Υποστήριξη ζευγών εφαρμογών Intel Unison για Android & iOS με υπολογιστή

Στην εκδήλωση ανακοίνωσης των επεξεργαστών επιτραπέζιων υπολογιστών 13ης γενιάς της Intel, η εταιρεία έκανε επίσης πολλές άλλες ανακοινώσεις, και μία από αυτές αφορούσε την επερχόμενη εφαρμογή συνεργασίας μεταξύ πλατφορμών, Unison.

Αυτή η εφαρμογή θα επιτρέψει στον υπολογιστή σας να συνδεθεί με τα smartphone Android και το καλύτερο είναι ότι παρέχει επίσης υποστήριξη για συσκευές iOS, επειδή δεν υπάρχει τέτοια πιθανή εφαρμογή που να υποστηρίζει iOS.

Πώς να κατευθύνετε τον τομέα σας στους Ιστότοπους Google(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εφαρμογή Intel Unison: Υποστηριζόμενες συσκευές και δυνατότητες

 

Η κοινή χρήση φωτογραφιών από το smartphone σας σε έναν υπολογιστή μέσω οποιασδήποτε φυσικής συνδεσιμότητας φαίνεται πλέον πολύ αργή, καθώς επιτρέπεται να το κάνουμε ασύρματα, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν πολύ λίγες λειτουργίες για εκτέλεση, όπως η λειτουργία Phone Link από τη Microsoft.

Android TV Box, Android 9.0 TV BOX 4 GB RAM 32 GB ROM H6 Quad core corex-A53 Supporto 3D 6K Ultra HD H.265 WiFi 2,4 GHz…(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ωστόσο, μια νέα εφαρμογή, το Unison, έρχεται με πολλές νέες δυνατότητες που επιτρέπουν στο τηλέφωνο και τον υπολογιστή σας να συνδέονται μέσω Wi-Fi ή Bluetooth. Μπορείτε  να μοιράζεστε αρχεία και να διαχειρίζεστε ειδοποιήσεις, μηνύματα και κλήσεις (ακόμα και αν μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις).

Αυτή η εφαρμογή δεν θα διατηρηθεί σε κάθε συσκευή Windows που τροφοδοτείται από Intel. Και θα υποστηρίζεται μόνο σε συσκευές 13ης γενιάς και σε ορισμένους φορητούς υπολογιστές με επεξεργαστές Intel Evo 12ης γενιάς .

Πώς να ελέγξετε ή να διαχειριστείτε τη μουσική του τηλεφώνου Android από τα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Και απαιτεί επίσης τα Windows 11 για να εκτελεστούν, επομένως όλα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι έχει κατασκευαστεί μόνο για εργασία στις πιο πρόσφατες και επερχόμενες συσκευές. Προς το παρόν, δεν υπάρχει μελλοντική ενημέρωση σχετικά με το αν θα υποστηρίζεται σε περισσότερους υπολογιστές.

Ωστόσο, αυτή η εφαρμογή δεν διαθέτει επίσης μια λειτουργία που σας επιτρέπει να τραβήξετε την οθόνη του smartphone σας και να την κάνετε ροή στον υπολογιστή σας.

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Xender για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Intel Unison & Σύνδεσμος τηλεφώνου Microsoft

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το Microsoft Phone Link, γνωρίζετε ότι σας επιτρέπει να μοιράζεστε μόνο φωτογραφίες του smartphone στον υπολογιστή και η εφαρμογή συνεργασίας πολλαπλών πλατφορμών της Intel, το Unison σάς επιτρέπει να μοιράζεστε κάθε τύπο αρχείου .

Και μια άλλη διαφορά μεταξύ τους είναι ότι η Unison αναμένεται να αποκτήσει περισσότερες δυνατότητες  πολύ σύντομα, όπως ανέφερε η εταιρεία στην ανακοίνωση.

Android TV Box, Android 9.0 TV BOX 4 GB RAM 32 GB ROM H6 Quad core corex-A53 Supporto 3D 6K Ultra HD H.265 WiFi 2.4 GHz…(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *