12 καλύτερες εφαρμογές ντουλαπιών φωτογραφιών και βίντεο για Android το 2023

Η προσωπική μας ζωή είναι πλέον ανακατωμένη στα smartphone μας. Απλώς ρίξτε μια σύντομη ματιά στη συλλογή του smartphone σας. θα βρείτε πολλές φωτογραφίες και βίντεο που δεν θέλετε να μοιραστείτε με άλλους, αλλά, ταυτόχρονα, δεν μπορείτε να περιορίσετε το μέλος της οικογένειάς σας ή τους φίλους σας από τη χρήση του smartphone σας.

Σε ένα τέτοιο σενάριο, δεν είχαμε άλλη επιλογή εκτός από το να κρύψουμε ή να κλειδώσουμε αυτές τις ιδιωτικές φωτογραφίες και βίντεο. Μερικά κόλπα είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκρύψετε εικόνες και βίντεο στο Android σας, αλλά τα περισσότερα δεν λειτουργούν σήμερα.

Διαβάστε επίσης: καλύτερες εφαρμογές Gallery για το τηλέφωνό σας

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές Android για κλείδωμα φωτογραφιών και βίντεο

Έτσι, σε αυτήν την περίπτωση, το να έχετε ένα θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών και βίντεο τρίτων ή ένα απλό ντουλάπι φωτογραφιών φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή. Οι εφαρμογές θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως τα θυρίδες εφαρμογών. Επομένως, σε αυτό το άρθρο, έχουμε παραθέσει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Android που θα σας βοηθήσουν Κλείδωμα ή απόκρυψη φωτογραφιών και βίντεο εύκολα.

1. WeVault

WeVault

Το WeVault είναι μια εφαρμογή Android που μπορεί να κλειδώσει τις ιδιωτικές φωτογραφίες και τα βίντεό σας πίσω από έναν κωδικό πρόσβασης, μοτίβο ή προστασία δακτυλικών αποτυπωμάτων. Είναι μια εφαρμογή αποθήκευσης όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας και να αποτρέψετε την εμφάνισή τους στη Συλλογή του τηλεφώνου σας.

Εκτός από το ντουλάπι φωτογραφιών, το WeVault φέρνει επίσης ένα ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης για να διατηρεί τα δεδομένα σας ασφαλή. Συνολικά, το WeVault είναι μια εξαιρετική εφαρμογή θυρίδας φωτογραφιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας Android.

2. 1 Γκαλερί

1 Γκαλερί

Το 1Gallery είναι βασικά μια αντικατάσταση της εφαρμογής γκαλερί stock για smartphone Android. Είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή γκαλερί για Android που έχει σχεδιαστεί για τη διαχείριση φωτογραφιών.

Η εφαρμογή συλλογής διαθέτει επίσης ένα κρυφό θησαυροφυλάκιο που μπορεί να κλειδωθεί με PIN, μοτίβο ή δακτυλικό αποτύπωμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το θησαυροφυλάκιο για να αποκρύψετε τις φωτογραφίες ή τα βίντεό σας.

Εκτός από αυτό, το 1Gallery προσφέρει μερικές χρήσιμες λειτουργίες διαχείρισης φωτογραφιών, πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο, γραφικό στοιχείο φωτογραφιών κ.λπ.

3. KeepSafe Photo Vault

KeepSafe Photo Vault

Αυτό ξεχωρίζει από το πλήθος λόγω των εντυπωσιακών προσφορών του. Η εφαρμογή είναι αρκετά δημοφιλής στους χρήστες Android και κάνει εξαιρετική δουλειά στην απόκρυψη εικόνων και βίντεο.

Το KeepSafe Photo Vault παρέχει στους χρήστες PIN, δακτυλικό αποτύπωμα και κλείδωμα μοτίβου για απόκρυψη εικόνων και βίντεο. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών φωτογραφιών και βίντεό σας.

4. Vaulty

Vaulty

Είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή που συνοδεύεται από λειτουργίες κλειδώματος αρχείων. Είναι επίσης ένα από τα διάσημα θησαυροφυλάκια φωτογραφιών στο Google Play Store. Το υπέροχο με το Vaulty είναι ότι μπορεί να κρύψει φωτογραφίες και βίντεο απευθείας από την ίδια τη Γκαλερί.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το Vaulty σάς επιτρέπει να δημιουργείτε πολλαπλά θησαυροφυλάκια. Μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορες ταφές και να αποθηκεύσετε διαφορετικούς τύπους αρχείων εκεί.

5. LockMyPix Photo Vault

LockMyPix Photo Vault

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν εφαρμογή Android για την προστασία των πιο σημαντικών φωτογραφιών, βίντεο και εγγράφων σας, τότε μην ψάχνετε άλλο από το LockMyPix. Η εφαρμογή σάς προσφέρει μια ιδιωτική φωτογραφία και ένα θησαυροφυλάκιο βίντεο.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις σημαντικές φωτογραφίες σας στο θησαυροφυλάκιο και να τις προστατεύσετε με προστασία PIN, Πρόσωπο, Δακτυλικό αποτύπωμα, Κωδικός πρόσβασης ή Μοτίβο.

6. Εκθεσιακός χώρος

Sgallery

Η συλλογή είναι μια πλήρης εφαρμογή προστασίας απορρήτου στο Google Play Store. Με τη Συλλογή, μπορείτε εύκολα να αποκρύψετε και να κρυπτογραφήσετε τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τις εφαρμογές και τα αρχεία σας που δεν θέλετε να βλέπουν οι άλλοι.

Η εφαρμογή βασίζεται σε έναν αλγόριθμο κρυπτογράφησης AES για την κρυπτογράφηση του περιεχομένου που δεν θέλετε να μοιραστείτε με άλλους. Επίσης, έχει πολλές άλλες δυνατότητες απορρήτου, όπως απόκρυψη του εικονιδίου της εφαρμογής, δημιουργία πλαστού κωδικού πρόσβασης κ.λπ.

7. ζωγραφική

ζωγραφική

Δεν είναι θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών ή βίντεο. είναι μια εφαρμογή γκαλερί. Όπως και η Συλλογή του τηλεφώνου σας, το Piktures για Android συγκεντρώνει επίσης όλες τις εικόνες και τα βίντεο μαζί. Επιπλέον, η εφαρμογή φιλοξενεί μια λειτουργία «Secret Drive», η οποία λειτουργεί ως θησαυροφυλάκιο.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν μυστικό χώρο και να τους προστατέψετε με κωδικό πρόσβασης με ένα PIN ή έναν κωδικό πρόσβασης. Συνολικά, είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για την απόκρυψη φωτογραφιών στο Android.

8. Andrognito

Ανδρογνίτης

Το Andrognito χρησιμοποιεί πρότυπα κρυπτογράφησης AES στρατιωτικής ποιότητας για να αποκρύψει τις ιδιωτικές σας φωτογραφίες και βίντεο. Ένα άλλο καλύτερο πράγμα για το Andrognito είναι ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο θησαυροφυλάκιο μέσω αντιγράφων ασφαλείας cloud σε πολλές συσκευές.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των βασικών αρχείων πολυμέσων σας στο σύννεφο Andrognito. Επίσης, μπορείτε να προσαρμόσετε την εφαρμογή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

9. Κρύψτε το, Pro

Απόκρυψη Pro

Μάντεψε? Το Hide it Pro μπορεί εύκολα να αποκρύψει φωτογραφίες και βίντεο από τη συλλογή φωτογραφιών σας. Οι χρήστες πρέπει να χρησιμοποιούν έναν μυστικό κωδικό PIN για να έχουν πρόσβαση στα κρυφά αρχεία.

Μόλις εγκατασταθεί, η εφαρμογή εμφανίζεται ως Διαχείριση ήχου στο συρτάρι εφαρμογών. Αυτό σημαίνει ότι κανείς εκτός από εσάς δεν θα μπορεί να γνωρίζει ότι χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή Vault για να αποκρύψετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας.

10. Κλείδωμα Gallery

Κλείδωμα Gallery

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Gallery Lock είναι μια εφαρμογή Android που προορίζεται να κλειδώσει τη Γκαλερί σας. Η εφαρμογή αντικαθιστά την προεπιλεγμένη εφαρμογή συλλογής και την κλείνει με κωδικό πρόσβασης ή PIN.

Διαθέτει επίσης άλλα συναρπαστικά χαρακτηριστικά, όπως μια stealth λειτουργία που κρύβει το εικονίδιο της εφαρμογής, καταγράφει αυτόματα την εικόνα ενός εισβολέα μετά από τρεις διαδοχικές αποτυχημένες προσπάθειες σύνδεσης κ.λπ.

11. Θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών

Θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών

Το Photo Vault ή το UV Vault είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή για την απόκρυψη φωτογραφιών και βίντεο σε smartphone Android. Όπως κάθε άλλη εφαρμογή θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών, το Photo Vault διατηρεί όλες τις προσωπικές σας φωτογραφίες και βίντεό κρυμμένες πίσω από έναν κωδικό πρόσβασης.

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Photo Vault είναι η δυνατότητα λήψης φωτογραφίας ενός ατόμου που προσπαθεί να ξεκλειδώσει το θησαυροφυλάκιο. Η λειτουργία ονομάζεται Intruder Selfie, η οποία χρησιμοποιεί την μπροστινή κάμερα του τηλεφώνου σας για να τραβήξει μια selfie του εισβολέα

12. Neo Vault

Neo Vault

Το Neo Vault δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλες εφαρμογές στη λίστα. εξακολουθεί να είναι μία από τις ιδιωτικές και ασφαλείς εφαρμογές αποθήκευσης φωτογραφιών στο Android.

Για να ξεκινήσετε, πρέπει να ρυθμίσετε τον λογαριασμό θησαυροφυλακίου και να δημιουργήσετε ένα νέο PIN. Αφού ρυθμίσετε το θησαυροφυλάκιο, μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες και βίντεο για να τα αποκρύψετε από τη Συλλογή του τηλεφώνου σας.

Αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές Android που μπορούν να σας βοηθήσουν εύκολα Κλείδωμα ή απόκρυψη φωτογραφιών και βίντεο. Σχεδόν όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται ήταν δωρεάν. μπορείτε να τα αποκτήσετε από το Google Play Store. Ωστόσο, εάν πιστεύετε ότι έχουμε χάσει κάποια σημαντική εφαρμογή στη λίστα, παρακαλούμε να την αναφέρετε στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

καλύτερες εφαρμογές γκαλερί Vault για Android

καλύτερες δωρεάν εφαρμογές κλειδώματος φακέλων

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *