10 καλύτερα δωρεάν Windows 11 Antivirus το 2022

Windows 11 Antivirus -τα καλύτερα δωρεάν

Ενώ τα Windows 11 συνοδεύονται από ένα εγγενές εργαλείο ασφαλείας που ονομάζεται Windows Security, εξακολουθεί να είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε αποκλειστικό λογισμικό προστασίας από ιούς. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα Windows 11 είναι ακόμα νέα και σιγά σιγά γίνονται ο πρωταρχικός στόχος για τους χάκερ.

Notebook Lenovo Ideapad 3 Amd 3020E Fino a 2,6 Ghz Display 15,6″ Fhd, Ram 8Gb Ddr4, Ssd 500Gb M2 Nvme, Hdmi, Usb 3.0, Wifi, Bluetooth, Webcam, Windows 11 Pro, Antivirus

Η προεπιλεγμένη σουίτα προστασίας από ιούς των Windows 11 προστατεύει τον υπολογιστή σας από διάφορες απειλές ασφαλείας, αλλά εξακολουθεί να χάνει ορισμένες σημαντικές δυνατότητες. Για παράδειγμα, η Ασφάλεια των Windows δεν μπορεί να εντοπίσει adware, δεν μπορεί να προστατεύσει τον υπολογιστή σας από λογισμικό υποκλοπής spyware και πολλά άλλα.

Μερικοί χρήστες των Windows 11 παραπονέθηκαν επίσης για την επιβράδυνση της λειτουργίας του υπολογιστή τους από την εφαρμογή Windows Security και την ανύψωση των γραμμών για την CPU και τη μνήμη. Επομένως, είναι πάντα καλύτερο να βασίζεστε σε ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς τρίτου κατασκευαστή για να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας από διάφορες απειλές ασφαλείας.

Τα 10 καλύτερα δωρεάν Windows 11 Antivirus (2022)

Ως εκ τούτου, αν ψάχνετε για το καλύτερο Windows 11 Antivirus, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει μερικά καλύτερα και πιο δωρεάν λογισμικά προστασίας από ιούς για Windows 11 . Ας αρχίσουμε.

1. Kaspersky Security Cloud

 

Λοιπόν, το Kaspersky Security Cloud είναι ένα από τα καλύτερα και κορυφαία δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς για τα Windows 11. Η σουίτα ασφαλείας είναι πλήρως συμβατή με τα Windows 11 και δεν επιβραδύνει τον υπολογιστή.

Οι καλύτερες εφαρμογές Android του 2022 (20 εφαρμογές που πρέπει να δοκιμάσετε)

Το καλό είναι ότι το Kaspersky Security Cloud είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση και προσφέρει προστασία σε πραγματικό χρόνο.

Η δωρεάν σουίτα προστασίας από ιούς λαμβάνει επίσης συχνές ενημερώσεις ορισμού ιών για την προστασία του υπολογιστή σας από νέες απειλές.

2. Sophos Home Free

 

Το Sophos είναι μια premium λύση προστασίας από ιούς που σας προσφέρει δωρεάν δοκιμή 30 ημερών. Μετά από 30 ημέρες, εάν δεν αγοράσετε το Sophos Premium, η προστασία premium θα λήξει, αλλά η τυπική προστασία σπιτιού θα συνεχιστεί.

Η Sophos είναι μια βραβευμένη σουίτα ασφαλείας που χρησιμοποιείται από χιλιάδες εταιρείες. Η σουίτα ασφαλείας είναι γνωστή για την απόδοση, την αξιοπιστία και τα προηγμένα χαρακτηριστικά προστασίας από απειλές.

3. Bitdefender Free Antivirus

 

Το Bitdefender Free Antivirus είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν εργαλεία προστασίας από ιούς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας. Η τελευταία έκδοση του Bitdefender Free Antivirus είναι πλήρως συμβατή με τα Windows 11 και διατηρεί τον υπολογιστή σας καθαρό, γρήγορο και απαλλαγμένο από ιούς.

Η δωρεάν έκδοση σάς παρέχει δωρεάν προστασία προστασίας από ιούς σε πραγματικό χρόνο και είναι εξαιρετικά ελαφριά σε CPU.

Lenovo, Pc portatile notebook, Display HD da 15,6″, Cpu Intel N4020, Ram 4Gb, Ssd m2 256Gb, windows 11 pro, dad & smart working edition, Computer portatile pronto all’uso + Mouse Wireless

Έτσι, αν ψάχνετε για μια λύση προστασίας από ιούς που είναι δωρεάν και σταθερή, το Bitdefender Free Antivirus θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

4. ZoneAlarm Free Antivirus

 

Το ZoneAlarm Free Antivirus μπορεί να μην είναι η πολύ δημοφιλής επιλογή προστασίας από ιούς στη λίστα, αλλά εξακολουθεί να προστατεύει τον υπολογιστή σας και σας παρέχει ένα τείχος προστασίας δωρεάν.

Το εργαλείο προστασίας από ιούς για τα Windows 11 είναι δωρεάν, αξιόπιστο και ισχυρό. Μπορεί να προστατεύσει τον υπολογιστή σας από ιούς, κακόβουλο λογισμικό, λογισμικό υποκλοπής spyware, δούρειους ίππους, σκουλήκια, ρομπότ και άλλες κακόβουλες απειλές.

Σας φέρνει επίσης ένα προσωπικό τείχος προστασίας που κάνει τον υπολογιστή σας αόρατο στους χάκερ και προστατεύει τα δεδομένα σας.

5. Panda Free Antivirus

 

Το Panda Free Antivirus είναι ένα άλλο καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα προστασίας από ιούς για τα Windows 11 που παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο έναντι όλων των τύπων κακόβουλου λογισμικού και λογισμικού κατασκοπείας.

Παρά το γεγονός ότι είναι δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς, δεν θέτει σε κίνδυνο την ποιότητα. Μπορεί να προστατεύσει τον υπολογιστή σας από όλους τους τύπους malware και spyware, να προγραμματίζει περιοδικές σαρώσεις και πολλά άλλα.

Χρειάζεστε πραγματικά λογισμικό προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας Windows ή Mac;

Ορισμένες άλλες δυνατότητες του Panda Free Antivirus περιλαμβάνουν Προστασία USB, κιτ διάσωσης Panda, λειτουργία πολυμέσων/παιχνιδιού κ.λπ.

6. Adaware Antivirus

 

Αν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς που μπορεί να σας προστατεύσει από ιούς, κακόβουλο λογισμικό, λογισμικό υποκλοπής spyware, επιθέσεις phishing, διαδικτυακές απάτες και χάκερ, τότε το Adaware Antivirus μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Το δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς προστατεύει τον υπολογιστή σας από διάφορες απειλές σε πραγματικό χρόνο. Εκτός από τον αποκλεισμό των τακτικών απειλών, μπορεί επίσης να εντοπίσει και να αφαιρέσει adware από τη συσκευή σας Windows 11.

7. Malwarebytes

 

Το Malwarebytes είναι ίσως το καλύτερο και πιο δημοφιλές εργαλείο προστασίας από κακόβουλο λογισμικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα Windows.

Η τελευταία έκδοση του Malwarebytes είναι πλήρως συμβατή με τα Windows 11 και μπορεί να αφαιρέσει κρυφές απειλές από τον υπολογιστή σας.

10 καλύτερα δωρεάν εργαλεία αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού για Windows 10/11

Το Malwarebytes είναι ένα premium εργαλείο κατά του κακόβουλου λογισμικού, αλλά μπορείτε να κάνετε λήψη και να χρησιμοποιήσετε τη δοκιμαστική έκδοση 14 ημερών δωρεάν. Μετά τη λήξη της δοκιμής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του Malwarebytes, αλλά η προστασία σε πραγματικό χρόνο θα τερματιστεί.

Τα Malwarebytes μπορούν εύκολα να εντοπίσουν και να αφαιρέσουν adware, PUP, κακόβουλο λογισμικό, ιούς και spyware από τη συσκευή σας Windows 11.

8. AVG Antivirus Free

 

Η AVG είναι ένα κορυφαίο όνομα στον κόσμο της κυβερνοασφάλειας και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό προστασίας από ιούς δωρεάν.

Το δωρεάν πρόγραμμα προστασίας από ιούς για Windows 11 παρέχει 6 επίπεδα ασφάλειας για την προστασία της συσκευής σας από γνωστές και άγνωστες απειλές.

Το AVG AntiVirus Free μπορεί να εντοπίσει και να αφαιρέσει ιούς, spyware, κακόβουλο λογισμικό και πολλά άλλα. Διαθέτει επίσης μια δυνατότητα προστασίας ιστού που σας προστατεύει από μη ασφαλείς συνδέσμους, αποκλείει επικίνδυνα email και πολλά άλλα.

9. Avast Free Antivirus

 

Το Avast Free Antivirus είναι πολύ δημοφιλές καθώς προσφέρει δωρεάν, παγκόσμιας κλάσης προστασία από ιούς και άλλα κακόβουλα προγράμματα.

«Παρόλο που είναι δωρεάν antivirus, το Avast προστατεύει τον υπολογιστή σας από γνωστές και άγνωστες απειλές, προστατεύει το δίκτυό σας WiFi και ενισχύει το απόρρητό σας.

Εκτός από την αφαίρεση ιών, κακόβουλου λογισμικού και PUP από τον υπολογιστή σας, σας προσφέρει πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες όπως δίσκος διάσωσης, καθαριστικό ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, ασπίδα αρχείων και πολλά άλλα.

Συνολικά, το Avast Free Antivirus είναι εξαιρετικό δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς για Windows 11 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

10. Avira Free Antivirus

 

Το Avira Free Antivirus μπορεί να αποκλείσει το spyware, adware, ransomware, malware κ.λπ. από την είσοδο στον υπολογιστή σας. Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα προστασίας από ιούς για Windows 11 που παρέχει ισχυρή προστασία σε πραγματικό χρόνο έναντι όλων των απειλών ασφαλείας.

Το πρόγραμμα προστασίας από ιούς για τα Windows 11 είναι επίσης πολύ ελαφρύ και δεν επιβραδύνει τον υπολογιστή σας.

Notebook Lenovo I5 V15 Portatile Display FHD da 15.6″ Cpu I5 Quad Core I5-1035G1 10Th Gen. 3,4Ghz /Ram 8Gb DDR4 /SSD M2 512GB/VGA INTEL UHD /Hdmi Dvd Wifi Bluetooth/Windows 10 Pro / Open office

Εκτός από την προστασία από ιούς, το Avira Free Antivirus μπορεί επίσης να διορθώσει προβλήματα απορρήτου, να βελτιστοποιήσει την απόδοση, να ενημερώσει παλιές εφαρμογές και να ασφαλίσει το δίκτυό σας WiFi.

 

Όλα τα δωρεάν εργαλεία ασφαλείας σας παρέχουν ισχυρή προστασία σε πραγματικό χρόνο. Αυτά είναι λοιπόν μερικά από τα καλύτερα δωρεάν Antivirus για Windows 11 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Εάν γνωρίζετε κάποιο άλλο χρήσιμο δωρεάν πρόγραμμα προστασίας από ιούς για Windows, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian