Αποκλειστικό πείραμα βίντεο 4K του YouTube Shutdown Premium

βίντεο 4K του YouTube Shutdown Premium

Το Youtube είχε αρχίσει νωρίτερα να πειραματίζεται με μια νέα δυνατότητα για τους κατόχους premium συνδρομών του, αλλά δεν ήταν τόσο νέα, αν και το YouTube έχει επιλέξει μια λειτουργία που είναι ήδη διαθέσιμη δωρεάν.

Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό, επειδή το YouTube έχει επισημοποιήσει ότι έχουν ήδη κλείσει αυτό το πείραμα εντελώς και μπορεί να οφείλεται στις αντιδράσεις που αντιμετώπισαν.

Η νέα δοκιμή του YouTube για 5 διαφημίσεις πριν από το βίντεο, απογοητεύει τους χρήστες(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Οι αντιδράσεις ανάγκασαν το YouTube να εγκαταλείψει τον περιορισμό των βίντεο 4K;

 

Στις αρχές αυτού του μήνα, καλύψαμε μια αναφορά από μια διαρροή στο Reddit που ανέφερε ότι το YouTube εκτελεί ένα πείραμα για να επιτρέψει την ποιότητα βίντεο 4K μόνο για κατόχους συνδρομών επί πληρωμή  .

Χθες, κάποιο tweet ρώτησε το YouTube ότι “Τι θα συμβεί αν δεν αναγκάσεις τον premium sub σου να παρακολουθήσει περιεχόμενο 4k”. Το YouTube έπαιζε απλώς ένα μικρό παιχνίδι Q&A, αλλά απάντησε σε αυτήν την ερώτηση.

15 καλύτερες εφαρμογές Android για να περιορίσετε τον εθισμό σας στα smartphone(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

έχουμε απενεργοποιήσει πλήρως αυτό το πείραμα. Οι θεατές θα πρέπει πλέον να έχουν πρόσβαση σε αναλύσεις ποιότητας 4K χωρίς συνδρομή Premium. είμαστε εδώ αν έχετε άλλα q

— TeamYouTube (@TeamYouTube) 17 Οκτωβρίου 2022

Και είπε ότι έχουν απενεργοποιήσει εντελώς τα περιοριστικά πειράματα βίντεο 4K, έτσι ώστε κάθε θεατής να έχει πλέον τη δυνατότητα να βλέπει υποστηριζόμενα βίντεο σε ανάλυση ποιότητας 4K, ακόμη και αν είναι κάτοχοι συνδρομής ή όχι.

Πώς να εγκαταστήσετε το YouTube TV στο Apple TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τώρα μπορεί να υπάρχει μια ερώτηση στο μυαλό σας γιατί το YouTube έκλεισε αυτό το πείραμα, επομένως η απάντησή του είναι πολύ απλή όταν το YouTube ξεκίνησε αυτό το πείραμα, πολλοί χρήστες επηρεάστηκαν.

Και οι χρήστες που παρατήρησαν αυτήν την αλλαγή χρησιμοποιούν το YouTube από όλες τις μεγάλες συσκευές, όπως κινητά , επιτραπέζιους υπολογιστές και έξυπνες τηλεοράσεις . Και έγινε σημαντικό πρόβλημα για τους θεατές που έχουν μεγάλη οθόνη και δεν συμβιβάζονται με την ποιότητα του βίντεο.

Όλοι επέκριναν το YouTube στο Reddit και στο Twitter ότι σχεδίαζε να περιορίσει τα βίντεο 4K πίσω από το paywall, και αυτός μπορεί να είναι ο λόγος για το YouTube να κλείσει αυτό το πείραμα.

Η κατάσταση WhatsApp θα είναι ορατή στις λίστες συνομιλιών, Emoji Reaction για την κατάσταση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επίσης, αυτό δεν αποτελεί εγγύηση από την εταιρεία ότι δεν θα πειραματιστεί με αυτό στο μέλλον. ίσως το κάνουν.

Επιπλέον, το YouTube που ανήκει στην Google έχει επίσης πειράματα λειτουργίας σε διαφημίσεις των οποίων ο αντίκτυπος υπονοεί ότι στο μέλλον θα δούμε πέντε σύντομες διαφημίσεις στην αρχή του βίντεο.

Οι κβαντικοί υπολογιστές θεωρούνται το «κλειδί του μέλλοντος»(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy