παρακάτω.

Προγράμματα συνδρομής

Το Viewsible TV προσφέρει πολλαπλά προγράμματα συνδρομής με βάση τον αριθμό των συνδέσεων και τη διάρκεια του πακέτου.

Σχέδια Τιμή για 1
Σύνδεση
Τιμή για 2
Συνδέσεις
Τιμή για 3
Συνδέσεις
1 μήνα $10 $18 $23
3 μήνες $25 $46 $67
6 μήνες $45 $84 $129
12 μήνες $80 $152 $231

Πώς να αγοράσετε συνδρομή IPTV με δυνατότητα προβολής

1. Επισκεφθείτε το επίσημη ιστοσελίδα του Ορατό IPTV χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στη συσκευή σας.

2. Κάντε κλικ στο Πακέτα καρτέλα στο επάνω μέρος της οθόνης και περάστε από τα προγράμματα συνδρομής.

3. Επιλέξτε α Σχέδιο και πατήστε το Αγορασε τωρα κουμπί.

πατήστε το κουμπί Αγορά τώρα

4. Δώστε τις απαιτούμενες λεπτομέρειες στην επόμενη οθόνη και κάντε κλικ στο Πλαίσιο ελέγχου.

5. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το Να συνεχίσει κουμπί.

πατήστε το κουμπί Συνέχεια

6. Στη συνέχεια, πατήστε το Ολοκλήρωση αγοράς κουμπί.

πατήστε το κουμπί Ολοκλήρωση αγοράς

7. Εισαγάγετε το Λεπτομέρειες χρέωσης και χτυπήστε το Ολοκληρωμένη παραγγελία κουμπί.

 πατήστε το κουμπί Ολοκλήρωση παραγγελίας

8. Μετά την επιτυχή πληρωμή, Λεπτομέρειες Σύνδεσης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας.

Πώς να παρακολουθήσετε ορατή IPTV σε τηλέφωνο Android

Εφαρμογή IPTV Pro

Μπορείτε να προτιμήσετε την εφαρμογή IPTV Pro για να παρακολουθήσετε Viewsible TV στο τηλέφωνό σας Android. Εκκινήστε το Google Play Store και εγκαταστήστε την εφαρμογή IPTV Pro στη συσκευή σας. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, ανοίξτε το πρόγραμμα αναπαραγωγής IPTV και προσθέστε αυτήν τη λίστα αναπαραγωγής IPTV. Περιμένετε όσο φορτώνεται αυτό το playlist και μεταδώστε ροή 18.000 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια στο τηλέφωνό σας Android.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορατή IPTV στο iPhone

 IPTVX Player

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το IPTVX Player για να παρακολουθήσετε Viewsible TV στο iPhone σας. Πλοηγηθείτε στο App Store και εγκαταστήστε αυτό το πρόγραμμα αναπαραγωγής IPTV. Μετά την εγκατάσταση, πατήστε το Ανοιξε κουμπί για την εκκίνηση της εφαρμογής. Τώρα, δώστε τις λεπτομέρειες της λίστας αναπαραγωγής για να το προσθέσετε και να απολαύσετε την παρακολούθηση 62.000 VOD στο iPhone σας.

Τρόπος ροής προβολής IPTV στο Firestick

Ορατή IPTV στο Firestick

Όλα τα προγράμματα αναπαραγωγής IPTV είναι η σωστή επιλογή για πρόσβαση στην τηλεόραση Viewsible στο Firestick. Μπορεί να εγκατασταθεί στο Firestick απευθείας από το Amazon App Store. Έτσι, εγκαταστήστε την εφαρμογή και εκκινήστε τη στη συσκευή σας. Τώρα, προσθέστε τη λίστα αναπαραγωγής του Ορατό IPTV στο All IPTV Player και περιμένετε μέχρι να φορτώσει. Τώρα, επιλέξτε και παρακολουθήστε τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά κανάλια στο Firestick.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορατή IPTV σε υπολογιστή

VLC Media Player

Ένα από τα δημοφιλή προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων για όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των υπολογιστών, είναι το VLC Media Player. Ανοίξτε αυτό το πρόγραμμα αναπαραγωγής στον υπολογιστή σας και εγκαταστήστε το από αυτό επίσημη ιστοσελίδα. Στη συνέχεια, χτυπήστε το Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ καρτέλα στο επάνω μέρος της οθόνης και επιλέξτε Ανοίξτε τη ροή δικτύου. Τώρα, κάντε κλικ Δίκτυο και εισάγετε το URL M3U της Ορατής τηλεόρασης στο δεδομένο πλαίσιο. Πατήστε το Παίζω και περιμένετε έως ότου φορτωθεί για να μεταδώσετε το περιεχόμενό του στον υπολογιστή Windows και στο Mac σας.

Πώς να παρακολουθήσετε ορατή IPTV σε Smart TV

Ορατή IPTV σε Smart TV

Για να κάνετε ροή Viewsible TV στην Android Smart TV σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Εφαρμογή IPTV Core που υποστηρίζει Λίστες αναπαραγωγής M3U. μεταβείτε στο Google Play Store και αναζητήστε την εφαρμογή IPTV Core. Από τα αποτελέσματα αναζήτησης, επιλέξτε την επίσημη εφαρμογή και εγκαταστήστε την στην τηλεόρασή σας. Στη συνέχεια, εκκινήστε το και ενσωματώστε τη λίστα αναπαραγωγής TV με δυνατότητα προβολής. Μόλις φορτωθεί η λίστα αναπαραγωγής, μεταδώστε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες στη Smart TV σας.

Είναι το Viewsible IPTV νόμιμο;

Όχι, το Viewsible IPTV δεν είναι νομική υπηρεσία. Υπάρχουν πιθανότητες οι μη εγγεγραμμένες υπηρεσίες όπως η Viewsible TV να παρέχουν περιεχόμενο χωρίς την κατάλληλη άδεια. Επομένως, η ροή ψυχαγωγικού περιεχομένου από αυτόν τον πάροχο θα προκαλέσει νομικά προβλήματα. Ως εκ τούτου, σας προτείνουμε να συνδέσετε το NordVPN στη συσκευή σας για να αποκρύψετε τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο από τρίτα μέρη καλύπτοντας τη διεύθυνση IP σας. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το VPN για να ξεμπλοκάρετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς και να μεταδώσετε το μη διαθέσιμο περιεχόμενο στην περιοχή σας.

Η βαθμολογία μας για ορατή IPTV

Το Viewsible IPTV είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση σε δαπανηρούς παρόχους καλωδιακής τηλεόρασης. Σας βοηθά να μεταδώσετε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και βίντεο κατά παραγγελία από όλο τον κόσμο από όπου κι αν βρίσκεστε. Με βάση τη συνδρομή, αυτή η IPTV μπορεί να μεταδοθεί σε τρεις συσκευές ταυτόχρονα. Επίσης, προσφέρει δωρεάν δοκιμή 2 ωρών για τους νέους συνδρομητές. Μετά από δοκιμή αυτής της υπηρεσίας τους τελευταίους μήνες, αξιολογήσαμε αυτήν την υπηρεσία IPTV 4,2/5.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτήν την υπηρεσία, μπορείτε να δοκιμάσετε εναλλακτικές λύσεις όπως το Bird IPTV και το IPTV Prime.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Διαβάστε επίσης :Snap IPTV: 22.000 κανάλια και 110.000 VOD στα 19 $

Dragon IPTV: Μεταδώστε 20.000 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και VOD στα 15 $

SANSAT IPTV: Μεταδώστε 100K+ ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και VOD στα 10€

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5430

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *