12 Καλύτερες δωρεάν διαδικτυακές συσκευές λήψης βίντεο το 2023

Ενώ επισκέπτεστε διαφορετικούς χρήστες από το πρόγραμμα περιήγησής σας στον ιστό, μπορεί να δείτε ενσωματωμένα βίντεο που θέλετε απεγνωσμένα να αποθηκεύσετε. Συνήθως, οι ιστότοποι ενσωματώνουν βίντεο από το YouTube, το Vimeo, το Dailymotion και άλλους δημοφιλείς ιστότοπους.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα λήψης βίντεο URL για να αποθηκεύσετε τέτοια βίντεο στον υπολογιστή ή το smartphone σας. Μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε βίντεο που βρίσκετε σε ιστότοπους και δωρεάν ιστότοπους φιλοξενίας βίντεο με διευθύνσεις URL ή στο διαδίκτυο προγράμματα λήψης βίντεο.

Αυτά τα προγράμματα λήψης βίντεο στο διαδίκτυο μπορούν εύκολα να κατεβάσουν βίντεο από δημοφιλείς ιστότοπους κοινής χρήσης βίντεο όπως το YouTube, το Instagram, το TikTok, το Vimeo, το Dailymotion και άλλα. Έτσι, εάν θέλετε να εξερευνήσετε τις καλύτερες επιλογές λήψης βίντεο URL, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα.

Διαβάστε επίσης:Τα 10 καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης βίντεο στο διαδίκτυο το 2023

Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης βίντεο στο διαδίκτυο

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά τα καλύτερα προγράμματα λήψης βίντεο URL στο διαδίκτυο που ήταν εντελώς δωρεάν. Χρειάζεστε απλώς ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για πρόσβαση σε αυτούς τους ιστότοπους και λήψη των αγαπημένων σας βίντεο. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. ssyoutube

ssyoutube

Το ssyoutube είναι ένας διαδικτυακός ιστότοπος λήψης βίντεο που μπορεί κατεβάστε βίντεο από το TikTokYouTube, Instagram, Facebook και Twitter.

Ο ιστότοπος είναι πολύ δημοφιλής. μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα βίντεο που δημοσιεύονται σε συμβατούς ιστότοπους. Το ssyoutube κατεβάζει βίντεο υψηλής ποιότητας από τους δημοφιλείς ιστότοπους κοινής χρήσης βίντεο σε μορφή MP4.

Σας επιτρέπει ακόμη και να κατεβάζετε βίντεο SD, HD, Full HD, 2K και 4K. Όσον αφορά τη συμβατότητα, το ssyoutube λειτουργεί καλά σε όλα τα προγράμματα περιήγησης ιστού που βασίζονται στο Chromium.

2. Σώσε από

Online προγράμματα λήψης βίντεο

Αν ψάχνετε για δωρεάν και εύχρηστο URL προγράμματα λήψης βίντεο, δοκιμάστε το Savefrom. Το Savefrom είναι μια πολύ δημοφιλής διαδικτυακή λήψη βίντεο και κυκλοφορεί στην αγορά εδώ και χρόνια.

Με το Savefrom, μπορείτε να κάνετε λήψη βίντεο από το Vimeo, το Youtube, το Facebook, το Twitter, το Instagram κ.λπ. Το πρόγραμμα λήψης βίντεο είναι δωρεάν στη χρήση και δεν έχει περιορισμούς στη λήψη αρχείων.

Εκτός από το διαδικτυακό πρόγραμμα λήψης βίντεο, το Savefrom έχει μια επέκταση Chrome που ονομάζεται SaveFrom.net Helper. Η επέκταση σάς επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο με ένα μόνο κλικ.

3. 9 Μετατροπή

9 Μετατροπή

9 Το Convert και το ssyoutube μοιράζονται πολλές ομοιότητες. Έχει παρόμοια διεπαφή χρήστη, αλλά υποστηρίζει μόνο το YouTube. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για λήψη βίντεο μόνο από το YouTube.

Ο ιστότοπος είναι δωρεάν για χρήση και δεν έχει περιορισμούς στη λήψη αρχείων βίντεο. Πρέπει να επικολλήσετε τον σύνδεσμο βίντεο YouTube στο πεδίο αναζήτησης για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο.

Το 9Convert θα ανακτήσει αυτόματα το βίντεο και θα σας παρέχει την επιλογή λήψης σε 720p ή 1080p. Συνολικά, το 9Convert είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα λήψης βίντεο στο YouTube που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

4. SavetheVideo

Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης βίντεο στο διαδίκτυο

Το SavetheVideo είναι ένα από τα τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης βίντεο URL στη λίστα, υποστηρίζοντας ένα ευρύ φάσμα ιστοτόπων βίντεο.

Μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο από το Facebook, το Instagram, το YouTube, το TikTok, το Dailymotion και άλλα. Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους της λίστας, το SavetheVideo είναι εντελώς δωρεάν και υποστηρίζει πάνω από 100+ διαφορετικούς ιστότοπους βίντεο.

Εκτός από αυτά, το SavetheVideo έχει μια επέκταση Chrome που σας επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο με ένα κλικ.

5. Keepvid Video Downloader

Keepvid Video Downloader

Το Keepvid Video Downloader είναι πιθανώς το ο καλύτερος διαδικτυακός ιστότοπος λήψης βίντεο στη λίστα, υποστηρίζοντας πάνω από 100 ιστότοπους βίντεο.

Με το Keepvid Video Downloader, μπορείτε να κάνετε λήψη βίντεο και ήχου από το YouTube, το Vimeo, το Facebook, το Dailymotion, το TikTok, το Instagram, το Twitter, το Twitch και πολλά άλλα.

Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου είναι αρκετά καθαρή και δεν θέτει περιορισμούς στη λήψη αρχείων βίντεο. Αυτό σημαίνει απλώς ότι μπορείτε να κάνετε λήψη απεριόριστων βίντεο με αυτόν τον ιστότοπο.

6. Acethinker

Acethinker

Το Acethinker είναι ένα εύκολο στη χρήση διαδικτυακό πρόγραμμα λήψης βίντεο που σας επιτρέπει να κάνετε λήψη οποιουδήποτε βίντεο από ιστότοπους με ασφάλεια και ασφάλεια.

Για να χρησιμοποιήσετε το Acethinker σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, πρέπει να αντιγράψετε τον σύνδεσμο βίντεο και να τον επικολλήσετε στο πεδίο URL του Acethinker.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το Acethinker θα ανακτήσει τη λήψη από τη διεύθυνση URL και θα σας παρέχει μια επιλογή αποθήκευσης του βίντεο. Όσον αφορά τη συμβατότητα, το Acethinker λειτουργεί με Twitter, TikTok, Dailymotion, Vimeo, iFunny, Streamable και άλλα.

7. GiveFastLink

GiveFastLink

Το GiveFastLink είναι το καλύτερο πρόγραμμα λήψης βίντεο στο διαδίκτυο, το οποίο είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε στον ιστότοπο για να κατεβάσετε βίντεο, καθώς είναι εντελώς δωρεάν.

Ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να κατεβάζετε όλα τα βίντεο από το διαδίκτυο online με υψηλή ποιότητα σε μορφή MP4. Μπορείτε ακόμη να κάνετε λήψη μόνο αρχείων ήχου από το διαδίκτυο σε μορφή MP3.

Τώρα, το GiveFastLink υποστηρίζει πάνω από 50 ιστότοπους βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των YouTube, Vimeo, Dailymotion, κ.λπ. Συνολικά, το GiveFastLink είναι ένα εξαιρετικό δωρεάν πρόγραμμα λήψης βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

8. Σύνδεσμος βίντεο

Σύνδεσμος βίντεο

Το Link Video μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλές όσο οι άλλοι ιστότοποι στη λίστα, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας από τους τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης συνδέσμωνμετατροπείς και εργαλεία γεννήτριας διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Link Video για λήψη ταινιών, μουσικής ή αρχείων βίντεο από διάφορες πηγές βίντεο. Μπορεί ακόμη και να κατεβάζει βίντεο από δημοφιλείς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Instagram.

Για να κατεβάσετε βίντεο με Link Video, πρέπει να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL του βίντεο και να την επικολλήσετε στο πεδίο URL βίντεο του Link Video. Μόλις ολοκληρωθεί, ο ιστότοπος θα λάβει αυτόματα το βίντεο και θα παρέχει επιλογές λήψης.

9. iGram

iGram

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν διαδικτυακό πρόγραμμα λήψης βίντεο Instagram, το iGram μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Ο ιστότοπος υποστηρίζει μόνο το Instagram και σας επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο, ιστορίες κ.λπ.

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο για να κατεβάσετε φωτογραφίες από το Instagram. Για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο, πρέπει να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL της ανάρτησης στο Instagram και να την επικολλήσετε στο πεδίο URL του iGram.

Το εργαλείο ιστού θα λάβει τη διεύθυνση URL και θα σας παρέχει την επιλογή λήψης. Δίνει πολλές επιλογές ποιότητας. μπορείτε να κατεβάσετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

10. Ummy Online Video Downloader

Ummy Online πρόγραμμα λήψης βίντεο

Το Ummy Online Video Downloader είναι ένα δωρεάν εργαλείο λήψης βίντεο URL για αποθήκευση βίντεο από διάφορες πηγές βίντεο.

Με το Ummy Online Video Downloader, μπορείτε εύκολα να κάνετε λήψη βίντεο από το YouTube, το Facebook, το Instagram, το Twitter, το Vimeo, το VK, το Dailymotion και μερικούς άλλους ιστότοπους.

Δεδομένου ότι είναι πρόγραμμα λήψης βίντεο που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα. Ο ιστότοπος είναι επίσης αρκετά αποκριτικός, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο ακόμη και από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά.

11. Πρόγραμμα λήψης βίντεο VidPaw

Πρόγραμμα λήψης βίντεο VidPaw

Η λήψη διαδικτυακών βίντεο είναι πλέον εξαιρετικά εύκολη, χάρη στο εκπληκτικό πρόγραμμα λήψης βίντεο VidPaw. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα λήψης βίντεο στο διαδίκτυο που υποστηρίζει βίντεο από διάφορες πηγές.

Μετά τη λήψη της διεύθυνσης URL του βίντεο, παρέχει πολλές μορφές για τη λήψη των βίντεο.

Ο ιστότοπος δεν σας ζητά να εγγραφείτε και υποστηρίζει απεριόριστη λήψη. Όσον αφορά τη συμβατότητα με ιστότοπους, το VidPaw Video Downloader μπορεί να κατεβάσει βίντεο από το Vimeo, το Instagram, το YouTube, το Facebook κ.λπ.

12. FastSaveNow

FastSaveNow

Το FastSaveNow είναι ένα διαδικτυακό πρόγραμμα λήψης βίντεο που υποστηρίζει τη λήψη συνδέσμων με λίγα μόνο κλικ.

Το καλό με το FastSaveNow είναι ότι δεν σας ζητά να εγγραφείτε για να μετατρέψετε τα βίντεο.

Αυτός ο μετατροπέας βίντεο μπορεί να μην έχει κορυφαία βαθμολογία, αλλά δεν προσθέτει υδατογραφήματα στα ληφθέντα βίντεο όπως κάνουν άλλοι ιστότοποι. Ο ιστότοπος έχει επίσης μεγάλη απόκριση, επιτρέποντάς σας να μετατρέψετε βίντεο από οποιαδήποτε συσκευή.

Διαβάστε επίσης: 10 καλύτερες εφαρμογές λήψης βίντεο για Android

Αυτά λοιπόν είναι τα τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης βίντεο στο διαδίκτυο σήμερα. Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια εάν θέλετε να προτείνετε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα λήψης βίντεο στο διαδίκτυο.

Διαβάστε επίσης:Πώς να εγκαταστήσετε το Vimeo Kodi Addon

Τρόπος δημιουργίας βίντεο Chromecast Vimeo στην τηλεόραση

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *